Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

ncsoft ekantimi bulamiyorum lan, guildwars2'le ayni degil miydi bu zikkim? yeni ekant actim ona da login olamiyorum, inanilmaz.

lineage 2, aion, gw2, wildstar hepsi ncsoft. master account ile login olman gerekiyor - email adresini kullanarak. bazı oyunlarda eskiden account ismi vardı, kaldırıldı artık onu deniyorsan.

@genel: bu arada gelen keyler weekend mi closed beta mı?
Mesaj tarihi:
yazın çıkacak işte ya

1 ay daha stress yaparlar, 4 kere. mart sonunda biter, nisan 15'e kadar kapatırlar serverları EU serverını falan ayarlarlar, büyük ihtimal US deki serverı daha iyi bir yere taşırlar (texasda şu an) sonra 2 haftalık bir OB olur, haziran başı gibi launchlar veya mayıs sonu.
Mesaj tarihi:
büyük ihtimal eso'nun en az 1 veya 2 ay doldurmasını beklerler, oradan dökülecekleri toplayacaklar eğer wow exp araya girmezse. ne zaman çıkıyordu wow exp bilmiyorum doğrusu. eso'dan döküleceklerle wow-exp arasına bir yere girmeleri gerek.
Mesaj tarihi:
eso ile aynı tarihe yetiştiremezler zaten isteselerde

mayıs sonu, haziran başı wow-exp'e kalmadan basarlar release'i

umarı fiyatlamayı triple A yapmazlar, pazar çünkü triple A fiyatlamayı kaldıracak durumda değil.
Mesaj tarihi:
dökülenlerin. bu dökülüp duran kitle ile çok aynı oyunda karşılaşmak istemiyorum artık, sanırım bu yüzden artık wow accountunu da bir daha aktif etmeyeceğim
Mesaj tarihi:
RRa yapma bunu lütfen yapma, biz seninle aynı oyunları oynamak senin engin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz =(( Bilgisayarlarımız wildstara ne zaman alışacak fpsler nasıl artacak bunu bilmek istiyoruz..

LÜT
FEN
Mesaj tarihi:
Bana iki de bir aynı cümleyi kurana kadar, harddiskinde 24gb yer açıp oyunu indirip baksaydın, bir hafta, oluyormuymuş olmuyormuymuş. Sizin loading ekranında takılıp oynayamadığınız oyunu ben 2.5 sene oynamışsam, evet belli ki engin tecrübelerime ihtiyacınız var.

Ne oynuyorsun sen yaz şuraya axe biz de bilelim, wildstar mı oynuyorsun?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...