Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Holy hakli, odullusoru haksiz. Llama da haksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 @Llama is yerindeki kiz sunlari okuyunca kalbi kirilmayacak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 nefretim var iş yerindeki kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 seviyorsan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Llama said: axedice said: Llamanın libidosunu kıskansam mı ne yapsam bilmiyorum. neyimi gördün abi ya http://forum.paticik.com/search.php?20,search=k%FDz,author=Llama,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 20 sayfa cıkıo tek bir basit kelime ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ulan ne karı kız peşinde koşuyormuşum la ben ne yapayım ya küçükpark ortamı bozdu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 küçükpark ortamında karı kız peşinde koşmana gerek yok ki. karı kız erkek peşinde koşuyor zaten. abaza karı tabirini ben orda öğrendim ya. medeni cesaretine baardıklarım. küçükpark ne tiksinç biyerdir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 küçükpark nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 eskiden öyle değildi şimdi öyle şimdi gelen karıdan hayır olmaz 2 hafta makximum takımla süresi ki 2 hafta bile çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ah ulan küçükpark ın en güzel zamanlarında koptum oradan ya...2 sene önce kp hiç oyle değildi şimdi hakikaten abaza kadınlar dolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 çirkin abi o kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 RamsesII said: ah ulan küçükpark ın en güzel zamanlarında koptum oradan ya...2 sene önce kp hiç oyle değildi şimdi hakikaten abaza kadınlar dolu :D hep senin damla ile iletişimin aklıma geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Llama said: evet bugün alışveriş yapayım dedim baktım en güzel kasadaki kız kim onay anaştım kimse olayı tam anlamamış. güzel olan kız değil kasası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ne değişti ki küçük parkta? 3 sene mi oldu ben ayrılalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 abi o damla fena değildi ama tam gönül eğlendirilecek insandı llama :D Ayhan nabıyo görüyo musun onu mezun olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ileride o kizla birliktelik yasar ve/veya evlenme karari alirsaniz da burayi linkleriz kendisine. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 fakirmisiniz stalklıyosunuz bari kadrolu atanmış öğretmene yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Gelişme var mı llibido? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 kız makul bir insansa bu hareketini garipseyip seni blocklar muhtemlen kaybedersin. kız bu hareketini garipsemezse makul bir insan olmama ihtimali yüksektir yine sen kaybedersin. who ever wins you lose. facebookunda umarım kendinle ilgili bilgi var. yoksa hiç tanımadığın ve görmediğin bir insanın sana bir şekilde (mesaj olabilir, mail olabilir) "senden hoşlandım" demesi ya da bu tarz sinyaller göndermesi kadar sinir bozucu bir şey yok. pek çok insan bunun merak uyandıracağını düşünür ama bence değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ardethçim bak biz penguen olabiliriz ama diğer insanlar bizim gibi değiller. "Aaa bu kimmiş yeni bi macera mı yoksa" diye düşünen kadın sayısı da az değil miş. En azından öyle anlattılar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Muzlu sutumu gecirirmisin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 0ne said: en az 5 sayfa mesajım olsun istedim tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Myshkin said: kasiyer kıza yavşamak için durduk yere süt falan alıp dükkanın köşede çömelip içen biri vardı burda ya nerde acaba o başlık.Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?20,5530216,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Gerçekten mükemmel o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar