Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

bilincsiz derken. oyun abi bunlar. deniyorum aliyorum.

gozum kapali denemeden sen dedin diyemi aliyorum. bilincli olabilmem icin ne yapmam gerekiyor ?

test ediyorum begenirsem alip oynuyorum daha baska ne yapabilirim bunun haricinde ??

ciddi garip hissettim doktor bey.

Abi oyun olarak zaten belli bir tür veya belirli bir mmo'yu aramıyorsun herşeyi deneme isteğin var herşeyi merak ediyorsun, ama sonunda bir şekilde bırakıp yenisine bakıyorsun.

Bunun haricinde istikrarı sağlayabilirsin bak kendin daha çıkmadan ömür biçiyorsun iki oyunada 2'şer ay götürür beni diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada benim orada bilinçsiz tüketici, gidip oyun sektörüne balta vuran firmaların oyunlarını alıp sektöre zarar veren anlamında değil, oyun içeriği konusunda belirli bir istediği hedefi olmayan anlamında.

Sonuçta bugun herkes SWTOR kötü derken öte yandan gidip BF4 pre-orderı yapıyor. O konuda herkes suçlu kimse kimseye laf etmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

mmorpg turunu seviyorum evet ve bu turde deneyip sevdigim oyunu oynuyorum dogrudur, belli bir sandbox olsun, pvp olsun, pve deli olsun gibi bir beklentim yok (kalmadi), oyun guzelse ki her birinin kendine gore degisik yanlari bulunabiliyor ve o an canim bir yonuyle ilgilenmek istiyorsa ornegin eso lore, aliyorum ve zamanimi geciriyorum.

dedigim gibi yasam bicimim degil, oyun ve arkadaslarimla zaman gecirten araclar olarak goruyorum mmo turunu.

ea ya laf edilip cikan oyunun alinmasida baska bir sohbet konusu ama sana katiliyorum bu konuda.

nabza gore serbet baydi artik.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

dostum çaktırma yapımcı ile yayıncıyı birbirine karıştırıyorsun kimse görmeden edit.

Fark etmez EA adı altında çıkan IP'ye release zamanı content ve hedef kitle baskısını yine EA yapıyor. Bu yüzden yapımcıları bozan EA, her IP'si sorunlu adamların. Ama işte hoşumuza gidince gidip alıyoruz, SimCity çıktığında EA'den oyun alınır mı diye yerden yere vurdular.

BF4 bozuk olarak çıktı ama onuda gittik aldık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...