Argoel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 boss fight lar çok çok iyi ya mest oldum :) çıksın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bingildak said: dungeon'ı baya beğendim, olmuş yani. pug oynayanlara sabır diliyorum şimdiden hahaha. 5 man böyleyse 40 man tam seks olacak demektir ki bu ilk dungeonmış. bossların ability sıklığı ve zorluğu tam ayarında geldi. raidler 40 man bu arada. yapmaaaaa 40'mı :))) abi varyaaa evde kavga çıkacak allah allah diyorum, adamlar bildiğin wow un ilk zamanlarına götürecek hemide daha güzel grafik ve özelliklerle.. bu oyun fena geliyor, aralık ayında beta key bekliyorum bakalım inşallah gelir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Cokmu agir combat yoksa videolarmi yetersiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ilk keyleri yolladılar abi birkaç kişiye gelmiş forumdan, ben yine avcumu yaladım tabii. adamlar bilerek 40 man'e gidiyor, amaç wow zamanında 40 man'den carebear mode'a geçerken ki kitleyi yakalamak. anladığım kadarıyla raidler carebear seviyesinde olmayacak. zaten fight ne kadar basit olursa olsun 40 man organize etmek çok zor ve emek isteyen bir şey. fightların zorluğu da ona paralel olacak gibi. umarım ortaya bir challenge atarlar ki wow'un raidlerinden memnun olmayan kitle de gelir. bir alternatif yaratılmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 İzlerken yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Kanuni said: Cokmu agir combat yoksa videolarmi yetersiz.. hareketlilik son derece hızlı da abilityler arası geçişler yok. yani ability 1 - ability 2 - ability 3 gibi görünüyor. aralarda bir auto attack, swing yok sanki bu da akıcılığı kaybettirmiş göz nizamında. önceden de yazmıştım bunu. belki fixlerler. auto attack yok sanırım oyunda anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Max 1 sene sonra duser o kirk rakami:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 40'ı koruduktan sonra düşse de olur. 25'de olsun 40'da olsun. 40'ı ödüllendirsin 25'i farklı ödüllendirsinler. wow yaptı, çalışıyor. tek bir sisteme tıkılmak zorunda değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Aynen bir garip duragan , neyse. Yeni mmo herzaman iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 abi 40 sayfa olmuş cidden üşendim şimdi okumaya ne zmn cıkıyo bu oyun,paralımı dğlmi , kaç ırk kaç job var falan nedir :D varmı bi özet geçebilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 2014 sonu.. bence tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 6-7 ayı var deyin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 2014 sonunu bulmaz ya ne yaptın.. ben mayıs - haziran gibi yani yaza kadar çıkar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bingildak said: oyun casual ama o kadar da casual değil sanki şu tam istediğim şey. hayvan gibi zaman ayıramam. ama herkesin yapabileceği kadar da basit olmasın istiyorum aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Keske de sanki blizz tarzi bitince cikar modu hakim bu oyunda.. Bitmis ciksin sonra fena oluyor yarim yamalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ertelendi zaten bir kere, normalde çıkacaktı yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bahar 2014 e ertelendide yillardir sektordeyiz iste bilmiyormusunuz abi olayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Kanuni said: Keske de sanki blizz tarzi bitince cikar modu hakim bu oyunda.. Bitmis ciksin sonra fena oluyor yarim yamalak. şunu anlamadım. abi hesabını yapın işte. min 4 ay closed betası var. min 2 ay open betası var. 1 ayda ayrıca release'dir zarttır zurttur'a verin. 7 aya oynarsınız beta dışı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ya blizzde hani urun tam olana kadar bekletir erteler vs ya .. Dedigim o yani, bunlarda urunlerine onem veriyorlar ncsoftta kastirmiyor ea gibi vs.. 7 ay da sen buna crismis yilbasi vs ekle gene :) Saka saka ciksin bahara ben yaniliyim oh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 eq next daha cazib geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 F2p abi o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 iki farklı şey sunan oyun zaten biri sandbox diğeri themepark pve sunuyor. sandbox için onu pve için bunu oyna yine. seçim yapmak zorunda değilsin. ben eq next'in düzgün bir pve veya raid konsepti sunabileceğini düşünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu bana sanki daha once yaptığımız seyleri tekrar edicez hissi yaratti, tamam wow olucak ama vanilla wow olmicak. Ikisinede bakilir illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 valla benim aklımda da yerine oturmayan 2-3 taş var ama open betaya geçtiğinde rengi belli olur ya. en kötü hypelar 2-3 ay oynar kenara atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yaaani... bas gec.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar