arcanuslink Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 i$ bankasından yaptım havaleyi 20dk önce. Bi'de mail atalim adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sonütücü said: Adam keyleri oyun ciktigi gun gondericek. Peki biz betaya nasil giricez ? Betaya girmek icin oyunu aldigimizi kanitlamamiz mi gerekiyor yoksa onune gelen betaya girebilecek mi? Beta benim icin cok onemli sistemimin kaldirip kaldirmadigina bakmam gerekiyor. Biri aciklayabilirmi ? open beta herkese açık olacak. isteyen dl yapıp girecek. hon alanlarada 3 gün önceden mi ne closed betası var sanırım tam bilmiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Arkadaşa Pıtırcık yaptım , emailide gönderdim belirtilen yere. Artık beklemedeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Hmm anladim tesekkur ederim bilgi icin. Bende alayim o zaman pitircik yazayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben de pıtırdatıyorum şimdi açtım işbankasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben yaptım havaleyi ilk gün toplanıp kopalım o zaman ( tabi bilg açıcak mı sorusu da war ya neysee ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben de aldım sonunda, daha da çok var nasıl bekleyecez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Betayı çıkarsalar beklerizde çıkarmıyor adamlar of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 vatanda 6 taksit 75 TL http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-01.1051-pc-battlefield-3-limited-edition/productdetails.aspx?I_ID=56421 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ve tişört hediyeli diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 said: 28.10.2011 tarihinden itibaren stoklarımızda Sipariş sırasına göre gönderilecektir. Şöyle bir ibarede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 işlemci monitor almaya gittiğimde alırım belki uygun fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 OsManiaC said: vatanda 6 taksit 75 TL http://www.vatanbilgisayar.com/T%C3%BCm%20Oyunlar/aral-01.1051-pc-battlefield-3-limited-edition/productdetails.aspx?I_ID=56421 Abi şuna saldırır millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Sırf BC2yi adam gibi oynayamadım diye kendimi engelliyorum. Gerçi Xp kullanıyorum halen o da ayrı bir loserlık asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 "Tamamdır. Ödemeniz onaylandı. Battlefield 3 Standart Edition için Önsipariş kaydınız alınmıştır." diye cevap geldi. Bekliycez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 26 ekimde dağıtacakmış keyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben de varım 1 hafta içinde yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 fir3blad3 said: said: 28.10.2011 tarihinden itibaren stoklarımızda Sipariş sırasına göre gönderilecektir. Şöyle bir ibarede var. yollayacağı bi key. Sıra da neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 t shirt vs de veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 pardon pardon. ben pıtırcık öle bişi dedi sandım. + o tshirt cok kalitesiz duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oyunu almam ama ruslara giderken haber edin. dendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 normal versiyon 60 lira olsa ben 40'a alırım bunu. rus yalan olur. dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 şunu son kez bi zıplatayım da hafta bitmeden haberi olsun görmeyenlerin. sormadım gerçi ama ufak bi ihtimal 1 haftalık süre dolduğunda vermeyebilir indirimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bana da alsana bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Kimler aldı şimdi? Kaç kişi kaldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar