Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilisine laf atan genci tek yumrukta öldüren boksör

Zaybird

Öne çıkan mesajlar

AÇILIN YANGINA KÖRÜKLE GELDİM

Dragonütopia said:

4)Bekaret kaybı.. Sizin icin bekaret vajinal sex ile kaybedilmis ve yuksek olasılıkla kan ile sonuclanan bir birlesim sonucudur..benim görüsüme göre 3 türlü sex sonucu kaybedilmis masumiyettir..eet yani bazı kesimlerin söyledigi gibi 'bakire ama kalın sıcıyo agızda aerosmith in solisti gibi'durumu gecersizdir..Bekaretin kaybı bir partner bulmak ve isteyerek onu rahatlama paylasımında bulunmaktır..biolojik olarak bakire olman 'bakire'oldugun anlamına gelmez..degildir(benim icin en azından) mayonez gargarası yapan kıza bakire denemez görüsüme göre..

DragonÜtopia said:

Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki..

Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim..

yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum..

bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum..

atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone...
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

AÇILIN YANGINA KÖRÜKLE GELDİM

Dragonütopia said:

4)Bekaret kaybı.. Sizin icin bekaret vajinal sex ile kaybedilmis ve yuksek olasılıkla kan ile sonuclanan bir birlesim sonucudur..benim görüsüme göre 3 türlü sex sonucu kaybedilmis masumiyettir..eet yani bazı kesimlerin söyledigi gibi 'bakire ama kalın sıcıyo agızda aerosmith in solisti gibi'durumu gecersizdir..Bekaretin kaybı bir partner bulmak ve isteyerek onu rahatlama paylasımında bulunmaktır..biolojik olarak bakire olman 'bakire'oldugun anlamına gelmez..degildir(benim icin en azından) mayonez gargarası yapan kıza bakire denemez görüsüme göre..

DragonÜtopia said:

Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki..

Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim..

yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum..

bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum..

atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone...

asdasfa
Sosyal ağlarda paylaş

heh..eski postlardan kuyruk acısı cekmis tayfanın devamlı olarak ( ve tabiki aynı nicklerin) kendi kendine eglenmesi hosuma gitti..

*madem eglesiyosunuz butun bir linki atıcaksınız ki gelen adam esas konuyu anlayabilsin..

*soylenmis seyleri boldlamak ve esas resimden uzaklastırıp kıllık yaratmaya calısmakta garip..ne alıp veremediginiz var o yazıyla bilemiyorum..ama sanırım o yazı sizin su anki iliskinize falan batıyor ki ölümüne trollemeye calısıyosunuz..cokta umrumda degil..

*yaptıgınız sey michalengelo nun creation of adam resminde adamın genital bölgesini boldlamaktan öteye gecmiyor malesef..simdi cıkıpta aynı moronların oha herif yazısını neye benzetti falan dedigini duyar gibiyim uzaklasın pls..

*arada hakarete varan sözler yukselmemis degil..boyle olmuycam vs..imkanları zorlamayın tatlı tatlı fikrinizi savunun..size uygun gelmiyosa bu fikirler trollemek zorunda degilsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...