Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 mest oldum burada uykum geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kulak temizlerken yasanan orgazm harika birsey gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kulak temizlenirken seks yapanlar birbir dökülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 mutlu sonlamı bitiyormuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 olm seko yardın beni yeminle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 hindistan'da sokaklarda adamlar seyyar olarak bu işi yapıyor. Ellerinde pislik içinde ince demir bi çubuk ve bez ile sokakta milletin kulağından eşşek kadar pislikler çıkarıyor böyle kazanç sağlıyorlar, garip bir sektör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bir arada mum gibi birşeyler vardı, güya vakumla çekiyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 benim kulaktan hiç tatmin edici pislik cıkmıyor lan herhalde uzun süre duş falan almamak lzm içerde kalan su kalıntıları kaşındırıyor onlar için işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 azcık fazla kaçırsa zarı deler o alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 zar insanın beyninde aga! dura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 knox said: azcık fazla kaçırsa zarı deler o alet zaten bazısı sert seviyo diyo o yüzden sulovri. sulovri, forvırd mmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 japonlarda tam fetiş bu ayrıntılara girmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 knox said: azcık fazla kaçırsa zarı deler o alet cidden korkarım ben yaptıramam doktor değil bişey değil mini etekli bi avuç hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 küçükken kulak pamuğuyla kulaklarımı temizlerken babam işten gelip 'aslan oğlummm' diye üzerime sarılmak istemişti, akabininde ben geriye uçup kulağımdaki kulak pamuğu kulağıma batmıştı. nasıl bir ear resistance ise kulak zarıma falan bir şey olmamıştı ama o geceki acıyı bir ben bilirim. hala kulak pamuğu yerine normal pamuk tercih ediyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 serin hikaye bilo kulak pamuğu zararlı, doktorlar önermiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 evet benim bildiğim kulak pamuğu kiri temizlemekten çok geri itmeye yarıyor, bi süre sonra o kir kuruyup tabakalaşıyor işitmeyi azaltıyor vs, en güzeli arada bir gidip doktorda falan temizletmek, bak çok canım çekti hatta şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Red said: benim kulaktan hiç tatmin edici pislik cıkmıyor lan herhalde uzun süre duş falan almamak lzm içerde kalan su kalıntıları kaşındırıyor onlar için işe yarıyor kulaklıkla yüksek seste müzik dinleyince 1-2 saat baya pislik oluşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 lan ben bi kere böyle kulak pamuğuyla kulağımı temizlerken içinde sivilce çıkmış görmedim,pıt dedi gitti sivilce.sonra bu ordan iltihap kapmış,sol kulağımı 3 hafta boyunca sağır etmişti.ilaç milaç damla derken anca geçmişti.o gün bugundür tırsıyorum kulağımı temizlerken. uzun lafın kısası kulak pamuğu zararlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Benzerini daha önce yaşamıştım ve bunu da denemem lazım :D. Kulaklarım çok hassas, zevkten gene dört köşe olabilirim ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Bende bikere ucakta tikandiginda, acicam diye zorlamistim ehueh. Sonuc olarak kulak zarimi deldim, ve 3 hafta falan %30 duyumla gezdim. Surekli bi cinlama ve ugultu. Hayatimin en kötu 3 haftasiydi desem yeridir heralde. Yaptirmayin, kanmayin böyle seylere para tuzagi olm bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 çok eskiden otobus ile uzun yolculukta kulagım kaşı kaşı bi türlü durmuyordu kaşınma deli gibi ama sonra kulagımdan karınca çıktı böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 AHAHAHA olm ne alaka lan :D yarildim gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 flash tv anahaber'e çıkardın kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 elektrikli supurge gibi bisile temizliyodu doktor, bayadir ici kasiniyodu dedim bida bir temizlletiriyim, aha supuge gibi alet yerine burda cubuklardan birini cikardi "bak elimde bu var, rhat durmaz veya kiprasirsan bedelini sen odersin" dedi, oel bi yapistimki koltuga bomba atsalar kipirdamazdim o an tik tik cikardi bole, topak olmus artik kir nasi biriktiyse bide eskiden bi kere yikatinca duzenli hersene gitmeniz lazimdi, artik yok ole bisi gidin doktora diyin kulaklarim agriyo, temizlesin rahatlayin sigortaniz yoksa bile 30 lira filan aliyorlar max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 pis herif sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar