Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mükemmel oyun geliyor... gibi... http://www.strategyinformer.com/news/13988/paradox-announce-war-of-the-roses-rise-from-serf-to-a-noble War of the Roses Avrupa tarihinde en çok ilgimi çeken olaylardan biri. Oyunu geliyor, hem de en sevdiğim firma Paradox'dan geliyor. Ne kadar heycanlandırdığını bu haberin beni tahmin edebilirsiniz sanırım. Lead and Gold'u yapanlardan geliyor. Benim tahminim Dark Messiah ile Mount&Blade arası bir şey olacağı. Eğer 128v128 gibi maçlar olursa (hayal ama olmaz da değil) süper olur. 2012'de gelecekmiş, bu da fragman: http://www.youtube.com/watch?v=tlNVSFTNGUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bir insanın her postu mu 3. sınıf sanat dergisi köşe yazarı gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 tutorial koycaklarmıymış oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ha bi de ya tamam strateji oyununda diplomasi, hiyerarşi işlerini falan diyer oyunlara göre çok derin ve relatif olarak çok güzel yapmışlardı crusader kingsde ama allasen o kadar paraları vardır bi motor satın alsınlar da savaşları da canlı kanlı görelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yıl 2011, hala yapımcıyla yayıncıyı karıştıran var. (:P) lead & gold gibi multi-only olacaksa kalsın, sunucusu ezelden beri olmayan oyun. onun dışında bakalım ne çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 paradox'mus beyler yapan hevesimiz kursagimizda kalabilir rahatlikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 okumadım lan haberi T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 war of the roses ile ilgili dusucnelerim cok karisik il kformatina bakinca cidden bole cok buyuk, romantik bisey goruyorsunzu ancak ciddi cogu tarihci henry nin kendisini ovmek icin "ENKAZ DEVRALDIK" formatinda olayi buyuttugunu, yaziyor belgelere bakincada guller dahil cogu seyin sonradan eklenip romanize edildigini, ikinci bir kral arthur vakasina cevrilmek istenipte sag kalan belgeler yuzunden basarilamadigini goruyoruz tarihe sadik kalinicaksa cok enteresan degil yok romantize edilmis halinden gidiceklerse paradox ruhuna aykiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yapımcı fatshark (paradox değil) western team fortress 2 yapmış şirket, romance of the three kingdoms yapıp uçan jet li de koyarlar, herşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 jet li li romance of the three kingdomsi tuttum yanniz ben ehueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Melee ağırlıklı olacak diyorlar. Potansiyeli var bence. Paradox yapımcı değil ama belli bir tonları var yani onlarında, Paradox olmasının dağıtımcının hiç bir etkisi yok diyemezsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 gibi gibi mount and blade gameplayini şu tarz oyunlara koyabilseler keşke gerçekten kılıç kalkan ok sallama hissini veren başka bir oyun yok ama işte mbde hep kantır sisteminden kaybediyor.güzel bi rank vs sistemiyle ne oyun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 mount and blade pirates in medieval versiyonunu yapip epic combat yaparak kazandi valla, sirf calmadi baya gelistirdi bu adamlar ise sadece calip konsepti degsitiriyor izlenimime gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ilk oynadığımda pirates! meets oblivion demiştim, aynen öyle. :) çok başarılı ve özgün ama halen, kimse denemedi daha benzerini bu kadar başarısına rağmen. herhalde birkaç yıl sürecek uyanması rakiplerin total war'larda olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bu arada ios da cikmis pirates, su konusma ustune cektim basladim oyuna, ingilizlere yazildim kasabadan ciktim bodoff diye blackbeard cikti karsima intehar dalisi yaptim, son saniyede filan bordaladim gemisini, 5dk filan fencing surdu (charda fencing di) pat oldurdum kondum gemiye ve hazineye asdfasfdafds dakka bir oyundaki en iyi gemilerden biri full upgradeli olarak bende, bu saatten sonra spor olsun diye korsanlik yaparim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Viktor said: mount and blade pirates in medieval versiyonunu yapip epic combat yaparak kazandi valla, sirf calmadi baya gelistirdi >mount and blade >baya geliştirdi pick one. //bu arada bilgin olsun diye söylüyorum, 0.650 betasından beri takip ediyorum M&B'i. ne oldugunu az çok biliyorumdur yani bence şimdilerde warband oynayan biri olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 son baktigimda piratesda ne skill vardi, ne rpg elementleri nede detayli inventory yonetimi ama daha ironigi pirates pek cok minigameden olusuyordu, tas kagit makas gidiyordu mount&blade de real time combat var lol, adamlar daha nasi gelistirsin bi turu alip yepyeni bir sekle soktular, ortada olmayan bisi cikardilar ha cok gelismedi betasindan beri m&b diyorsan daha bi warband ile tek expansion cikti, piyasada altincisi yedincisi cikipta surekli geri adim atan yiginla oyun BEST GAME OF THE YEAR odulune boguluyorken komik yani devir rehash devri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ya güzel de M&B bomboş bir oyundu zaten betasından beri, insanları betayı almaya sürükleyen şey armagan'ın "oyunun içini dolduracagız" sözleri oldu hep. aktif mod piyasasından dolayı da kimse çıkıp bir şey demedi. warbandle de multi yaptıkları için insanlar oyunun mükemmel olabilecek rpglerini umursamayıp dandik animasyonlarla birbirini kesme peşine takıldılar şimdi, olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 multi tek başına bi gelişmeydi umarım bi dahakine rpg ögeli iyi bir multi gelir cunku oyunun combatı çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Sam said: yapımcı fatshark (paradox değil) western team fortress 2 yapmış şirket, romance of the three kingdoms yapıp uçan jet li de koyarlar, herşey olur. oyun dunyasindan ogrendigim seylerden biri de bi oyunun altinda paradox imzasi varsa oynanabilirlik = 0 demektir. o yuzden pek umitli bakmiyorum oyuna, keza casual oyunculari dusunen bir sirket degil. isi gucu olan adam da bi oyunu ogrencem diye 40saat harcamaz, harcamamali da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 m&b'ye geliştirmediler vs diyebilmek için 2020'de oyunun hala aynısını çıkarıyor olmaları lazım. eşi benzeri olmayan yepyeni bir oyun türü yarattılar. grand theft auto veya elder scrolls gibi de değil oyun ki günümüzde en yakın denebilecek iki seri belki de. hele hele 1995'teki oyunun aynısının başlığı daha çıkmadan 6000 mesajla duruyorken bugün, (tek bir oyuna takılmayalım, sadece en çarpıcı örnek forumda görebileceğimiz) çok manasız bir eleştiri olmuş. red'in dediği gibi multi başlıbaşına büyük bir adım, 50-60$ da istemediler ne warband'e ne ilk oyuna. 30$'dan çıktı hep ki psp oyunu yok o paraya. senko: 1- paradox yapmıyor diye kaç kere yazıldı, "bloodlines'ı activision yapmış helal activision'a" demek gibi birşey yapıyorsunuz. 2- paradox hangi oyuna imzasını attıysa (dağıtıcı değil kendi yaptığı) gameplay'de 10 numara oyunlar. http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/123/113/1304324205948.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 abi anladim dagitici paradox o bile yeterli oyunun falso olmasi icin. bu arada gameplayi kolay olan bi paradox oyunu soylesene hearths of iron, victoria? yani seveni icin guzel oyunlar yapiyorda, ben ve benim gibi adamlar 50saat oyunu ogrencem diye kasmaz. cok daha dar kitleye hitap ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesela bu oyunu yapan firmanin yaptigi diger oyun olan Lead and Gold'u(yayimcisi yine Paradox) casuallara hitap etmeyen bir oyun olarak nitelemek hayli zor. Paradox'un kendi yaptigi oyunlar ise, evet, casuallara hitap etmez. Ama hemen hemen her firmanin casuallara calistigi dusunulurse, benim gibi insanlara hitap eden boyle bir firma da lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kolay olmasın zaten, "HER TUŞA BASTIĞINIZDA AWSUM BİŞİ OLACAK" oyunu istesek onu da satan var. hepsinin alıcısı var. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Red said: gibi gibi mount and blade gameplayini şu tarz oyunlara koyabilseler keşke gerçekten kılıç kalkan ok sallama hissini veren başka bir oyun yok ama işte mbde hep kantır sisteminden kaybediyor.güzel bi rank vs sistemiyle ne oyun olur onun yerine mount and blade'i alıp savaşa daha stratejik elementler koysunlar. mesela pek çok mod, formasyon falan koyuyor oyuna ama biraz sorunlu ve buglı. hatta askerleri gruplara ayırıp bir menüden de yönetebiliyorsunuz. bu oldukça başarılı bir girişim ama yine de sadece ileri git geri git komutlarıyla bir yere kadar. mouse'un rahatlığı lazım askerleri yönetmede. Mesela istediğimiz zaman zoom out edip karakterleri normal rtsdeki gibi mouse ile seçip yönlendirme gibi opsiyonumuz olsa baya süper olurdu. Mesela shooter oyunu freelancer2 source code olduktan sonra alakasız bi kamera özelliğini kullanıp (sanırım editördeki) onu rtsye çeviren bir mod yapmışlardı heheh. RTS gibi oynamak için de canavar bir bilgisayara bile gerek yok gerekli ayarlarla. iyi bir bilgisayarda 200-300 kişiye kadar combat rahat oluyor ki yakın kamerada yeterince kalabalık bir görüntü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar