hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Slint said: HP'nin Türkiye'deki teknik servisi çok kötü. hayatımda gördüğüm en iyi teknik servis HP türkiye servisi. çok üzücü bi karar olmuş.
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hayatında kaç tane teknik servis gördün hamsi ? şaka şaka, no offense.
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 isabetli olmus, HP laptopum var zerre memnun kalmadim periyodik olarak aletin wirelessi gidiyo hicbir sebep olmadan, windowsu guvenli modda baslatinca duzeliyor bi sure sonra yeniden gidiyor yazilimla ilgili olabilicek herseyi denedim ihh, nette arastirdim isinma ile ilgili oldugunu soyliyorlar ki komik olan aleti sirf net ile word filan icin kullaniyordum, oyun icin masaustu bilgisayarim var zaten neyse huzur tablette, bidahada laptop almam
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 çok yerinde karar gerçekten. yiyemeyecekleri 'KEBABIN' altına girmeselermiş keşke en baştan
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 "HP artık bilgisayar üretmeyecek" yanlış bir topic olmuş. Kişisel bilgisayar üretmeyecek adamlar. Care maliyetleri haddinden fazla o sektörün. Enterprise da zaten adamların üstüne yok ( kişisel fikrim ), hele ki yeni 9800 serisi ile birlikte.
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Webos ve urunlerini birakiyor hp , telefon ve tabletler yani, pc laptop nerden cikti. Haber abartiya kacmis olabilir.
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Donanım guruları bir el atsın bilgilendirsin bizi. İyi mi kötü mü.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Enterprise işinde, Unix'de filan en iyilerdenler ama kişisel (td) İyi bence.
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 en iyilerdenler? anlayabilemedim...
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 HP-UX gayet problemli ve eksik bir işletim sistemi bence. Ama Enterprise donanımlarında hep HP kullanırım, gayet memnunum. Her açıdan. İyi oldu iyi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 abi adamların switchlerini serverlarını falan seviyoruz ya. ulan 2 gün istanbul dışına çıkıp teklolociden uzak kaldım, gelişmeye bak.
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 senko said: bi sun degil tabi :) :) Aldım ben mesajı :)
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 HP dediginiz, IBM den fazla gelir elde eden (130 milyar dolar kadar senelik), hayvani bir sirket. Adamlarin net kari tabii az, 9 milyar dolar kadar. Incik boncuk islerden cikip daha karli alanlara gitmek istiyorlar muhtemelen. Referans adina Apple Dunya'nin en buyuk sirketi, butun petrol sirketlerinden de buyuk bir sirket piyasa degeri bakimindan, ama toplam geliri 70 milyar dolar kadar, net kari 15 milyar dolar kadar. HP de son hamleleriyle muhtemelen boyle bir yapiya yoneliyor. HP sunucular benim de favorimdir..
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 benim bildiğim tablet ve smartphone işlerine girmeyecekler VE pc bölümlerini ayırıp ayrı bir şirket olarak devam ettirecekler
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bilgisayar üretir yine de bizim bildigimiz pc veya laptop olarak degil
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 evet oyle olacak. ayirdiktan sonra satabilirler de. bence mantikli bir karar. market lideri ile kiyaslandiginda durum pek ic acici degil. apple bir macbook'u ortalama 1.323 dolara satiyor, 370 dolari kar, %28 kar marji. hp bir laptop'u ortalama 650 dolara satiyor, 52 dolari kar, %8 kar marji.
kath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 HP bir süre önce Palmı satın almadı mı ? Demek ki o tarafa yönelicek. Mobile bişiler yapacak vs.
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 HP yeni 99 dolara palm cıkarmadı mı? amerika inledi herkes kuyruklarda heba oldu felan
Öne çıkan mesajlar