Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Demokrasi getireceğiz diye milletin ülkesine giriyorlar, misyonerliğe harcadıkları paranın 10 da 1ini yardımları ulaştırmaya harcasalar şimdi millet bağış yaparken acaba ulaşacak mı diye düşünmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 28 yıl seni kimseye muhtaç etmeden yaşamını sağlamış bir ailen var. Eğitim görebilmişsin sayelerinde. Bir gün kuru ekmek de olsa bile sofranda bir katığın bulunmuş. Bundan sonra da bulunur ve hiç aç yatmazsın umarım. Kimseye el açmak zorunda kalmazsın. Umarım herşey gönlünce olur... Ve umarım çocuğun gözünün içine baktığında ve baba acıktım dediğinde onun karnını doyurabilecek kadar her zaman cebinde paran olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yardım edeceksem kendi vatandaşıma ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 amaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Kendi vatandaşın açlıktan ve susuzluktan mı ölüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya o biraz klişe oldu.ÖNCE KENDİ HALKINI DOYUR hani tabiki dogru yanı var ama şimdi somaliyle aynı şartlar değil bizim ülkede de tamam aç olanlar var ama böyle açlıktan ölen sürü halinde insanlar yok.ki memleketin fakir kesmi bile etli butlu teyzeler amcalardan oluşur hep :) hani burda aç olanın komşusuna teyzesine gidip karnını doyurma imkanı yada hayvan gibi iş arayıp azda olsa bi şekilde para cıkarması mumkun ha şartlar iyi mi.hyr ama ş somaliyle bir tutulamaz yahu.gormuyo musunuz ama az çocuk yapsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 trollük kisvesi altında yapıyosa komik değil, bundan eğlenen adam adam değil. yok ciddiyse de gerçekten böyle dar bakış açısı olamaz herhalde ya, kendi aklınca şaka falan yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Klişe falan değil , bugün haberleri izliyorum ,RTE somalide görüntülerinden sonra Mardinde yakmak için götürülen yiyecek kamyonunu yağmalıyor millet ,şekerdi vs ,yayın akışını sevdiğimin bülteni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 somalinin durumu yıllar önce de aynıydı yıllar sonra da aynı olacak.15 gün sonra bilemedin 1 ay sonra kimsenin umrunda olmaz.Ne kadar yardım edersen et aile nüfusu en az 7 kişiden oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Bizim Darülacize'miz var. Belediyelerimizin yardım dernekleri var. İş ve işçi bulma kurumumuz var. İş isteyene iş de var. İş beğenmeyen çok. Yardım olanaklarımız kendi ülkemizde mevcut. Gerçekten ihtiyacı olan için yardım kesinlikle yapılıyor devlet bazında. Red'in dediği gibi keşke herkes bakabileceği kadar çocuk yapma zihniyetine kavuşsa. 3 değil, bakabileceğin kadar çocuk... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 zehirli gaz verip hepsini öldürelim acı çekmesinler desen daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kriz var beyler yazık etmeyin paranıza yollayın bi tane black hawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 kim ne kadar para topluyor? toplanan paralar ulaşıyor mu? ulaşanlar ne şekilde değerlendiriliyor? bu gidişatla oradaki sorunun çözülmesine imkan yok. şu somali haberleri çok yalan dolan geliyor son zamanlarda. paralar toplanıp ulaştırılmıyor, ya da ihtiyaçları yok gibi bir şey düşünerek 'yalan dolan' demiyorum. yalandan kürek çekmenin ve olduğun yerde dolanıp durmanın 'yalan dolan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya ordaki iş yemekle falan olacak iş değil tabi.geçici çözüm tvde gördüm etli pilavı avuc avuc daldırıp yiodu onlarca kişi kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 abi tabi ki kalıcı çözüm değil ama yapılabileceğin en iyisi yapılmaya çalışıyor, akp propogandası tavana vurdu programda fakat yardım edilecekse ordaki insanlara varsın övsünler yani, kimin ne olduğunun çoğu kişi farkında. benim içim kan ağlıyor cidden oraya giden insanlar, bizzat gören insanlar orayı anlatınca. benim gitme imkanım olsa, orda onlar için çalışabilme imkanım olsaydı keşke, giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 xaty said: şu somali haberleri çok yalan dolan geliyor son zamanlarda. banada öyle geliyor ki,somali 91 içsavaşından beri böyle adamlar bilinçli olarak o dönem etiyopyaya savaç açtı silahlara mılyon dolarlar harcadı,bu gün ulkelerındekı madenlerı petrol yataklarını ıngılız ve amerıkalılar sömurüyor.İngiliz, amerikalı sorumlu hissedip ne kadar yardım ediyor acaba.bu güne gelmelerinde kendilerininde çok payı var ama olan işte garibana çadırda yaşayan somaliliye oluyor.ayrıca kuraklık nedeni ile geçmiş yıllarda ölen insanlardan %5 daha fazla ölecekmiş bu yıl.e geçmiş yıllarda aklınız nerdeydi demezlermi adama ? bide allah aşkına nedir o ajda pekkanın köpek sever gibi somalili çocuğu sevmesi. başlığı açan abinin niyeti iyi tabiki ona bi lafım yok.bende elimden geldiğince yardımda bulundum yerine ulaşsın ulaşmasın bi nebze vicdanımı avuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 devletin sorumsuzluklarını halka yüklememek lazım özellikle halkın söz sahibi olamadığı ve kırıldığı bölgelerde. ama tabi halka yardım ede ede bu sorun çözülmez ama bir ülkenin iç işlerine karışmadan da orayı adam edemezsin zor işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yorum yapıcam yapmıyorum, en azından öyle veya böyle yardım yapıyorlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 vay anasını aşmışınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 deniz fenerine dönmediği sürece olay varsın AKP yardım etmiş gözüksün, varsın afişlerini dini temalı yapsınlar. sonuçta açlıktan ölmek üzere olan insanlar doyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hiç takip falan etmedim somali olayını, günde 30sn falan televizyonda görüp kanal değiştiriyorum o da tv açıksa falan da. bu adamlar madem yıllardır böyle, neden yardım götürmek yerine adamları o aptal ülkeden, coğrafyadan kurtarmıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 500.000 çocuk var abi nasıl geçirebilirsin başka coğrafyaya kim kabul eder mülteci olarak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 FromTheHell said: hiç takip falan etmedim somali olayını, günde 30sn falan televizyonda görüp kanal değiştiriyorum o da tv açıksa falan da. bu adamlar madem yıllardır böyle, neden yardım götürmek yerine adamları o aptal ülkeden, coğrafyadan kurtarmıyolar? düzenli yardım oluyor da sefer sanırım kuraklığın artması + ramazana denk gelmesiyle AKP imaj kasıyor kendine yardım etmenin yanında. o yüzden bu kadar reklam yapılıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 sölenmiştir belki okumaya üşendim, somalinin şu durumdan kurtulması için önce adam gibi hükümetin kurulması lazım, bildiğim kadarıyla böle parçalı saçma sapan bi yapı içerisindeler ha tabi büyük ihtimalle bu büyük devletlerin çıkarına gelmez çünkü wikiye göre, "Somali , çoğu henüz el değmemiş halde uranyum , demir , kalay, bakır, cips , boksit ve doğal gaz yataklarına sahiptir. Arap yarımadasına yakınlığı nedeniyle petrol açısından da zengin olduğu varsayılmaktadır." yani somali daha çok aç kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 tinu said: abi ne hale geldik biz ya, şuraya bak bu paralar somaliye ulaşırmı diye düşünüyoruz. ulaşır arkadaşlar o kadar değil o kadar da bitik değil bu ülke, tamam bencil bir ülkeyiz ama bu kadar aşağılık değiliz ya. Ülke olarak birşey diyemem ama içinde insan faktörü var ve insanlar aşşağılık olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar