tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 evet, stress test yazıyordu. key'i geldiği mail'e değil başka bir mail hesabıyla aktif ettim, şu an download ediyorum, %3 oldu :)
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 O key bugun yani 1 saat sonra 01:00 dan 04:00 a kadr yarın da akşam 7-8 gibi başlayıp 4 saat surecek bir stress testi kapsıyo malesef :(
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ncsoft accountunda öyle bir bilgi yok, direk beta olarak mygame e eklenmiş durumda, süresi filanda gözükmüyor.
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tinu said: ncsoft accountunda öyle bir bilgi yok, direk beta olarak mygame e eklenmiş durumda, süresi filanda gözükmüyor. Gelen mailin içeriğinde yazıyo The Dates/Times for the Event (subject to change): Friday, December 6th, 5PM PST - 9PM PST Saturday, December 7th, 11AM PST - 3PM PST banada gelmiş sen soleyince baktım , ama bu stress test için saeece malesef
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tamam yazıyorda, sonrasında kapanacak diye bir şey yazıyor mu?
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Gyu rica ediyorum alinti yapma, zor oluyor iphone uzerinden moderasyon.
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tinu said: tamam yazıyorda, sonrasında kapanacak diye bir şey yazıyor mu? evet şu bölümde yazıyo : This key will only work for this weekend's event, and acceptance into this Stress Test does not preclude getting an invite into the Closed Beta at a later date
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 e ben agızlarına ediyim o zaman onların, neyse en azından görücez oyunu, hem belki bir ihtimal acırda açık bırakırlar :)
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Tabi o da hiç yoktan iyidir inş kanser edici olmaz stress test serverlar stabil olsunda gereisi önemli deil
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ulan barı erken gonderselerdıde, bu geceye yetişseydi, anca yarın 4-5 saat gördük gördük o kadar.
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Stress testte oyunu görecez diye heveslenmeyin :p Serverları patlatmak için herşeyi yapıyorlar/izin veriyorlar.
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 dreagloth valla cok özür dilerim görmemişim postunu kusura bakma
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nette vardı client keşke önceden indirseydin , ben önceden indirdim ama bakalım diğer betalar gibi olursa zaten oynanmaz :(
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 dreagloth said: Gyu rica ettim yalnız moderasyon zor oluyo diye iphonedan, alıntı yapmamak saçma değil mi ya? araya post girdiği için adam daha rahat anlatıyor derdini?
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 dreagloth said: Gyu rica ediyorum alinti yapma, zor oluyor iphone uzerinden moderasyon. Ben tam olarak anlamadım. Zor olan nedir?
Narius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Araya post girmemiş üst mesajı alıntılamış hepsi editli önceki sayfanın.
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Wild Star Stress test başlama saatlerini şöle imiş tam olarak ; TR saati ile Cuma gecesi 03:00 da başlıyacak 4 saat sürecek Cumartesi günü de aksam 21:00 da başlayacak 4 saat sürecek.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 axedice said: dreagloth said: Gyu rica ediyorum alinti yapma, zor oluyor iphone uzerinden moderasyon. Ben tam olarak anlamadım. Zor olan nedir? Drea'nın el/göz koordinasyonu biraz sorunlu diye biliyorum, olur öyle.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sorun yok koordinasyonda yasliyim sadece.
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bugün müsaitim ağız tadı ile bakayım dedim ya could not connect diyor patch yükledi yine aynı tas Abv
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Drea bana key gönder yemege çıkarayım.
Öne çıkan mesajlar