fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Kojiroh said: Abi lamerlik unleashed ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 useful thread is useful. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 abi size ne,adam adasında boşluktan ne kadar saçmalayacağını şaşırmış.ayrıca sormuşsun ya,ben kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Kojiroh said: Abi lamerlik unleashed ya Başkassının yaptığı şeyi kullanıp PUha naptım sıctım adamların azına diyen Adamlar LAMER dır YAni En baba LAMER SEn oluosun... budurumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bodurumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Bodurum da harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 CryMeARiverfix said: Kojiroh said: Abi lamerlik unleashed ya Başkassının yaptığı şeyi kullanıp PUha naptım sıctım adamların azına diyen Adamlar LAMER dır YAni En baba LAMER SEn oluosun... budurumda Yok yok o seref senin. Kimse alamaz elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ağzınızı budurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 programı spamcılara sat agalatör, 2 milyon mail atan program filtere bok püsür geçmeden iyi satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 di said: CryMeARiverfix said: Kojiroh said: Abi lamerlik unleashed ya Başkassının yaptığı şeyi kullanıp PUha naptım sıctım adamların azına diyen Adamlar LAMER dır YAni En baba LAMER SEn oluosun... budurumda Yok yok o seref senin. Kimse alamaz elinden. Biyerlerden bulup sömüren ben değilim böyle birşey diyemezsin ŞEREFLİ !arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 CryMeARiverfix said: Ar-Ge de çalışıyorum Aselsan ın Dolaylıyoldan destekliyor sayılırım yani bu kafada mı Aselsan da çalışıyosun,cidden tebrik ediyorum seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 çarımı soydular server hacklemeyi bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 malis var olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ahaha ben adama o seref sana ait diyorum o benim serefimden giriyor. Hakkatten nasil bi kafa seninki ? Ben bisey somurmedim lamer degilim diye agliyosun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 freemaniacss said: CryMeARiverfix said: Ar-Ge de çalışıyorum Aselsan ın Dolaylıyoldan destekliyor sayılırım yani bu kafada mı Aselsan da çalışıyosun,cidden tebrik ediyorum seni :D abi mühendisler yerine bu arkadaş intihar edeydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Ahahaha hakkatten lan. Gerci yasi yetmemistir. Kac sene onceydi o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 üstüne gitmemek lazım arkadaşın,onunda içinde kendi dünyası var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 adam zorla banlatacak beni, illa azımı bozdurcak bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Çok iyiymiş bu. Adminler ip adres kaydını not edin bir yerlere. Sonra mahkeme için kayıt isteyeceklerdir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 marksman said: malis var olmaz mı ?ohhh şimdi içim rahatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 ya bir şey sorcam, daha shift tuşunu düzgün kullanamadan nası kod yazıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 dont feed the troll yaaauu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 yeni aldıgı adadan mi yazıyormus arkadas kodlari nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 di said: Ahahaha hakkatten lan. Gerci yasi yetmemistir. Kac sene onceydi o olay. en güzel hümilasyon bu olmuş lan asjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar