vaperon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 mardox said: senko said: chrome kadar dandik bi browser kullanmadim ben ie9 bile cok daha iyi chrome'den. ahaha ie9'u sadece formattan sonra chrome indirmek için açıyorum desem Format sonrası chrome indirmek için ie9 mu yüklüyorsun? O da güzelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 @vaperon yuh o kadar fantazi ağır kaçar :P sistem yedeklenmiş halinde ie9 kalmış ama chrome indirilmemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben 3.6'dan sonra chrome kullanmaya başladım ama firefox duruyordu yine sistemde 6 versiyonu, dün açtım bi site ffda nasıl gözüküyor diye update yaptı 7 oldu baştattım tekrar update etti 8 oldu bu sefer heuhauhae. çılgınsın mozilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 9 da var... Ben korkuyorum update yapmaya, internet bankacılığı o kadar hızlı güncellemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amphitrite Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bu ff de sitelerde ki flash içerikleri tıklayınca çalıştırma yok mu? Dizi izlerken kapatıyorum kaldığım bölümde her browser açışımmda aynı bölümü download edip duruyor. 20mbit olunca tık diye bitiryor ama kota gidecek korkusu var. Önceden chromeda yada operada vardı sanırım sen flash içeriğe tıklamadan aktif hale gelmiyordu ama firefoxta var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bi eklenti var onun için. flash blocker mı neydi. ya da "no flash" eklentinin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 firefoxta var, adı da flashblocker. Chromeda da ona benzer bir engelleyici var ama firefoxtaki çok daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 firefox ne ya chrome varken let's discuss mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Evet o soylenen programi denedim gayet iyi calisiyor. 20mbit baglanti + 8gb ram olan bilgisayar icin ben firefoxu tercih ederim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yeni sekmede açın yerini eklenti kurmadan bir alta alabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 vaperon said: mardox said: senko said: chrome kadar dandik bi browser kullanmadim ben ie9 bile cok daha iyi chrome'den. ahaha ie9'u sadece formattan sonra chrome indirmek için açıyorum desem Format sonrası chrome indirmek için ie9 mu yüklüyorsun? O da güzelmiş... yeni buildlerde build-in geliyor olabilir. Olmayadabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 said: yeni sekmede açın yerini eklenti kurmadan bir alta alabiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 silerim o zaman eskisini yüklerim ne angutça bir yaklaşım firefoxtan bir kere mouseun kayma payı var hiç mi düşünenmeişller böyle yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 basligi ben acmistim ama firefox cidden fenalarda, bildigin yavas lan browser :( chrome selam gollere devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 12 ile bir hızlanma var. kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar