Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

tek silah konusunda iki çift lafım olucek;
şimdi öyle zirilyon tane mmo oynamış biri de değilim ancak iki oyunu ele alıcam; wow ve guild wars 2. Aslında çoğumuzun, en azından benim, bir wow klonu aradığı aşikar. Content istiyor, ama aynı son zamanlarda wow-killer ayağına çıkıp da fıs kalmış mmo'ların güzel özelliklerini de istiyoruz.
guild wars 2 de silahına göre skiller kullanılması mantık açısından wow'un nerdeyse her silah için ortak olan skill havuzundan daha mantıklı ve göze daha hitap eden bi özelliğiydi hatırlarsanız. ama yine combat sırasında elimizden gelen wow'a nazaran çok daha az çeşitli hissettirdi. guild wars 2 den o silahına göre mantığının birazını alalım şimdilik.
WoW'da ise, kullandığınız silahın önemi olmadan işinizi görmek için elinizin altında bi çok skill'iniz oluyodu, tabi yine bastığınız skill sayısı tanklıkla falan uğraşmıyosanız azdı ama göz doyuruyordu. wow'un da zengin skill havuzunu alalım.

Şimdi sağlam pve'si olacak bi oyunda, mesela geçmişe baktığımızda WoW'da; güncel özelliklere göre bir talent iş görür, herkes setlerini, statlarını o talent'a göre yapardı maksimum dps'i yakalamak için. Mesela bir dönem fire mage iş görürken başka bir dönem arcane gidiliyordu. Arcane gidilen dönemde fire mage arcane mage'i yakalayamazdı.

Şimdi bu adamlar işi simple'a düşürmüş, gözümüz doymadı tabi. Ama pratik açıdan bakarsak simple olması şahsen işime geliyor, WoW'da adamlar maksimum dps'i yakalamak uğruna ne build'ler deniyordu, ne matematiksel hesaplamalar yapıyordu... Casual kitle hedeflencekse böyle hedeflensin, zor başarılan ama başarıldığına değecek şeyler kalsın olduğu yerde.

Bi mace ile slicing skilleri uygulamak saçma olurdu, content'i zenginleştirmeye baksınlar sonra getirsinler bunları :P

bunun dışında acayip mount biriktirmek istiyorum, mount yapsınlar bissürü, aynı 3-d modelin 192031546 tane rengini çıkarsınlar ona da razıyım, bineyim üstüne vurayım kırbacı.
Sosyal ağlarda paylaş

warrior stream'i izliyorum da şu ana kadar beğenmediğim üç şey var :

1) fontlar çok bayağı. umarım daha atmosfere uygun hale getirirler, mobların üzerindeki times roman isimler bütünlüğü yok ediyor.

2) ability animasyonları hoş fakat akıcı değil. 1 ability'den diğerine geçiyorken akıcılık yok, ability 1 başlar, biter, ability 2 başlar, biter gibi gibi. keşke daha birbirine bağlansaymış. kombat böyle daha akıcı olsaymış.

3) mobların abilitylerinin damageları çok ciddi olmalı. normal mobların bile. diğer oyunlardaki gibi stand and take it durumu olmamalı çünkü o zaman kombat gerçekten bayağılaşıyor. telegraphlar güzel olmuş, tek bir çizgi yerine random etrafa yaygın ve dodgelaması zor ama DODGELAMAYA ZORLAMALI. yoksa ölmelisin yani. pve yaparken solo bile olsa mal gibi mobun önünde durup 3 tuşa basmayalım. diken üstünde tutsun oyun biraz.

bunların yanında:

1) pve'de raidler için çok iddialılar, sevindim - beklentim bu yönde zaten

2) müzikler şahane

3) oyunun motoru çok solid görünüyor

4) open world pvp olacağını söylüyorlar

5) moblar toplu duruyor, ufak packler büyük packler içinde gibi. gözümde canlandı 3 arkadaş oynarken bütün vadiyi çekip deli gibi exp/loot kasmak.

6) customization konusundaki eksikliklerinin farkında gibiler, çalışırlar umarım bu yönde

7) pvp si beklenmedik bir şekilde eğlenceli olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...