pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Elektronik eşya ve oyun en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ÜLGENİZDE YOH MU ONLARDAN! GIRH ETTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Daha yeni 100Euro'dan 150Euro'ya çıkartılmamış mıydı bu limit ? Sevinmiştik ne güzel. Şimdi eski limitinde altına inmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 iyi artık 600 euroluk dağcılık malzemesini 150 yerine 75 yazdırır geçirtirim. Kimsenin dağcılık ceketi ile muşamba yağmurluk arasındaki farkı bildiği yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi sw:tor collector's edition... gerçekten nefret etmeye başlıyorum bu ülkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 başlıyorum derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 harbi hala başlamadın mı hacı geç kalmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 AMA İSTİKRAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Yok yanlış anlamayın, bu olay bana da bayağı bir kol gibi girdi, yani bu yeni düzenlemeyi savunmuyorum da genelde üniversiteli ve genç arkadaşlar olduğunuz için merak ettim sizlerin ne getirttiğinizi. Bana da ayda hiç gelmiyorsa 12-13 tane koli geliyor, her birinin değeri de 100 Euro üzerinde. Bakalım nasıl olacak bu işler?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mathias said: iyi artık 600 euroluk dağcılık malzemesini 150 yerine 75 yazdırır geçirtirim. Kimsenin dağcılık ceketi ile muşamba yağmurluk arasındaki farkı bildiği yok zaten. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri, PTT ve kargo işletmeleri nezdinde yaptıkları bir araştırmaya göre, yurtdışından posta ya da hızlı kargo yoluyla gelen eşyanın yüzde 95'inin 75 Euro'nun altında olduğunun belirlendiğini bildirdi. zaten %95'inin 75 Euro yazıldırıldığını anlamamışlar kiğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 dagcılık malzemesinin fiyatını anlamıyorlar nasıl olsa 600 eurolugu 75 euro yazdırırım sorun olmaz diyenler bi gün çat diye gümrüğe çağrılabilir. oradaki adamlar da boş değil. 100 dolarlık malı bu 100 dolarlık değil diye bile direttikleri oluyor. tabi bir çok kez ise müsamaha gösterip geçiriyorlar. sizde ben çok zekiyim havasına giriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 valla benim bildiğim Mathias paso gümrüğe çağrılıyor zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 cetintas said: Yok yanlış anlamayın, bu olay bana da bayağı bir kol gibi girdi, yani bu yeni düzenlemeyi savunmuyorum da genelde üniversiteli ve genç arkadaşlar olduğunuz için merak ettim sizlerin ne getirttiğinizi. Bana da ayda hiç gelmiyorsa 12-13 tane koli geliyor, her birinin değeri de 100 Euro üzerinde. Bakalım nasıl olacak bu işler?!?! amazon.com vs. den kitap / cd ebay.com 'dan giysi, elektronik, spor malz., kitap vs. footlocker gibi sitelerden giyim, bot vs. ( 48 numara giyiyorum, türkiyede yok mesala beğendiğim çoğu şey ) Onun dışında frizbi, snowboard, poster, tshirt vs. herşey yani. Sen de bizim gibi yapıp yedirebildiğine "indirim" yaptıracaksın kağıt üzerinde. Kişisel kullanım için aldığım üründe sonuna kadar da savunurum bunu. Hele sporcu gıdalarındaki olay bambaşka boyutlara ulaştı. Olay iyice darbe günlerindeki bavul ticaretine dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi gumrukteki adamlar alayimizdan daha cakal, hic merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 dasaaa said: başlıyorum derken? gerçekten kelimesinde vurgu var orda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 aynen ole, markasindan bakip googlayip ederini buluyorlar sip diye, onun ustunden kesiyor dasfads disardan bisi getiricek durumum yok allahtan artik, ekonomimiz o kadar saglamki 1000 yen 3 sene once 11 lira iken su anda 23 lira iyiki yigit bulutun "dolar yilbasina 1tl ye dusucek" lafina aldirmayip dolarlari satmadim bide, yoksa hepten yanmistim zaten yigit bulut ne derse tersini yaparsaniz servet yapabilirsiniz asfdfsd, ters ekonomik indiktor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 cetintas said: Yok yanlış anlamayın, bu olay bana da bayağı bir kol gibi girdi, yani bu yeni düzenlemeyi savunmuyorum da genelde üniversiteli ve genç arkadaşlar olduğunuz için merak ettim sizlerin ne getirttiğinizi. Bana da ayda hiç gelmiyorsa 12-13 tane koli geliyor, her birinin değeri de 100 Euro üzerinde. Bakalım nasıl olacak bu işler?!?! merak ettim ayda 1500 euroluk neler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 cetin abi anders gibi zirh ve ekipman hazirliyor bence adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bende suphelendim ayda 17-18 bin euro yurtdışı siparişi büyük bir iş peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Viktor said: cetin abi anders gibi zirh ve ekipman hazirliyor bence adsfasdf aralarında mektuplaşma da olabilir,Anders Türkiye'den laiklikten vs de dem vurmuştu,laiklerin kaybettiğini fln söylemişti.Şimdi sıra demek ki türkiye'de ki katliamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 adam üretim için kimyasal getiriyor olum, faydalı cari açık üretiyor sizin gibi hem dışarıdan faydasız SW DVDsi oyunu getirip faydasız cari açık oluşturmuyor sonra cari açı kvar diye hükümete kızıyosunuz....,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bonbonun steam hesabini kapattirsaniz cari acik kapanirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Red said: merak ettim ayda 1500 euroluk neler geliyor Viktor said: cetin abi anders gibi zirh ve ekipman hazirliyor bence adsfasdf Red said: bende suphelendim ayda 17-18 bin euro yurtdışı siparişi büyük bir iş peşinde goldbären said: adam üretim için kimyasal getiriyor olum, faydalı cari açık üretiyor sizin gibi hem dışarıdan faydasız SW DVDsi oyunu getirip faydasız cari açık oluşturmuyor sonra cari açı kvar diye hükümete kızıyosunuz....,, alem adamsınız arkadaşlar yaaa :) Bana bayan hazır giyim için kumaşlar gelir, sonra biz onları dikilmiş vaziyette müşterimize göndeririz, müşterimiz onların üzerinde değişiklikler yapar ve geri yollarlar. Bu şekilde işlerin yoğun zamanında ayda 13-14 koli ve daha fazlası gelir. paparnoz said: aralarında mektuplaşma da olabilir,Anders Türkiye'den laiklikten vs de dem vurmuştu,laiklerin kaybettiğini fln söylemişti.Şimdi sıra demek ki türkiye'de ki katliamda. aşkolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 victoria'nın sırrına nail olduk sonunda. çetin abiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu arada yanlış yazmısım yılda 17-18 bin olcaktı sdfs ne bilelim abi öyle bi dedinki kumaş falan akla gelmez sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar