tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 evet, stress test yazıyordu. key'i geldiği mail'e değil başka bir mail hesabıyla aktif ettim, şu an download ediyorum, %3 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 O key bugun yani 1 saat sonra 01:00 dan 04:00 a kadr yarın da akşam 7-8 gibi başlayıp 4 saat surecek bir stress testi kapsıyo malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ncsoft accountunda öyle bir bilgi yok, direk beta olarak mygame e eklenmiş durumda, süresi filanda gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tinu said: ncsoft accountunda öyle bir bilgi yok, direk beta olarak mygame e eklenmiş durumda, süresi filanda gözükmüyor. Gelen mailin içeriğinde yazıyo The Dates/Times for the Event (subject to change): Friday, December 6th, 5PM PST - 9PM PST Saturday, December 7th, 11AM PST - 3PM PST banada gelmiş sen soleyince baktım , ama bu stress test için saeece malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tamam yazıyorda, sonrasında kapanacak diye bir şey yazıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Gyu rica ediyorum alinti yapma, zor oluyor iphone uzerinden moderasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 tinu said: tamam yazıyorda, sonrasında kapanacak diye bir şey yazıyor mu? evet şu bölümde yazıyo : This key will only work for this weekend's event, and acceptance into this Stress Test does not preclude getting an invite into the Closed Beta at a later date Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 e ben agızlarına ediyim o zaman onların, neyse en azından görücez oyunu, hem belki bir ihtimal acırda açık bırakırlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Tabi o da hiç yoktan iyidir inş kanser edici olmaz stress test serverlar stabil olsunda gereisi önemli deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Gyu rica ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ulan barı erken gonderselerdıde, bu geceye yetişseydi, anca yarın 4-5 saat gördük gördük o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Stress testte oyunu görecez diye heveslenmeyin :p Serverları patlatmak için herşeyi yapıyorlar/izin veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 dreagloth valla cok özür dilerim görmemişim postunu kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 nette vardı client keşke önceden indirseydin , ben önceden indirdim ama bakalım diğer betalar gibi olursa zaten oynanmaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 dreagloth said: Gyu rica ettim yalnız moderasyon zor oluyo diye iphonedan, alıntı yapmamak saçma değil mi ya? araya post girdiği için adam daha rahat anlatıyor derdini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 dreagloth said: Gyu rica ediyorum alinti yapma, zor oluyor iphone uzerinden moderasyon. Ben tam olarak anlamadım. Zor olan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Araya post girmemiş üst mesajı alıntılamış hepsi editli önceki sayfanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ha ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Wild Star Stress test başlama saatlerini şöle imiş tam olarak ; TR saati ile Cuma gecesi 03:00 da başlıyacak 4 saat sürecek Cumartesi günü de aksam 21:00 da başlayacak 4 saat sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 axedice said: dreagloth said: Gyu rica ediyorum alinti yapma, zor oluyor iphone uzerinden moderasyon. Ben tam olarak anlamadım. Zor olan nedir? Drea'nın el/göz koordinasyonu biraz sorunlu diye biliyorum, olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sorun yok koordinasyonda yasliyim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bugün müsaitim ağız tadı ile bakayım dedim ya could not connect diyor patch yükledi yine aynı tas Abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 açık şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Yarin sabah akiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Drea bana key gönder yemege çıkarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar