liberal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ben de ingilterede garip bieşy gördüm arkadaşla. İlk başta şu altına mum yakılıp havaya bırakılan balonlar var ya onlardan sandı (altından baya turuncu ışık saçıyordu cünkü) bi 10 saniye sonra farkettik ki inanılmaz hızlı gidiyor bu alet. 25 saniye de falan öküz gibi bi görüntü alanından cıkıp gitti. Tek ihtimal airforce'a bağlı bir jet olması heralde de gece uçan savaş uçakları ışıklarını kapatmıyorlar mı? hani kanatlarda kırmızı ışık olsa neyse sorun değil de bildiğin aletin kıcında ışık saçan bişey vardı onun dışında da zaten karanlıktan ne olduğunu farkedemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paticikte hala gece gördüğü ışıklı cisimlerden bu kadar etkilenen bir kitle olması düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 paticikte de herkes herşeye karşı anladığüım kadarı ile birşey yapılmaz ama yapılana bok atmakta acayip yeteneklisiniz la belki gördü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 inip 2 muhabbet etmiyorsa adam değildir zaten o uzaylı, taş atmaya bile değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ah, yes. "ufo's" we have dismissed that claim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 meanwhile in Bur-sa meraba bursali biz dostuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi bursada neden böyle ilginç olaylar oluyor sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 sen dur daha dur asıl şamata allahın izniyle uludağ da patlayınca olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 tamam hergün ilginç olaylar oluyor bursada ona bişey diyemicemde,ufo ve bursa olunca,gülesim geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 EagleEye said: Fistan said: cin feneridir arkadasim 35 tl fiyati var cin balonu diye de geciyor bu. cenazelerde falan yolluyolardı galiba bi filmde vardı.hangover 2'de düğündeki zımbırtılar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 uydu aga paneller size doğru döndüğü sırada parlıyo döndükçe sönükleşiyo sonra kayboluyo, kırmızı işine çare bulamadım bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 trainspotting23 said: EagleEye said: Fistan said: cin feneridir arkadasim 35 tl fiyati var cin balonu diye de geciyor bu. cenazelerde falan yolluyolardı galiba bi filmde vardı.hangover 2'de düğündeki zımbırtılar heralde o film değildi ya benim dediğim daha karanlık bi filmdi. böle ormanlık falan bi yerde kaçırılan çocuklarınımı ne arıyodu bi çift. apocalipsli falan bişidi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 SeaGle said: Onu geçen yıl gemlikte biz de gördük 5-6 kez, hatta buralara bi yerlere yazmıştım. Ne olduğuyla ilgili hala bi fikrimiz yok, işaret fişeği gibi ama birden havada parlıyor, sönüyor sonra. Garip bişey. birebir aynısını 3-4 sene önce pendikte gördük 5 arkadaş beraber.hala arada muhabbeti açılıyor da kimse inanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar