ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Masquerade said: ahahah mage rogue dominasyonu. Fk kasıyorlar eşşek gibide burst lazım o fightta adamlar doldurmuş arcane mageleri doğal olarak.(emin değilim ama muhtemelen roglarda sub oynuyordur) Paragonun nefarian fkde heralde 10-12 druid kesmişlerdi onla kıyaslarsak sönük kalmış mage/roguelar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bi kere de shaman stacklensin arkadaş ne işe yaramaz class oldu shamanlar,diğer classlardan ayıran bir tane utility kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Shaman blizz'in evlatlık çocuğu ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 shamanlarin vanillada yedigi ekmek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Masquerade said: shamanlarin vanillada yedigi ekmek yeter. (tu) Shaman gördük mü kaçardık bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Masquerade said: shamanlarin vanillada yedigi ekmek yeter. ahahh yuh 6 sene olacak nerdeyse :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bqS3qZ9oBOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 şu video yüzünden shaman açmıştım ilk karakter olarak. tey tey kaç sene geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 İnsanin simdi de blood DK acasi geliyor. Adamlar baya baya olmuyor. 100% hp ile olduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Miraul said: FreEmoon said: Spine of Deathwing'e AoE lazım diye bütün raidi fire mage doldur sonra ki boss'a hiçbirini alma :D. Hardcore olmak tuhaf şey ya. uf agir fail Miraul açıklamamış ben açıklayayım bari. Fight single target odaklı bir fight. Explosiondan sonra armorı yok etmek için tendonu öldürmek gerekiyor. Bu yüzden fight için gereken en önemli şey single target dps + 1.5m cdli valor ve pvp burst trinketları hepsi bu. Ban yemedikleri için gerek gear olarak gerekse valor olarak 1 reset önde olmanın avantajını burada iyi kullandılar. Tendonları BL olmaksızın iki aşamada kesmek gerekiyor bunu garanti olarak yapabilmek için de en makul değer olan %45e indirmek lazım. Eh bu durumda fight için mageler ve roguelar son derece inanılmaz durumda, onlardaki single target burst kimsede yok. İşin özü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 o zaman artık gülebiliriz sdgsdglsdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bu yeni guild master inaktif olunca dethrone zımbırtısı sayesinde GM oldum. kimseyi tanımıyorum guildde xD 25 lvl sylvanas ally. napsam, nası çeki duzen versem. sosyal / leveling bi guild. ne pvp ne de pve var içerisinde. gm tekrar aktif olunca geri mi versem yoksa^^ siz ne yapardınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 lvl 25 ise sat guildi 200k golda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 lvl25 gult 200k ediyomu? :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Viper_ said: bu yeni guild master inaktif olunca dethrone zımbırtısı sayesinde GM oldum. kimseyi tanımıyorum guildde xD 25 lvl sylvanas ally. napsam, nası çeki duzen versem. sosyal / leveling bi guild. ne pvp ne de pve var içerisinde. gm tekrar aktif olunca geri mi versem yoksa^^ siz ne yapardınız. aynısını teyzemin başına geldi gült banktaki 150k golduda aldık, gültün isminide değiştirdik, kickledik herkesi. Sonra leveling gült yaptık, raidde yapıyoruz, cash flow dan sağlam para akıyor level kasanlar sayesinde, ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Viktor said: lvl25 gult 200k ediyomu? :3 evet , 22lvl 150k civarındaydı, 25lvl da 200k eder sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Faction/pst change boss savelerini siliyor mu, raidlocku kaldırıyor mu bir arkadaş soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Kaldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Hardcore cu dostlar, raidinizde dps olarak mage mi yoksa lock mu tercih edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 rogue+mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=bqS3qZ9oBOQ her classın benzer videoları var,sırf bu video ile shaman op demek yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 o zaman shaman OP dı ama bu gerçeği değiştirmiyor =) sonra öle olamadı bir daha zaten hehe 2hd shaman en son ne zaman gördüm onu bile hatırlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 @S-H Sorun shaman kadar basit değildi böyle adam doğramak sağ tıkla adam ölsün gibi birşeydi geared shaman ile pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yanlış bilgi vermiş olmayayım zaten o dönemde wow oynamadım ama bu video üstüne aynı dönemdeki diğer classları merak ettim.youtube'tan aradım baktım geared her classın aynen bu şekilde videoları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar