Nazca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Interrupter gear'ı var abi onların. Pilot tetiğe bastığı anda motorla motora gömülü silah senkronize oluyor. Pervanenin açısal hızı silahın hızına göre artıp azalıyor, mermiler de propeller blade'lerin boşluklarından geçiyor. Bomber'larda yok genelde interrupter gear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 o teknoloji henüz yokken özellikle zırhla kaplıyorlarmış o noktayı pervanedeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bu ne kötü bir oyundur ya :) indirdiğime pişman oldum. Tank a devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Once a pleb, always a pleb abi senin oyun. /stay pleb. Yanına yaklaşamaz WoT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 pleb nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben de anlamadım pleb in ne olduğunu ama iyi bir şey değil sanırım :) Arkadaş bana yetersiz anlamında birşey dedi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 War Thunder çok daha başarılı bence. Warplanes in kontroller berbat, oyananabilirlik yok. War Thunder daha arcade daha başarılı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 aynen yav. bi süre sonra zaten tanklar ve gemilerde gelecek hemide aynı oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Promenader said: aynen yav. bi süre sonra zaten tanklar ve gemilerde gelecek hemide aynı oyunda. nası yahu wg oyunlarımı birleştiricek ? wot + wow + wob ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Anladığım kadarı ile şu sitedeki oyuna ileride tank vs eklenip hepsi aynı oyunda çarpışacak. Warthunder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 GreenPeace77 said: Promenader said: aynen yav. bi süre sonra zaten tanklar ve gemilerde gelecek hemide aynı oyunda. nası yahu wg oyunlarımı birleştiricek ? wot + wow + wob ? warthunder için demiştim :P [hr] WT'de Air, Land ve Naval sekmeleri var ama daha land ve naval aktif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 BonePART said: imamizer said: konuyla biraz alakasız ama videda görünce tekrar aklıma geldi. küçüklüğümden beri merak ediyorum o uçaklarım makinalı tüfekleri nasıl kendi pervanelerini vurmuyor diye. tam arkasında ağa işte bi bak. tetiği çeken bir zincir var, hareketini pervane milinden alıyor. pervanenin namlunun ucunda olmadığı anda ateş edecek şekilde ayarlıyorsun böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 huun sıcıcam mesajına ha bi saattir düşünüyorum ben hayatımda böle bi mesaj yazmadım diye mesajın orjinalini aradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 BonePART said: huun sıcıcam mesajına ha bi saattir düşünüyorum ben hayatımda böle bi mesaj yazmadım diye mesajın orjinalini aradım uzun süre bende aradım oha bone dümdüz yazı yazmış diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 ay sonra ... ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oynayanlar var mı arkadaşlar? war thunder mı yoksa bunu mu tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 İkisi birden yüklü bilgisayarda da elimi sürmedim gibi bayağıdır. Ama WoW uçak kontrolleri kokpit olmasa da biraz daha gerçekçi War Thunder'a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hocam real battle olayına girmedin hic sanırsam ? Ucagı joystick olmadan kaldırabilirsen half pilotsun demektir :) arcade modu oynayıp war thunder easy mode demek cok gercekci olmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Pewpewpew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Asteroth said: Pewpewpew. meow meow meow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hmm napmak lazım acep ikisini de indirip bakayım olmazsa. bende de bir tane dandik joystick var hiç oynamadım daha ama bakalım umarım zevk verir :P bundan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Oyunda klavye-mouse take-off'dan daha zor noktalar var yalnız, WoW zaten take-off'suz, millet bodos giriyor birbirine havada. War Thunder'da da flight mechanics eksikleri var biraz hala. Elevator down yapıyorum burun aşağı kalkıyor uçak ama aynı anda rudder verince dümdüz gitmeye devam ediyor mesela, herhangi bir yaw-roll veya düzgün pitch olmuyor. Gliding eklememişler sanırım savaş oyunu olduğundan, afterburner'da full-throttle giderken gövdeden birkaç isabet alınca aileron'lar kilitleniyor. Tarlanın birine soft landing yapmak zorunda kalıyorum mesela bazen, kuyruğu yere vurduğum an uçak dağılıyor, ya da yavaş değdirme yok mesela yere. Elevator kullanırken küçük bir hareket sanki kontrole abanmışsın gibi yansıyor uçağa. Çok karambol oluyor mesela bazen savaştayken, irtifa düştükçe hız arttığından landing gear açtığım an paramparça oluyor takımlar. Flaplar için de aynı şey var ama olumlu düşündürüyor bayağı beni dediklerim, belli bi hızdan sonra flap ikazı veriyor. Kokpitin bir yerlerinde yazması lazım uçakların, birkaçında gördüm kuytu yerlerde, bazısında almanca bazısında rusça ama bomber'larda kokpit olmadığından ne zaman açacağını göremiyorsun landing durumlarında. Aeroelastisiteyi de eklemişler biraz. Ama düşüncem daha geliştirilirse combat aktiviteleri tadından yenmez yine War Thunder, WoW'da daha az uçak varyasyonu var her türlü War Thunder gibi şimdilik, aklıma gelenler bunlar. Bu arada WoW sanırım bütün experience'ı ve kazandığın uçakları geri alıp toplam kazandığın exp olarak geri vermiş, çözemedim nedenini son patch yüzünden sanırım. 25000M exp gelmiş ama hiç uçak yok şu an, sonradan yeni ülke gelirse diye bekletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hmm açıkca söylemek gerekirse pek anlamadım :D bu oyunlara yeni başladığım için ama war thunder'da zaman geçireyim o zaman. ayrıca sen yetkili bir abiye benziyorsun sence benim bu joystick eğlencesine iş görür mü bu oyunlarda? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Simülasyon oyunları zaten zevkli, joystick de bunu arttıran bir unsur bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 4.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 huun sıcıcam mesajına ha bi saattir düşünüyorum ben hayatımda böle bi mesaj yazmadım diye mesajın orjinalini aradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 BonePART said: huun sıcıcam mesajına ha bi saattir düşünüyorum ben hayatımda böle bi mesaj yazmadım diye mesajın orjinalini aradım uzun süre bende aradım oha bone dümdüz yazı yazmış diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 oynayanlar var mı arkadaşlar? war thunder mı yoksa bunu mu tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 İkisi birden yüklü bilgisayarda da elimi sürmedim gibi bayağıdır. Ama WoW uçak kontrolleri kokpit olmasa da biraz daha gerçekçi War Thunder'a göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hocam real battle olayına girmedin hic sanırsam ? Ucagı joystick olmadan kaldırabilirsen half pilotsun demektir :) arcade modu oynayıp war thunder easy mode demek cok gercekci olmuyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Pewpewpew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Asteroth said: Pewpewpew. meow meow meow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hmm napmak lazım acep ikisini de indirip bakayım olmazsa. bende de bir tane dandik joystick var hiç oynamadım daha ama bakalım umarım zevk verir :P bundan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Oyunda klavye-mouse take-off'dan daha zor noktalar var yalnız, WoW zaten take-off'suz, millet bodos giriyor birbirine havada. War Thunder'da da flight mechanics eksikleri var biraz hala. Elevator down yapıyorum burun aşağı kalkıyor uçak ama aynı anda rudder verince dümdüz gitmeye devam ediyor mesela, herhangi bir yaw-roll veya düzgün pitch olmuyor. Gliding eklememişler sanırım savaş oyunu olduğundan, afterburner'da full-throttle giderken gövdeden birkaç isabet alınca aileron'lar kilitleniyor. Tarlanın birine soft landing yapmak zorunda kalıyorum mesela bazen, kuyruğu yere vurduğum an uçak dağılıyor, ya da yavaş değdirme yok mesela yere. Elevator kullanırken küçük bir hareket sanki kontrole abanmışsın gibi yansıyor uçağa. Çok karambol oluyor mesela bazen savaştayken, irtifa düştükçe hız arttığından landing gear açtığım an paramparça oluyor takımlar. Flaplar için de aynı şey var ama olumlu düşündürüyor bayağı beni dediklerim, belli bi hızdan sonra flap ikazı veriyor. Kokpitin bir yerlerinde yazması lazım uçakların, birkaçında gördüm kuytu yerlerde, bazısında almanca bazısında rusça ama bomber'larda kokpit olmadığından ne zaman açacağını göremiyorsun landing durumlarında. Aeroelastisiteyi de eklemişler biraz. Ama düşüncem daha geliştirilirse combat aktiviteleri tadından yenmez yine War Thunder, WoW'da daha az uçak varyasyonu var her türlü War Thunder gibi şimdilik, aklıma gelenler bunlar. Bu arada WoW sanırım bütün experience'ı ve kazandığın uçakları geri alıp toplam kazandığın exp olarak geri vermiş, çözemedim nedenini son patch yüzünden sanırım. 25000M exp gelmiş ama hiç uçak yok şu an, sonradan yeni ülke gelirse diye bekletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hmm açıkca söylemek gerekirse pek anlamadım :D bu oyunlara yeni başladığım için ama war thunder'da zaman geçireyim o zaman. ayrıca sen yetkili bir abiye benziyorsun sence benim bu joystick eğlencesine iş görür mü bu oyunlarda? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Simülasyon oyunları zaten zevkli, joystick de bunu arttıran bir unsur bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar