pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bana da geldi dün gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 aquila said: ncsoft ekantimi bulamiyorum lan, guildwars2'le ayni degil miydi bu zikkim? yeni ekant actim ona da login olamiyorum, inanilmaz. lineage 2, aion, gw2, wildstar hepsi ncsoft. master account ile login olman gerekiyor - email adresini kullanarak. bazı oyunlarda eskiden account ismi vardı, kaldırıldı artık onu deniyorsan. @genel: bu arada gelen keyler weekend mi closed beta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Geldi sonunda. Ama weekend için sadece. Neyse hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Abi release date versinler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yazın çıkacak işte ya 1 ay daha stress yaparlar, 4 kere. mart sonunda biter, nisan 15'e kadar kapatırlar serverları EU serverını falan ayarlarlar, büyük ihtimal US deki serverı daha iyi bir yere taşırlar (texasda şu an) sonra 2 haftalık bir OB olur, haziran başı gibi launchlar veya mayıs sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 vereyim bro : 24 aralik 2014 - 22 subat 2015 arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 büyük ihtimal eso'nun en az 1 veya 2 ay doldurmasını beklerler, oradan dökülecekleri toplayacaklar eğer wow exp araya girmezse. ne zaman çıkıyordu wow exp bilmiyorum doğrusu. eso'dan döküleceklerle wow-exp arasına bir yere girmeleri gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ESO ile birbirine giriceklerini sanmıyorum, ESO hypeı bitince çıkartırlar bence malum, ESO adı daha ağır basıyor onlarla aynı anda çıkarıp balta vurmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bununla ilgili cizgi roman lore gibi seyler varmi. nedir ne degildir. sanki netten bir seyler dokturmuslerdi sanirim. cizgi romanmiydi neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 eso ile aynı tarihe yetiştiremezler zaten isteselerde mayıs sonu, haziran başı wow-exp'e kalmadan basarlar release'i umarı fiyatlamayı triple A yapmazlar, pazar çünkü triple A fiyatlamayı kaldıracak durumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 eso dan dökülenler wildstara gidiyorsa, wildstardan dökülenler nereye gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 wow expension'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 http://i75.servimg.com/u/f75/18/12/64/56/frise-20.jpg timeline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 lol. valla ben şimdi anladım sizin neden fırt fırt döküldüğünüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sizin derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 dökülenlerin. bu dökülüp duran kitle ile çok aynı oyunda karşılaşmak istemiyorum artık, sanırım bu yüzden artık wow accountunu da bir daha aktif etmeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 biz piyasadaki gidişattan bahsediyoruz sen kişisel seviyede sizli bizli noktaya geliyorsun hehe. okuduğunu anlamaya çabala azıcık. genel mmorpg piyasası =/= paticik kullanıcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 paticik kullanicilari neye esit ? ben bir cikaramadim onu :D nasil bir forum abi burasi dunyada yer bulamadik kendimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 RRa yapma bunu lütfen yapma, biz seninle aynı oyunları oynamak senin engin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz =(( Bilgisayarlarımız wildstara ne zaman alışacak fpsler nasıl artacak bunu bilmek istiyoruz.. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 axe eskiden daha yaratici idin, sanirim baydin artik hep ayni yaziyorsun :( body buildingden mi oldu ? steroidi kes :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mayıs sonu Haziran başı çıksın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bana iki de bir aynı cümleyi kurana kadar, harddiskinde 24gb yer açıp oyunu indirip baksaydın, bir hafta, oluyormuymuş olmuyormuymuş. Sizin loading ekranında takılıp oynayamadığınız oyunu ben 2.5 sene oynamışsam, evet belli ki engin tecrübelerime ihtiyacınız var. Ne oynuyorsun sen yaz şuraya axe biz de bilelim, wildstar mı oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Evet oynuyor ama beceremiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 hangi oyun loadingde takınılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 aoc. axedice bakalım wildstar da hangi başarılara imza atıcaksın, bende merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar