Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 "Bedelli askerlik Sivas’ta yapılabilir mi?" sorusunu ise Yılmaz, şöyle yanıtladı: "Onunla ilgili hiçbir çalışma yok. Yani askerliğin kısaltılmasıyla ilgili de bir çalışmamız yok. Onu çok net olarak söyleyeyim, askerliğin kısaltılmasıyla ilgili hiçbir çalışmamız yok. Ancak süre bakımından tek süreli olsun, bir süreli olsun şeklinde, ona süre bakımından tek tip diyelim, Genelkurmay Başkanlığımızın bir çalışması var. Daha o henüz tamamlanmadı. "Milli Savunma Bakani Ismet Yilmaz" said: Evet bedelli askerlikle ilgili gelismeleri dort gozle bekleyenler dun aksam ki aciklamadan sonra tum gece yatamamis sanirim :). Arkadasim gece 3te arayip bunun muhabbetini yapti telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 beklesinler daha bedelli de tek tip olunca 12 ay yaparlar herkesle beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Tek tip buyuk yalan.Genelkurmay baskani acikladi tek tip yaparsak yedek subayi nerden bulucaz diye. Arada bi hortlatiyolar tek tip mevzunu ki mullet kacmassin askere kossun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bedelli yalan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bende bedellinin cikmasini bekliyorum, surekli oyaliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Masq said: beklesinler daha bedelli de tek tip olunca 12 ay yaparlar herkesle beraber. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Benim 1 sene kalmis olmasi lazim bedelli icin, sistem degismese super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Penthesilea said: Benim 1 sene kalmis olmasi lazim bedelli icin, sistem degismese super olur. Yurtdisindami calisiyorsun ? En az 3 sene calisiyor olman gerekiyor bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 demek ki iki senedir yurtdışında çalışıyor olmalı http://image.spreadshirt.com/image-server/image/design/836580/type/png/width/190/height/190/no-shit-sherlock_design.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bu arada 12 aya düşürülcek diolar ya uzunlar için. Uzun dönem askerlik zaten 12 ay, o extra 3 ayı girişte bişi imzalıosun vatana feda olsun tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 sizin gitme yada gitmeme gibi bir seceginiz olsaydi. yinede askere gidermiydiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Aceleniz ne bu kadar bedelli için ya. Şimdiye kadar zaten 28+ üzeri olanlar için çıkmış bedelli. Bedelli bedelli diye bu kadar inleyenler hep 28 üzeri herhalde şu anda. 2 gün sonra 26'yım, 3 sene daha tecilim var. Çıkacaksa 3 sene sonra çıksın : ) Çıkarsa çıkar çıkmazsa bu kadar insan yapıyor biz de yaparız. Yedeksubay çıkmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Wispy said: Aceleniz ne bu kadar bedelli için ya. Şimdiye kadar zaten 28+ üzeri olanlar için çıkmış bedelli. Bedelli bedelli diye bu kadar inleyenler hep 28 üzeri herhalde şu anda. 2 gün sonra 26'yım, 3 sene daha tecilim var. Çıkacaksa 3 sene sonra çıksın : ) Çıkarsa çıkar çıkmazsa bu kadar insan yapıyor biz de yaparız. Yedeksubay çıkmasın yeter. 27 yas diye biliyorum ben. Bu sene doldurdum ben 27`yi yani cikarsa ben yararlanabiliyorum zaten y.lisanstan bu sene atilicam muhtemelen. Isler dolayisiyla gitme sansim zaten yok, uzasada kisalsada gidemem tek kurtulus sansim bedelli askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 goctum su an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 27 değil 29 yaşından gün almışlara çıkıyor çıkarsa bedelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 askerlik kalkar yakinda. orduyu iceri tiktilar komple. incirlik'te yaparsiniz askerligi abd bayrakli uniformalar cok sekilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 lan yine kurtaramadim, yurtdisinda yasadim yinede kacamadim, lanet olsun lan böyle sisteme sdg.. aralikta askerim gibi görunuyo ya bakalim böheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Her allahın günü şehit var memlekette, Atatürk gelse çıkaramaz o bedelliyi şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 savunma bakanı mı değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 bedellilerin mekanı pkk basması ihtimali. think on it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Bedelli çıkmayacak biliyorsunu di mi sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 forgiver said: savunma bakanı mı değişmiş vecdi gonulun vikiliks de surekli amerikalilara mizmizlanip dedikodu yaptigi ortaya cikinca cektiler ipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar