hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 stalinizm zaten özgürlük düşmanı ama marksist teoriyi fazla bilmiyenler için komünizm = sscb olduğu için böyle düşünmeleri normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 üşüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Çok duygulandım 4. enternasyonel okuyucam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hedehodohop said: Çok duygulandım 4. enternasyonel okuyucam şimdi sen okusanda anlamazsın boşuna zamanını harcama bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Ömrümü troçkinin teorilerine verdim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 PZero said: paparnoz said: cetintas said: "Operasyonlardan sonuç çıkmaz"cı ve PROFESYONEL ORDUCU'lar için aşağıdaki özeti paylaşıyorum. Bir arkadaşım hazırlamış, ben de ondan aldım. İnanmayan araştırsın, öğrensin: AKP ÖNCESİ 1997 yılında kuzey Irakta TSK tampon bölge kurdu 1998 yılında Öcalan'ın imralı hapis cezası basladı ... 1999 yılında PKK kendini fes etme kararı aldı 2000 yılında 0 şehit 2001 yılında 0 şehit AKP HÜKÜMETİ BAŞLIYOR 2002 de 13 şehit 2003 de 21 şehit 2004 de 73 şehit AKP KALFALIK DÖNEMİ 2005 de 92 şehit 2006 de 121 şehit 2007 de 118 şehit 2008 de 150 şehit 2009 da 135 şehit 2010 da 141 şehit RTE USTALIK DÖNEMİ Son bir haftada 25 şehit .... Bugün 8 Şehit Daha .... İyide Profesyonel ordu olsa bu kadar şehit olmazdı zaten.Hala profesyonel orduya geçilmezse 20 yıl kalem tutup 6 ayda silah tutmayı öğrenen vatandaşlarımız böyle pisi pisine ölmeye devam edecek. Kör olmamak gerekiyor,bir komutanın da dediği gibi bu kadar kısa zamanda hıyar bile yetişmez biz asker yetiştiriyoruz.Olacak iş mi ? http://www.itusozluk.com/gorseller/pkk+n%FDn+26+y%FDll%FDk+kanl%FD+eylemlerinin+bilan%E7osu/145150 senin listenin kaynağı ne ? genelkurmay istatistikleri ölen tüm askerleri şehit yazıyor yalnız. adam nöbet kulesinden düşüp ölünce de bu listeye giriyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hmm ben seni napolyonn sandım ya kusura kalma jurgen reyiz bilemedik. onun yeni accıyla karıştırmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 CthuLhu said: PZero said: paparnoz said: cetintas said: "Operasyonlardan sonuç çıkmaz"cı ve PROFESYONEL ORDUCU'lar için aşağıdaki özeti paylaşıyorum. Bir arkadaşım hazırlamış, ben de ondan aldım. İnanmayan araştırsın, öğrensin: AKP ÖNCESİ 1997 yılında kuzey Irakta TSK tampon bölge kurdu 1998 yılında Öcalan'ın imralı hapis cezası basladı ... 1999 yılında PKK kendini fes etme kararı aldı 2000 yılında 0 şehit 2001 yılında 0 şehit AKP HÜKÜMETİ BAŞLIYOR 2002 de 13 şehit 2003 de 21 şehit 2004 de 73 şehit AKP KALFALIK DÖNEMİ 2005 de 92 şehit 2006 de 121 şehit 2007 de 118 şehit 2008 de 150 şehit 2009 da 135 şehit 2010 da 141 şehit RTE USTALIK DÖNEMİ Son bir haftada 25 şehit .... Bugün 8 Şehit Daha .... İyide Profesyonel ordu olsa bu kadar şehit olmazdı zaten.Hala profesyonel orduya geçilmezse 20 yıl kalem tutup 6 ayda silah tutmayı öğrenen vatandaşlarımız böyle pisi pisine ölmeye devam edecek. Kör olmamak gerekiyor,bir komutanın da dediği gibi bu kadar kısa zamanda hıyar bile yetişmez biz asker yetiştiriyoruz.Olacak iş mi ? http://www.itusozluk.com/gorseller/pkk+n%FDn+26+y%FDll%FDk+kanl%FD+eylemlerinin+bilan%E7osu/145150 senin listenin kaynağı ne ? genelkurmay istatistikleri ölen tüm askerleri şehit yazıyor yalnız. adam nöbet kulesinden düşüp ölünce de bu listeye giriyor mesela. kendi kendine vurmadığı sürece değişik sebeplerden ölsende şehitsin dini açıcadan. kutsal sayılıyor vatanı korumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 tamam ben ona bişey demedim, dini açısı falan değil bahsettiğimiz olay. terör 2000de de can almış diye bir liste verilmiş de ona istinaden söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 adamlar, adam dediysem lafın gelişi, yoksa adam olduklarından değil, itler diyeyim sağda solda bomba patlatıyo, pusu kuruyo, adam öldürüyo, 5er 10ar adam vuruyo, burada tırt enteller de gelmiş amaç marksistti de stalinistti de onu tartışıyo. böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Giovanni said: En cok zoruma giden ne biliyor musunuz? Boyle vimeoyu deviantarti geziyoruz hepimiz, elalemin gencleri ne guzel islerle ugrasip yaraticilik mucadelesi veriyor bizim genclerimiz ne oldugu belli olmayan baskalarinin savasi ugruna gece vakti dagda olup 1 gun sonra unutuluyor. gençlik hipster olacağına şehit olsun ccc başkalarının savaşı lafındaki ramboya çakılan selamı da takdir ettim adfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Abi ben hala şunu anlayamıyorum yani çok mu gerizekalıyım,kürt bir vatandaş ile kökeni mesela ne bilem tatar olsun iyi bi yere gelmesi için engel mi.Benim bir sürü tanıdığım var kürt olupta çok güzel mevkilere çıkmış hayat standardı iyi olan.Hani kürtlere 2. sınıf muamele yapılır,apartheid bi hareket vardır falan anlarım bu eylemlerini.Ulan adam diyarbakırdan,şırnaktan gelmiş benimle aynı sırada üniversite eğitimi görüyo kimse bişey demiyor.Denmemesi de lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bu ülkenin en yüksek kurumuna, cumhurbaşkanlığına bile geldi kürt kökenli insanlar. dert ayrımcılık falan değil zaten. lazına çerkezine tatarına ayrımcılık yok da kürdüne mi var sırf, orası bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 valla şu an engel değil ama ben ne yalan söyleyeyim gelecekte iş veren konumuna gelirsem ve bir Kürt başvurursa şu açılım döneminde gördüklerimden sonra çok uygun biri olsa bile 2 değil 3 kere düşünerek karar veririm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kürk kökenli insan geldi. bi tane o da özal ki bu ülkeyi mafedenlerin başında yer alır kendisi ki kaldı ki o bile pkkyi bitiremedi daha da alevlendirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Sorun halklar degil zaten. Sorun beyni yikanmis kisilerin emir altinda insan oldurmesi ve bunlara yillardir goz yumulmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Amaç üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek olunca sebep sonuç aramak gerekmiyor. Sen bu adamlara ömür billah çalışmayın hepinize 5k para vericez aylık da desen anlama kapasiteleri tepelerindekilerin söylediği kadar olunca olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Yani şu an belki yapılmaz ama bu böyle devam ettikçe bi 10-15 yıl içinde çook farklı şeyler yapılabilir,hayal gibi duran o kimyasal silah kullanımı bile söz konusu olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 doğum oranlarına bakarsan 10-15 seneye çok başka şeyler de görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 kökeni kürt olan default pkklı gelmiyor yalnız öle bişide var. doğum oranlarından sonuç çıkaramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Raze said: doğum oranlarına bakarsan 10-15 seneye çok başka şeyler de görebilirsin bunu şimdi bile görmek mümkün. artık sokaklarda kürt birisini görünce ağırdan alıyorsun kavga tantana çıkarmamaya çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 pkk kürt nüfusun alt kümesi. genel kürt doğum oranı ile pkklı doğum oranı o yüzden örtüşür. her doğanın default pkk lı olması gerekmez, yüzde x'i olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 97-98-99 yılları zaten mücadelenin en şiddetli yaşandığı yıllar. Verilen şehitlerin kat be kat üstü terörist öldürüldü. Neticesinde de 2000 ve 2001 yıllarında terör örgütü dağılma sürecine girdi ve hatta bir ara kendi içinde birbirine girdi. Bu arkadaşın verdiği rakamlar benim de baktığım 1-2 sitede rakamsal olarak çelişiyor ama bir önceki mesajımda dediğim gibi, söylenen öz yani kastedilen şey belli, 2000 ve 2001 yıllarında bu hain sürüsü ininden çıkamaz hale getirilmişti. PZero said: cetintas said: PZero said: senin listenin kaynağı ne ? Bir arkadaşım. Ben açıp kontrol etmedim ama hepimizin bildiğini yani 2000 yılında ve 2001 yılında terörün artık can alamama noktasına geldiğini biliyorum. İTÜ SÖZLÜK'te ki blgi ne kadar doğrudur veya benim arkadaşımın paylaştığı bilgi ne kadar doğrudur bilemem ama işin özü önemli diye düşünüyorum...2000-2001 yıllarında terör can alamama noktasına getirilmiş. 2000 - 2001 yılında diğer yıllara oranla cok cok düşük olduğu doğru ama 97-98-99 yıllarıda o kadar pembe bi tablo yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Flameoffear said: Ardeth said: Flameoffear said: Sene 2000 terör bitme noktasına gelmiş. Şu 2000de terörün bitme noktasına getirilmesi Abdullah Öcalanın yakalanması mı acaba? Öcalanın yakalanmasına kadar olan süreç ve devamı. Öcalanın yakalanması zaten Türkiyenin başarısı değil. Ondan sonra olan şey ise PKK'nın bir süre liderlik ve ideoloji konusunda çalkalanması. Ama bitme noktasına gelmiş bir terör örgütü lidersiz kaldığı zaman 3-4 senede nasıl toparlandı? PKK aktivitelerinin bitme noktasına gelmiş olması PKKnın bitmiş olduğu ve ilerde aktivitelerine devam etmeyeceği anlamına gelmiyor gördüğümüz üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar