S-H Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ad3m said: Hayır yorsahja gelen nerften öte fix zaten 10 vs 25 kill kıyaslamalarına bakarsanız anormal bir dengesizlik olduğunu görebilirsiniz hatta bir çok guild 3/8 progressda yoru eleyip hagara kesmiş (25m). 10m'ler genel olarak daha kolay oluyor zaten 25m'lerden ayrıca 10m guild sayısı da daha fazla istatistikler yanıltmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 dw nin sırtınıda nerflemişler yaw nerflemeyin kardeşim kesemesinler 2-3 ay alla alla illa kesilmek zorundamı, kesilmesin işte insanların bi amacı olur ek pakede kadar onla uğraşırlar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nerf değil o fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nerf veya fix neyse işte sonuç olarak daha kolaylaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 arkadaşın canı fena yanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ya saçma şeyler var tabi dün hunterımla düşen iki tokenı da aldım mesela, ikisi de eldiven tokenıydı ama itoluit olmadığım için 2. eldiven tokenını raiddeki diğer huntera verdim sevindi itoluit olsam gayet gidip vendora satabilirdim, LOL TROLLLLL diyerek bu tür şeyleri bilmiyorum nasıl engelleyebilirler ama bi sistem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 aslında şu lfr'yi 3 günde bi resetleseler iyi olacak. zaten item leveli fl hc itemlarından düşük. hard core raiderları etkilemez fazla. hem de çarşamba oyunu kapatıp gitmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ahmedinejad said: aslında şu lfr'yi 3 günde bi resetleseler iyi olacak. zaten item leveli fl hc itemlarından düşük. hard core raiderları etkilemez fazla. hem de çarşamba oyunu kapatıp gitmeyiz. öyle olursa çok boku çıkar.böyle iyi. warriorlar filan polearmlara roll atabiliyorlar,hunterlar no kaled'e roll atabiliyor filan ilginç şeyler olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Hmm early release bugün gelmemiş bana yarın gelecekmiş. Bi tur daha lfr atayım bari, 3-5 itemz alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Saeros said: ya saçma şeyler var tabi dün hunterımla düşen iki tokenı da aldım mesela, ikisi de eldiven tokenıydı ama itoluit olmadığım için 2. eldiven tokenını raiddeki diğer huntera verdim sevindi itoluit olsam gayet gidip vendora satabilirdim, LOL TROLLLLL diyerek bu tür şeyleri bilmiyorum nasıl engelleyebilirler ama bi sistem lazım Engellemeleri gerek bir şekilde. Mesela trinketlar unique. Eğer sende varsa need yapamaman gerekiyor ama yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 yoketmis koreliler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bu arada dün aklıma bişey geldi "lan bi sonraki expansion'a (düşünürken bile kesme işareti koyuyorum) kadar sadece bu mu var şimdi" diye zira ben çoktan baydım, yalnız da değilimdir heralde bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Dostum daha winterveil gelicek, 5.0 patch gelicek, ohooo bi sürü içerik var... Yada swtora gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/december/MadnessWorldFirst.png dağılın çekik gözlüler bitirdi. 11 ay ölüm kanadı farma devam. bu kadar güzel başlamış expansionın içine ancak böyle sıçılabilirdi ahhah. gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hakkaten ya çok iyi başlamıştı baya keyifliydi fakat zulzul faciasından sonra sürekli sıçışlardaydılar,önünü alamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Arkadaşla resme bakıyordukta, 5 6 adet legendary staff + GM karakterle biraz fake kokuyor o kesiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 5-6 legendery hardcore guild için gayet normal bir rakam. 25 man full HC kesen guildler bir süre sonra 2 haftada bir adet legendery biterme döngüsüne giriyor. Biz bile 10 man + nerften sonra 6/7 HC ile 2. yi bitirmek üzereyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 |Joker| said: Arkadaşla resme bakıyordukta, 5 6 adet legendary staff + GM karakterle biraz fake kokuyor o kesiş.. 4.3 gelse bile fl yapmaya devam etmiş olabilme ihtimalleri de var.staff baya boostluyor dpsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 5-6 staff hardcore guildler için gayet olağan ama gm kısmına takıldım ben.Orada gm oluşu bence fake olamamasını açıklıyor aksine, hangi salak böyle birşey yapsa bile kendini world first ss'inde ifşa ederki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/december/KINRaidersDmgMeter.jpg ahahah mage rogue dominasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Spine of Deathwing'e AoE lazım diye bütün raidi fire mage doldur sonra ki boss'a hiçbirini alma :D. Hardcore olmak tuhaf şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ad3m said: 5-6 staff hardcore guildler için gayet olağan ama gm kısmına takıldım ben.Orada gm oluşu bence fake olamamasını açıklıyor aksine, hangi salak böyle birşey yapsa bile kendini world first ss'inde ifşa ederki? gm nerde yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Resimde ortada duran mavi elbiseli gnome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 FreEmoon said: Spine of Deathwing'e AoE lazım diye bütün raidi fire mage doldur sonra ki boss'a hiçbirini alma :D. Hardcore olmak tuhaf şey ya. uf agir fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar