ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 LFR de işe yarar item düşmeyince hepsini paslayınca keşke loot lock olmasa. Ulan 4 bosstan hiçbirşey rollemeyip save yemek koydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 LFR kullanabilmek icin min kac olması gerekiyor ilvl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 372 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 öeh. 2 parca justice ile set parcası aldım da, gerisini nasıl toplıycam bilmiyorum. daha yolum var demek ki. 321 daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Ben tank setine needleyerek 372 yapmıştım adam ne sövmüştür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Inventoryde pvp itemları olması yetiyor, ben de ilk LFRye 362 pve ilvlla girmiştim. Hiç bi sorun yaşamadan bütün bossları tankladım. Dpsseniz zaten rahat rahat girin leechleyin :P Gerçi dkyla girdim ben, blood presence ı açmayı unutmadığın sürece ne itema ihtiyacı var ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 resto shaman var bende. statlar falan da degistiginden kendime gelemedim baya bi. normal dungeonlarda bile manam cok cabuk bitiyodu. herelde spirit statı artık shaman icin gerekli olmaya baslamıs. mp5 oldugu gibi kalkmıstı en son oynarken bunu hatırlıyorum hayal meyal. combatta mp5 icin spirit mi gerekiyor simdi? justice ile aldıgım itemlar baya toparladı gerci beni ama bilmeden oynuyorum su anda resmen aehaufds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Intellect kral artık ama spiritte kraliçe. Hemen hemen her iteminde spirit olmalı (1-2 tane istisna olabilir). Bütün gemler ,enchler falan int olacak. Crit eskiden o kadar abartı değerli değildi ama artık atılan heallar critleyince %200 healladığı için, mana sorun oldukça crit, mana sorun olmaktan çıkınca haste önemli oluyor. (tabi o mana pek sorun olmaktan çıkmıyor ama neyse haste her zaman lazım.) Combata bağlı olarak mastery'de baya etkili olabiliyor. Sen her itemi spiritli yap öncelikle o en önemli kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 mastery cok kral gibi gorunse de su statlar arasında uvey evlat bildigin. int hep 1'di, yine 1. yalnız bu sistemde haste'i nasıl duzenleyecegime karar veremiyorum. tum healing spellerinin sureleri esitlenmis, sadece mana cost farkı var. bu cok kotu olmus. ama bir yandan da farklı speller ile hızlı heal yapma secenekleri konmus. spirit zaten itemların hepsinde default geliyor. reforge'a gerek duymuyorum pek. enchantların bir kısmında hasta abanabilirim acıkcası. int costuktan sonra mp5 sorun olmayacak gibi. bi de bu mana tide'ın da etkisi azalmıs gibi sanki? eskiden kurtarıcıydı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 etkisi azaldı evet. ama süresini artırdılar o iyi oldu. 9 sn sanırım şu an. water shield üstünde olduğu sürece, riptide-unleash element + healing wave de iyi ve etkili kullandığın sürece mana bitmiyor shamanda. tabi heroicler için. bu arada spirit link totem shamana son yıllarda gelmiş en iyi spell olabilir ya açık ara. muhteşem bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 drood hariç her healerda vardı zaten benzer skiller zaten kötü olan shamana bi de bu eklenmeseydi heralde heroiclere bile almazlardı shamanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 S-H said: drood hariç her healerda vardı zaten benzer skiller zaten kötü olan shamana bi de bu eklenmeseydi heralde heroiclere bile almazlardı shamanları shaman kötü? wtf ...4.2 nin sonunda bıraktıgımda pvp de tanrı gibi birşeydi.ben tek siz hepiniz diyordu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 pve açısından bakmıştım ben pvp tecrübem pek yok.enha olarak memnundum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Artık dk tutuyorum servera girmek için. Bekleme süresi 40dk outland için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 72dk ya çıktı :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 wotlk ilk çıktığında frostmane-horde tarafında aynı sorunu yasıyodum, sonra alliance oldum daha bekledigimi görmedim... For The Alliance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 alliance bende olmak istiyorum aslında ama okadar kasmayı gözüm yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 FMde ally daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 daha iki hafta olmadan nerfler gelmeye başlamış. Yor'sahj the Unsleeping Damage done by Forgotten Ones, Void Bolt AOE, and Searing Blood has been reduced on 25-person, Heroic difficulty. Yor'sahj's health has been reduced by 10% on 25-person, Heroic difficulty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ne heroice nerf mü? FAKDİSŞİT bi daha LFRde kesmem ben bu bossu. Wow iyice casuallara yönelik olmaya başladı bu ne böyle hemen nerf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 off vanillada böyle miydi 5 gece molten core yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 S-H said: daha iki hafta olmadan nerfler gelmeye başlamış. Yor'sahj the Unsleeping Damage done by Forgotten Ones, Void Bolt AOE, and Searing Blood has been reduced on 25-person, Heroic difficulty. Yor'sahj's health has been reduced by 10% on 25-person, Heroic difficulty. nerf değil, sadece bir fix, ona bakarsan hagara'ya buff geldi demen lazım, ama ikiside fix combatı stabilize etmek için. yorsajh 10m'de baleroc 25m de ultraxion kadar zor olursa arada bir denge lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 axedice said: Ne heroice nerf mü? FAKDİSŞİT bi daha LFRde kesmem ben bu bossu. Wow iyice casuallara yönelik olmaya başladı bu ne böyle hemen nerf! kaer'in dediği gibi fix olabilir,ben deneyemedim henüz hc olarak ama epey uzun bir beta süreci olduktan sonra bunlar bana ağlamaların üstüne gelen nerf gibi geldi bilemiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Hayır yorsahja gelen nerften öte fix zaten 10 vs 25 kill kıyaslamalarına bakarsanız anormal bir dengesizlik olduğunu görebilirsiniz hatta bir çok guild 3/8 progressda yoru eleyip hagara kesmiş (25m). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Monitöre yumruk attığımdan beri oyuna giremiyorum, neler oldu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar