Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ya kaçırmalık birşey yok, autoresolve bana kazık attı, lethe de sokaktaki dilencisine kadar herkesi toplayıp getirdi turn 5'te şehrin önüne. hiç kıpırdamadan şehirde kalsaydım öyle birşey olmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ya çakal getirdi bana da senden aldığı yerden de basmış milyon tane adam farmlarımı razeledi falan açlıkla savaştık ama tokadı yiyip gönderdik FROSTLING KURTULUŞ SAVAŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ya 3 stack vardı birini savaşa sokmadı. savaşa first tier unitler girdi 6x paladin girmedi vs.. az daha beklesem manan da biterdi gerçi o kadar buffa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 1 buff ve bitmezdi flyer ve stealthlerle harraslamaya çok açık bırakıyordun her yeri node almam kolaydı bir iki turnlügüne vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 aa lan evde olsam oynardım valla ekimde katılayım aranıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 katilirsan ekime kadar katilmazsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bugün daha erken başlayabilsek güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu gün gelemeyebilirim ben, aslında sınavlar yaklaştıkça gelme potansiyelim azalıyor. 5 ekimde bitiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ne sınavı abi bunlar ağustosta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yök yeni bütünlemeler koydu ya her okula, onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 hamsili ile teketek attık, power armorlu brotherhood of dwarves ile raider elflerini yokettim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 samin resmen burnunun dibindeki şehrimi bulması da 2 saat sürdü bide sdfsd. elflerde gerilla kafası güzel oluyor ormanlarda falan da o stone skinlenmiş gold madalyalı runemasterlara karşı bi halt edemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 human vs tigran ve archon vs goblin de yaptık, çok güzel bazı kuşatmalar ve meydan savaşları oldu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 manticore çok yalan bi unit çıktığı için hala sinirliyim :P ama meydan savaşları güzeldi şuana kadar en kalabalık siege olmayan savaş oydu oynadığımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gelen var mı bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Çarşamba sınavlarım bitiyor, o gece arkadaşlarla takılır ve içeriz büyük ihtimalle ama. Perşembe'yi bana ayırın. Heveslendim ben buna epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 hacı geçen sefer ki gibi ork rpsiyle çılgın gibi saldırma sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 En erken cmt veya pazar ama müsait olunca gene yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ben de ağır yalanım ya gelemedim bir türlü WoW'a başlattırdılar. Kurayım öğreneyim de gelicem tatil dönüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 beş gündür falan oynamıyoruz hadi bugün atalım bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 "...efendimizzz emirlerinizzz?" diye tıslamaya benzer ve gırtlaktan sert konuşması ile sordu çelimsiz goblin. Efendisi büyük büyücü HAMSİ REYİZ'di. Hamsi gobline bakıp "Emirlerim şu: Sam, Lethe ve GERGE denen taklitçi hokkabazları ve onların orduları ile şehirlerini DÜMDÜZ EDİN!" Küçük goblin gözleri büyüyerek korkuyla fısıldadı. "Ama efendim... böyle bir güç yok!" HAMSİ REYİZ gobline eliyle büyücü kulesinin balkonuna çıkmasını işaret etti ve peşinden kendi de çıktı. HAMSİ REYİZ balkona adımını attığında dışarıdan büyük bir gümbürtü koptu. Gök gürültüsü gibi orklar, goblinler, binbir çeşit undead yaratıklar, troller ve devler bağırışmaya başladı ve savaş boruları öttü. Goblin duygulanıp ağladı. Dev kanat çırpışıyla bir wyvern balkona yanaştı ve HAMSİ REYİZ üstüne atlayıp ordusunun zaferine doğru kanat çırpmaya başladılar. http://www.cidiverte.it/home/immagini/ageofwonders2/mab.jpg CCC GOBLIN CCC HADİ BEYLER OYUN ATAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 9-12 arası uygunum ben. 12 de kaçarım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 hadi gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 goblins vs frostlings. GOBLIN WINS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Hadi beyler 2 aydir oynamiyoruz yok mu karsima cikacak bir babayigit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar