Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bu arada bingildak, ben 11 yıldır paticikteyim. Kimin ne olduğunu da az çok biliyorum. Ve senin yazdıklarınla benim yazdıklarım arasında hiç bir fark yok. Tek fark sen combatı beğenmemişsin, ben beğenmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 İşte senin dediğinin tam tersi durum mevcut, oyun oynanmadan süper, harika diye fırtına koparılıp, oynandığında patlatıldı oyunlar. Tam tersi durum mevcut değil zaten, oyun çıkmadan patlar denilen tüm oyunlar zaten patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 dreagloth said: Exodous said: ilk hafta oyun patlatıldığını da gördüm. Hangisi yanlıştı mesela? Hiç biri değildi, hepsi patladı, wow ve eve den sonra çıkan oyunların. Demek ki paticik kafası haklı =P valla patlamayıp da burada patladı diye lanse edilen çooooook oyun oldu. ha 5 sene sonra free to play olması mesela patladığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Abi dünyada patlayan konspet mmo konspeti, f2p, microtransactionlara döndü işte işler iyicene, hedef kitle grubundan çıktık biz büyüdükçe. Para ile dengeyi bozuk OP olabilirken aynı hedefe tam gün mesai harcayıp ulaşabilinen bir mmo genre oluştu. O patladı bu patladı değil, tür patladı esasen. Birbirimizi kırmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi senin yazdiklarini okudum ben. komple hosuma gitti okuduklarim. hani soracak bir seyim olsa sorarim zaten. ama dunya globallesmisken , internet varken, acip google a wildstar preview from closed beta desem zaten binlerce senin gibi yaziya erisiyorum ben. onlarida okuyorum previewlere bakiyorum videolarini izliyorum. bunu bir tek ben degil burada gercekten mmo hobisi olan onlarca adam yapiyor. turkun yazdigi previewde hani turkce oldugu icin ve uzerinde ayni ortamda muhabbet ettigimiz icin isteniyor. aradaki cikintilarda geyigine takiliyor zaten. surada senin yazinla gangreni karsilastiranda yok olamaz zaten cunku gangren bir sey yazmadi daha.. hani terazi sistemi olsa seninkisi simdiye gangreninkinden daha cok dolmustu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sabonis said: dreagloth said: Exodous said: ilk hafta oyun patlatıldığını da gördüm. Hangisi yanlıştı mesela? Hiç biri değildi, hepsi patladı, wow ve eve den sonra çıkan oyunların. Demek ki paticik kafası haklı =P valla patlamayıp da burada patladı diye lanse edilen çooooook oyun oldu. ha 5 sene sonra free to play olması mesela patladığı anlamına gelmez. Örnek versene lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 istersen kodlamasını sen yapmış ol, benim bahsettiğim şey farklı bir şey. sen hala şu sitede okuduğun herşeyi ciddiye alan ve ciddi yazıldığını düşünen birisin. olmamışsın demektir bu da. niye fark olsun abi, aynı şeyi oynuyoruz. patladı geyiği de geyikti yani. oyun daha closed betada kanıya varıldığını mı düşündün gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 reampage said: Abi dünyada patlayan konspet mmo konspeti, f2p, microtransactionlara döndü işte işler iyicene, hedef kitle grubundan çıktık biz büyüdükçe. Para ile dengeyi bozuk OP olabilirken aynı hedefe tam gün mesai harcayıp ulaşabilinen bir mmo genre oluştu. O patladı bu patladı değil, tür patladı esasen. Birbirimizi kırmaya gerek yok. konspet FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 eee şimdi patladımı patlamadımı!! :) şu aralık ayında bi key gelsede bi de ben görüp patlatsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 cok kızdım dsfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 dreagloth said: sabonis said: dreagloth said: Exodous said: ilk hafta oyun patlatıldığını da gördüm. Hangisi yanlıştı mesela? Hiç biri değildi, hepsi patladı, wow ve eve den sonra çıkan oyunların. Demek ki paticik kafası haklı =P valla patlamayıp da burada patladı diye lanse edilen çooooook oyun oldu. ha 5 sene sonra free to play olması mesela patladığı anlamına gelmez. Örnek versene lütfen neredeyse bütün mmo'lar... warhammer, rift falan da burada laf edilmişti yanılmıyorsam. ikisi de gayet güzel mmo'lardı. age of conan ağır patladı, bir de swtor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Age of Conan'ı adam gibi bir firma çıkarsaydı, ezendi hepsini de işte bir funcom klasiği demekten öteye gidemiyoruz. Yoksa on numara oyun AoC... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu arada hic bir zaman cikmadan bir oyunu oynamamazlik veya patlatmisligimiz yok. surada bir oyun kotu dendiyse her zaman ya closed betada cok zaman gecirmisizdir ya da open betada bir arada oynayip bu olmaz demisizdir. ayrica patladi dense bile ya da ilgi cekmese bile grup grup oynadigimiz oyunlarda var, ornegin swtor, ff14, warhammer online, lotro vs de vs. yani dunyada genel ongoru neyse onun yansimasida patide oluyor acik net. patiye ozel bir durum yok ortada yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Alıntıyı kıs biraz :) Wh, rift, gw2 de patlayan mmo lar. Burada patlar demek oyunu kimse oynamaz, şirket batar, iflası çeker demek değil. Çıkmadan önce sebep olduğu hype ı karşılayamaz demek. Gerçi artık insanlar çıkacak her mmo ya kurtarıcı gözüyle baktığı için o hype ı karşılamak olası değil gibi de, yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 kime gore on numara aoc. bence o combat berbat, instanced zonelar rezil, animasyonlar kotu, atmosfer ortada, moblar vs kalas gibi bazilari yazarim dururum. sikinti bu benceler ve senceler zaten, o yuzden yazilan cizilenden cok biz kendimiz oynamaliyiz gormeliyiz diyorum patlatmadan once :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 birde arkadas gruplari var tabii bu kistaslarda. ornegin benim grubum bir oyunu oynarsa surasi patlatsa bile ya da dunyada patlasa bile biz oynuyoruz oyunlari. ne oynadik misal. patide sevilmeyip ustune kara bulutlar cekilen ya da ilgi gormeyen. wow dan sonra eve online swtor warhammer lotro diablo3 secret world aoc ff14 gw2 gw1 rift vs de vs ha bir wow gibi oynamadik ama eglenmek icin illa 4 sene zaman gecirmemiz gerekmiyor artik, levelle dunyayi gor, raidini bilmemneyini yap tamam. high endden sonrasinda varsa wowdan baska bir sey sunan beri gelsin. bizde isteriz degisik seyler yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 dreagloth said: Alıntıyı kıs biraz :) Wh, rift, gw2 de patlayan mmo lar. Burada patlar demek oyunu kimse oynamaz, şirket batar, iflası çeker demek değil. Çıkmadan önce sebep olduğu hype ı karşılayamaz demek. Gerçi artık insanlar çıkacak her mmo ya kurtarıcı gözüyle baktığı için o hype ı karşılamak olası değil gibi de, yine de. kendi kendini yanıtlamışsın. kaldı ki wh, rift ve gw2'yi baya ciddi sayıda kişi oynadı/oynuyor. o açıdan patlamadılar zaten, iflas etmekten bahseden yok. pazarlama ve hype ayrı bir şey. sırf şirket tarafından yaratılan hype olsa hadi neyse, millet kendisi hype yaratıp sonra beğenmeyince patlamış oluyor. yok ya, ne güzel dünya :D age of conan gibi beta oyun çıkarırsan zaten otomatik patlar ama warhammer gibi biraz eksik gibi çıkarıp üstünü tamamlarsan, rift gibi hem baya hazır çıkarıp hem üstüne devamlı update'leri çekersen, millet de oynar. zaten normal şartlarda bir mmorpg'nin ömrü birkaç senedir max. Wow bu konuda garip bir örnek biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ya Kanuni, senin beğenebileceğin bir oyun yapılamadı ve yapılamaz zaten de, AoC'ye de kötü oyun dedin ya, ne diyeyim sana. Gerçi sen eve online'a da kötü diyordun yanlış hatırlamıyorsam. AoC combatı mükemmele yakın. Comboları kaçırmaman gerekiyor. Dungeonları zaten yok böyle bir keyif. Salise kaçırsan wipe olacağın manyak taktikler. Grafikler zaten çağının ötesindeydi, hala ötesinde. Daha ne sayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 sabonis said: pazarlama ve hype ayrı bir şey. sırf şirket tarafından yaratılan hype olsa hadi neyse, millet kendisi hype yaratıp sonra beğenmeyince patlamış oluyor. yok ya, ne güzel dünya :D evet kendine gore patlamis oluyor surada oyun patladi diyen adamin dunyada oyunu patlatmaya gucu yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 wildstar için konuşmak gerekirse endgame i görmek lazım, lvl kasmayla anlaşılmaz, endgame de ne oluyor 40'lık raidler nasıl, bosslar nasıl , pvp nasıl bunları görmeden patlatmak olmaz tabi.. ayrıca wow 'un ilk zamanlarını kopyalamaları bana göre kötü değil, hepimiz o zamanları özlemiyormuyuz, wow ilk zamanlar iyiydi demiyormuyuz, e adamlarında bunu kullanması mantıklı, üstüne birde house sistemini filan güzel oturtmuşlarsa oynamaya değer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Yok yok öyle deme, biz burada patladı deyince tüm dünyaya tekisi oluyor, bak swtor a ne yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Exodous said: Ya Kanuni, senin beğenebileceğin bir oyun yapılamadı ve yapılamaz zaten de, AoC'ye de kötü oyun dedin ya, ne diyeyim sana. Gerçi sen eve online'a da kötü diyordun yanlış hatırlamıyorsam. AoC combatı mükemmele yakın. Comboları kaçırmaman gerekiyor. Dungeonları zaten yok böyle bir keyif. Salise kaçırsan wipe olacağın manyak taktikler. Grafikler zaten çağının ötesindeydi, hala ötesinde. Daha ne sayayım. e tamam iste dedigim bu olay. sen baska ben baska goruyorum oyunu kisisele takilmaman lazim demek istiyoruz.. cok alingan gordum seni :D eve online a zamaninda it gibi adam cekmeye calistim ben de yemedi kimse. surda adi bilinmezken oynuyordum ben oyunu 2004 de yani. iyi oyunmu eve benim icin? hayir diyemem ama evetde diyemem. ilginc gelmisti o ilk yillarinda sonra excel online gibi off daral gelmisti. kisisel ongorunun sadece o kisiyi bagladigini bilmemiz gerekir. kitap olsun film olsun oyun olsun bu boyle sahsim adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Tinu'ya katılıyorum, ki zaten ben de yazmıştım daha dungeon raid falan görmedim diye. WoW'un ilk zamanlarında oynamıştım ben de ve çok keyif almıştım. Ama ne yalan söyleyeyim, iki aydır oynuyorum yeniden aynı keyfi alamıyorum. Ama bu wow'un kötü olması anlamına gelmiyor. woW hemen hemen aynı. Sadece daha kolay ama wow'un üstünden çok sular geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 valla ben aoc da deli eğlenmiştim. grafikler animasyonlar özellikle sesler çok iyiydi. underhall da yakınlarda bi kapışma oldumu sesini uzaktan duymak bile geriyordu adamı. benim aoc ile tek derdim instanced ve fazla çizgisel ve kısıtlanmış haritaları olmasıydı. istediğim özgürlüğü sunmuyordu. aynı şeyi swtorda da yaşadım. onun dışında tortage'daki başlangıç hikayesi konusu vs. gayet zevkle oynatıyordu kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi konumuz aoc degil :D oylesine bir ornekleme verdim ciddiye alindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar