Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 of o zamanlar horde da paladin olsaymış kan çıkarmış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 herald of woe galba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 heh evet :) valla açasım geldi oyunu t2 lerle heal atasım var :) hadi dönsem item yok, item yapacak guild yok, yine orgrımmarda zıplıycam bos bos, bana hazır ıtemlı bir pala lazım. heyt be 73,4 dps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Silahlara da oluyormuş, "while priests can bring Benediction back -- at least in spirit." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2973396167 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Abaw! Gelsin T6 lar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Legendary item'a dönüştürebiliyorsanız sonunda atieshlerin azzinothların bir anlamı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Novichok said: Legendary item'a dönüştürebiliyorsanız sonunda atieshlerin azzinothların bir anlamı olacak. atieshi bilmem ama azzinothların pek bir anlamı olmaz,bt glavieler için wotlk başından beri farmlanıyor.yeşil gearlı adamın elinde görürsen hiç şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 atiesh kaldırılmıştı oyundan yanlış hatırlamıyosam ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 You will not be able to transmogrify using a legendary item as either the source or the recipient of a change. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Sparkcaster said: bcden sonra gayet tırt sürdü oyun Abi gozunu seviyorum Ulduar ya. Su oyunda en basarili instance olabilir. Hem zor, hem cok eglenceli hemde bi suru yei mekanik getirdi oyuna. Epic boss felan. Bence en basarili instance belki BWL yada orjinal naxxla cekisebilir. (40 man 4 horseman yada instructer tadi doyumsuzdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bilemiyorum vay ak nin o zamanki efsane kadrosundan mı kaynaklanıyor ama ulduarda bwlde aldığım zevki nerdeyse almıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Abi contentte cok guzeldi hatirlarsin Salih vazzinoth muydu neydi mimironu kesince bi sonaki bossa gitmemiz 15 daka surmustu etrafi izlemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi tamamen ortamdan kaynaklanıyo aldığımız zevk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Lan ben bile oynadım Ulduar'ı. Yogg-saron ve Algalon'u kesemedim ama diğer tüm bosslar çok eğlenceliydi. "Özellikle de X" diyemiyorum, hepsi süperdi çünkü. 2-3 kişi puglayarak giriyoduk, her hafta en az 1 boss indiriyoduk. Freya çok zorlamıştı, pug olduğu için gerekli olan o %100 konsantrasyon ve uyumu sağlamak çok zaman almıştı. Vezax'ı mt'lemiştim, millet manasını ayarlayabilmek ve underheal yapmak için kıçını yırtarken ben 3 tuşla takılıyodum (bazen 2 tane daha geliyodu minik enrage'lere karşı). Özledim teninin kokusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 evet ahah OLM CAMLAR KIRILMIŞ HAVADA ASILI KALMIŞ BAKSANA OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 evet ortam 10 numara ulduarda ama o Vezzax öncesi trash... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mortis said: evet ortam 10 numara ulduarda ama o Vezzax öncesi trash... ahaha boss fight gibi wipe yememiz en sagdakini kestigimizde en soldakinin respawn olmasi ama abi gokhanin SU ADDLERI KESSENE LAAAN DIYE bagirip saronite addleri wandlarken benim abi beni karistirmayin 18 k dps yapiyorum diye sallamamam eauheauheauhea degerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 o degil 4.3 duyurulan konferansi tom chilton aka kalgan yapmis. acaba ulduardaki gibi eski adamlari mi getircekler bu patch icin? 900 bin oyuncu kaybi ciddi bi rakam. 11 milyon nufus var hala da yuzdeye bakinca buyuk bir kayip. 900.000 x 12,99 yapinca bile ciddi bir rakam cikiyor. kaldi ki daha wow'a 2 xpac yapacaklari soyleniyor, hatta ilkinin hazirlandigini da duyurdular dun, muhtemelen blizzconda gorecegiz ismini cismini. simdiden boyle kayiplar eminim beklemiyolardi. umarim toparlarlar biraz 4.3 ve deathwing ile. tarihin en wot patch notlarini bekliyorum bakalim hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Tahmini ne zaman gelecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 en erken aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 2012 gelmeden. tabi 30 Aralik'da olabilir bu. Blizzard iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 swtor beleş ayı biterken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 2012 zor be, bu kadar büyük patch varsa, en az kafadan 3 ay PTR'da kalır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bugun yarin duser notlar. 2 haftaya ptr'ye duser. eylul ekim kasim ptr, aralik live iste. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar