Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bana lazım key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Key'e para veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yukarıdaki insanları gördünüz, ne kadar da samimiyetsizler değil mi? key verin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Çevirini bitir agzını kırıcam artık yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Jim_E_Rustler said: Drea bana key gönder yemege çıkarayım. Senin bana paran yetmez cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Benimki yeter sanırım bunu demek istedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 dreagloth said: Jim_E_Rustler said: Drea bana key gönder yemege çıkarayım. Senin bana paran yetmez cocuk Arena boostlarız. Swag olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Ya sen bi at kuyruğunu çeker misin aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 İkimiz de biliyoruz ki 3 gün oynayıp bırakıcan. Niye bu ordeal'a girelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 o key benim tabiki arkadaşlar, tartışmaya girmemize gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 süpriz at olarak girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Arkadaşlar Sercan en çok beni seviyor, neden uğraşıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bende key oldugu bilgisi su an icin asilsiz arkadaslar, yaglari saklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Rimjob yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 dreagloth said: Bende key oldugu bilgisi su an icin asilsiz arkadaslar, yaglari saklayin. de birleşik ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Hangi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Xaenin said: Rimjob yapılır. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Xaenin said: Rimjob yapılır. jfc http://i.imgur.com/iSBRJNo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 şu oyun çıksada buna sıra gelse.. http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI harbi ya bu oyundan ses seda yok iptal mi edildi acep?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 2014 sonu için duyurulmuştu zaten hatırladığım kadarıyla. sene başında gelir haberleri sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 korede 2014 sonu.. bize 2015 sonu rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 medic i seyrediyorumda nekadar bayık bi class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Xaenin said: Rimjob yapılır. benden pas arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Oyun iyi güzel hoşta subscription base için fazla yalın. Anında freebased olan oyunlara döner diye düşünüyorum insanlar uğraşmaz o biriktir satın al kısmı ile. Asıl cash flood kullanıcıları cezbedecek şeyleri var ama diğer yanda da amerikayı yeniden keşfetmek biraz meh olmuş. -Kişisel olarak en çok rahatsız olduğum nokta keybindings sınırlı. Yani space (zıplama) tuşundaki özelliği solak olduğum için ctrl yada daha kullanışlı bir yere almak istiyorum ama izin vermiyor. Ctrl tuşunu kullandırtmıyor oyun sebebi de şey ctrl+1 ctrl+d gibi kullanımllar var ve bu yüzden ctrl hep modifier key şeklinde kullanılabiliyor. Çok büyük sorun benim için. Zıplama tuşum hareket tuşlarımın solunda olması gerekiyor elim sakatlanmaması için sdfds 4-5 saat oynadım resmen acıdı bileğim. Ciddi problem yani bu oyunu almamam için zıplamayı ne kadar kullanıyorsun ki demeyin explorer path resmen hoplama zıplama üstüne kurulu. Telegraph gibi sürekli harekete zorlayan bir sistem varken oyunda hareket tuşları daha makul olmalı. -Esper rulz en çok esperi beğendim tabii bunda yukarıda bahsettiğim hareket etme zorunluluğunun en az olduğu class olmasının payı büyük. Ancak melee classlar vurma hissini hiç veremiyor. Spellslingerda autoshot olmadan sürekli basmaktan darlıyor rakibe dön 1 el ateş et hop sağa sola kaç tekrar rakibi hedefle vs. Çok hareketli bir class olması gerekiyor esperin tersine yorucu beni aşar. -Telegraphlar birbirine karışıyor kısmı ile ilgili fikrim şöyle çok fazla olunca tek yapmanız gereken uzaklaşmak oluyor bir nevi dps kesmek için oluyor tabii ilerde bu sürekli olan bir durum olursa hoş olmaz. -Pop up screenler türk web sitelerini aratmıyor ekranın her an herhangi bir yerinden bir pop up information fırlıyor. Ekranı dolu dolu kullanalım derken boğmuşlar insanı daha lvl 1-2 insana yapılmaz bu ayıptır. *exile candır, dominion çok mehmehmeh havalarında zengin piçi tripleri falan haha fotoğrafı çekilen süper starlar, altın heykeller, kibir ve herşeye easy access. Questline bayık geldi. Exile da işte ezilmişler modunda tam bu da eğlence katmış aksiyonu mantıklı hale getirmiş hep yokluk, dominion baskınına direniş vs. Bar havası daha bi bizden daha bi meyhane tadında. +oyunun tanıtım videolarının espritüel yaklaşımı aynen devam ediyor level almak bile güzel olmış haha spoiler olmasın. +oyun debugger ve watermark varken bile smooth sorun olacağını sanmıyorum releasede de. Akıcılığı falan başarılı. +chua harika olmuş dominion ırkı release de chuadan oluşursa şaşırmam Aklıma ilk gelenler bunlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar