gecko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sonra kadınlar niye gerizekalı, niye mutfak espirisi niye mutfak espirisi. e hak ediyosunuz?
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 bu arada başlığı ilk okuduğumda sanki bütün kadınlar boğaz köprüsünde toplanıp el ele vereceklermiş gibi bi anlam çıkıyo onu değiştirelim mi
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sostizm said: Benim de bu sitede feyk hesabım var desem, ve GERÇEKTEN çok faydalandım desem, sonsuza kadar afaroz edilir miyim patiden? BAN değil ciddi ciddi afaroz. Sorduğum sorulara (ki hiç bir erkeğin bilmesine imkan olmayan şeylerden bahsediyorum) çok hızlı yanıt aldım. Search eder bulursunuz diye ne sordum ne öğrendim burada yazmıyorum ama cinsellikle ilgili DEĞİL onu garanti ederim :)Bu iki sayfa çok acayipmiş hiç buralarda dolanmamıştım. Sorularıma gelen cevaplara da "Teşekkürler canım" Sağol şekerim" gibi yanıtlar yazmıştım, kendi yazdıklarımı okurken zihnimde travesti sesi duyuyordum. Ahahaha tam behind enemy lines olmuş. Afaroz değil de, bi daha sana güvenebileceğimizi sanmıyorum sdf Yalnız merak var şimdi. Şu kadınlardan bi insan ne öğrenebilir ki? Şu kadınlardan ama.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 siteye bakmıyorumda caps koyuyorlar mı yada yaş ortalaması nedir acaba şuraya üye olup kısık gözlü cool bi resmini koysan.universite mezunuyum gencim bekarım diye harem kurarsın
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Hmm ok sostizm pati bro testinden geçtin, stalkerlığının makul bi sebebi varmış. Ben de fake hesap açsam mı acaba? Ama benimki öyle iyi niyetli falan olmaz http://sadpanda.us/images/455333-A1OK9D9.png
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 said: merhaba arkadaşlar.nişanlımla bi süredir ilişki yaşıyoruz.ilk zamanlar prezervatif kullandı.ama kullanmak istemediği için sorun yaşıyoruz.bi kaç defa ertesi sabah hapı kullandım.son ilişkimizde adetimin son günüydü(8.gün) ilişki esnasında hafif kanamam oldu.kendince adetliyken hamile kalınmaz diye düşünmüş ve içime boşaldı.çok korktum.ertesi gün hapı da kullanamazdım çünkü kullanalı 18 gün falan olmuştu.hemen ıkınarak spermleri çıkartmaya çalıştım ve soğuk suyla yıkadım genital bölgemi.nişanlım sen üstteydin hamilelik olanağı çok düşük diyor ama ben çok korkuyorum.2 tane gripin iç dedi bana.içtim.aspirin içiyorum ara sıra.üstelik romatoid artrid tedavisi için haftada 10mg.metotreksat alıyorum.metotreksat hamilelikte düşüğe neden olabiliyormuş.hatta dış gebeliğin sonlandırılması için veriliyormuş.ama ben çok korkuyorum.hamile kalsam doğuramam.zaten bebek de sağlıklı olamaz sanırım kullandığım ilaçlar yüzünden.evlilik öncesi hamilelik zaten etik olmaz.aldırmak da günah naapıcağımı bilmiyorum.lütfen yorum yapın hamile kalmış olabilir miyim sizce?(adetim ayın 4ünde başladı.ilişkiye 11inde girdik.adet döngüm 28 ila 29 gün) Gülmekten ölücem sanırım. huahauhuhauh Gripin ne lan ahahahah
Crematorium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Kızın sevgilisi AIDSten lahmacunla korunan adammış.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Flameoffear said: said: merhaba arkadaşlar.nişanlımla bi süredir ilişki yaşıyoruz.ilk zamanlar prezervatif kullandı.ama kullanmak istemediği için sorun yaşıyoruz.bi kaç defa ertesi sabah hapı kullandım.son ilişkimizde adetimin son günüydü(8.gün) ilişki esnasında hafif kanamam oldu.kendince adetliyken hamile kalınmaz diye düşünmüş ve içime boşaldı.çok korktum.ertesi gün hapı da kullanamazdım çünkü kullanalı 18 gün falan olmuştu.hemen ıkınarak spermleri çıkartmaya çalıştım ve soğuk suyla yıkadım genital bölgemi.nişanlım sen üstteydin hamilelik olanağı çok düşük diyor ama ben çok korkuyorum.2 tane gripin iç dedi bana.içtim.aspirin içiyorum ara sıra.üstelik romatoid artrid tedavisi için haftada 10mg.metotreksat alıyorum.metotreksat hamilelikte düşüğe neden olabiliyormuş.hatta dış gebeliğin sonlandırılması için veriliyormuş.ama ben çok korkuyorum.hamile kalsam doğuramam.zaten bebek de sağlıklı olamaz sanırım kullandığım ilaçlar yüzünden.evlilik öncesi hamilelik zaten etik olmaz.aldırmak da günah naapıcağımı bilmiyorum.lütfen yorum yapın hamile kalmış olabilir miyim sizce?(adetim ayın 4ünde başladı.ilişkiye 11inde girdik.adet döngüm 28 ila 29 gün) Gülmekten ölücem sanırım. huahauhuhauh Gripin ne lan ahahahah Aahaha bu çok iyi asdfasf aldırmakta günah zaten ahahah.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sostizism bende merak ettim uıcundan şey etsen, ayrıca bana sorsan anlatırdım ben konu neyse
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sostizm özel at merak ettim lan sdfgs nikini falan
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Akhlaur said: Flameoffear said: said: merhaba arkadaşlar.nişanlımla bi süredir ilişki yaşıyoruz.ilk zamanlar prezervatif kullandı.ama kullanmak istemediği için sorun yaşıyoruz.bi kaç defa ertesi sabah hapı kullandım.son ilişkimizde adetimin son günüydü(8.gün) ilişki esnasında hafif kanamam oldu.kendince adetliyken hamile kalınmaz diye düşünmüş ve içime boşaldı.çok korktum.ertesi gün hapı da kullanamazdım çünkü kullanalı 18 gün falan olmuştu.hemen ıkınarak spermleri çıkartmaya çalıştım ve soğuk suyla yıkadım genital bölgemi.nişanlım sen üstteydin hamilelik olanağı çok düşük diyor ama ben çok korkuyorum.2 tane gripin iç dedi bana.içtim.aspirin içiyorum ara sıra.üstelik romatoid artrid tedavisi için haftada 10mg.metotreksat alıyorum.metotreksat hamilelikte düşüğe neden olabiliyormuş.hatta dış gebeliğin sonlandırılması için veriliyormuş.ama ben çok korkuyorum.hamile kalsam doğuramam.zaten bebek de sağlıklı olamaz sanırım kullandığım ilaçlar yüzünden.evlilik öncesi hamilelik zaten etik olmaz.aldırmak da günah naapıcağımı bilmiyorum.lütfen yorum yapın hamile kalmış olabilir miyim sizce?(adetim ayın 4ünde başladı.ilişkiye 11inde girdik.adet döngüm 28 ila 29 gün) Gülmekten ölücem sanırım. huahauhuhauh Gripin ne lan ahahahah Aahaha bu çok iyi asdfasf aldırmakta günah zaten ahahah. Bilmiyolar yazıyorlar bunda ne var bu kadar AYI edasıyla gülecek ? Genç,cahil kızlar işte... Ben gülmekten çok acıdım şu yazılanlara.
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 zina günah değil aldırmak günah ahahah
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Şuraya üye olup sormak istediğim bişey var: Başka bir partnerle deneyin, bulabilirseniz zenci olsun :)
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Loxias said: zina günah değil aldırmak günah ahahah Ona bakarsan içki içmek,başını örtmemekte günah. Her boku aynı kefeyemi koymak lazım. Sonuçta gidicek olan bir can
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 1- GwindonSurion said: sostizm özel at merak ettim lan sdfgs nikini falan 2- Flassh said: sostizism bende merak ettim uıcundan şey etsen, ayrıca bana sorsan anlatırdım ben konu neyse ve özelden gelen 3 mesajdan sonra, kamuoyunun bilgilendirilmesi gerektiği kanaatine vardım efendim. Sadece keywordler vereyim: A ) Mastit B ) Emzirme C ) süt alerjisi Bilginize efendim: ülkemizde meme ve emzirme sorunlarına bakan uzman yok. En iyi ihtimalle EBE ve sonrasında internet tek çözüm. Ne kadın doğum uzmanı ne de çocuk doktoru ilgilenmiyor bu konu ile.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Masticore said: Akhlaur said: Flameoffear said: said: merhaba arkadaşlar.nişanlımla bi süredir ilişki yaşıyoruz.ilk zamanlar prezervatif kullandı.ama kullanmak istemediği için sorun yaşıyoruz.bi kaç defa ertesi sabah hapı kullandım.son ilişkimizde adetimin son günüydü(8.gün) ilişki esnasında hafif kanamam oldu.kendince adetliyken hamile kalınmaz diye düşünmüş ve içime boşaldı.çok korktum.ertesi gün hapı da kullanamazdım çünkü kullanalı 18 gün falan olmuştu.hemen ıkınarak spermleri çıkartmaya çalıştım ve soğuk suyla yıkadım genital bölgemi.nişanlım sen üstteydin hamilelik olanağı çok düşük diyor ama ben çok korkuyorum.2 tane gripin iç dedi bana.içtim.aspirin içiyorum ara sıra.üstelik romatoid artrid tedavisi için haftada 10mg.metotreksat alıyorum.metotreksat hamilelikte düşüğe neden olabiliyormuş.hatta dış gebeliğin sonlandırılması için veriliyormuş.ama ben çok korkuyorum.hamile kalsam doğuramam.zaten bebek de sağlıklı olamaz sanırım kullandığım ilaçlar yüzünden.evlilik öncesi hamilelik zaten etik olmaz.aldırmak da günah naapıcağımı bilmiyorum.lütfen yorum yapın hamile kalmış olabilir miyim sizce?(adetim ayın 4ünde başladı.ilişkiye 11inde girdik.adet döngüm 28 ila 29 gün) Gülmekten ölücem sanırım. huahauhuhauh Gripin ne lan ahahahah Aahaha bu çok iyi asdfasf aldırmakta günah zaten ahahah. Bilmiyolar yazıyorlar bunda ne var bu kadar AYI edasıyla gülecek ? Genç,cahil kızlar işte... Ben gülmekten çok acıdım şu yazılanlara. Kız tanıdığın filan mı çıktı? Seni mi gerdi neye gülüp gülmeyeceğimiz?
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ağlanacak halimize gülüyoruz arkadaşlar
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ozaman hep beraber rakı içelim.
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Yalnız o kıza gülünmez doğru, küfür edilebilir hatta dayak da atılabilir. Aynı şekilde düşürmek için ilaç alıp özürlü bebeğine ömür boyu bakan tanıdığınız olursa anlarsınız.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sevgilisinin hamile kalmama önerisi olan "iki gripin iç" önerisini ciddiye alacak kadar salak kıza her türlü gülerim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/e/ee/Gripin.gif adam gripin iç hamile kalmazsın demiş deyyus öpüştük hamilemiyim diyen kızlar gibi yazık lan kıza.
Öne çıkan mesajlar