Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP artık bilgisayar üretmeyecek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
isabetli olmus, HP laptopum var zerre memnun kalmadim

periyodik olarak aletin wirelessi gidiyo hicbir sebep olmadan, windowsu guvenli modda baslatinca duzeliyor bi sure sonra yeniden gidiyor

yazilimla ilgili olabilicek herseyi denedim ihh, nette arastirdim isinma ile ilgili oldugunu soyliyorlar ki komik olan aleti sirf net ile word filan icin kullaniyordum, oyun icin masaustu bilgisayarim var zaten

neyse huzur tablette, bidahada laptop almam
Mesaj tarihi:
"HP artık bilgisayar üretmeyecek" yanlış bir topic olmuş. Kişisel bilgisayar üretmeyecek adamlar. Care maliyetleri haddinden fazla o sektörün. Enterprise da zaten adamların üstüne yok ( kişisel fikrim ), hele ki yeni 9800 serisi ile birlikte.
Mesaj tarihi:
HP dediginiz, IBM den fazla gelir elde eden (130 milyar dolar kadar senelik), hayvani bir sirket. Adamlarin net kari tabii az, 9 milyar dolar kadar. Incik boncuk islerden cikip daha karli alanlara gitmek istiyorlar muhtemelen. Referans adina Apple Dunya'nin en buyuk sirketi, butun petrol sirketlerinden de buyuk bir sirket piyasa degeri bakimindan, ama toplam geliri 70 milyar dolar kadar, net kari 15 milyar dolar kadar. HP de son hamleleriyle muhtemelen boyle bir yapiya yoneliyor.

HP sunucular benim de favorimdir..
Mesaj tarihi:
evet oyle olacak. ayirdiktan sonra satabilirler de. bence mantikli bir karar. market lideri ile kiyaslandiginda durum pek ic acici degil.

apple bir macbook'u ortalama 1.323 dolara satiyor, 370 dolari kar, %28 kar marji.
hp bir laptop'u ortalama 650 dolara satiyor, 52 dolari kar, %8 kar marji.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...