Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ya adam yenilgiyi hazmedemedi, bari trollük yapayım az da olsa moralim yerine gelsin diyor siz de besliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 cetintas said: benim şöyle bir teorim var...yanlışlığını hemen ispatlayalım...diyorum ki fenerliler genelde barcelonayı tutuyor, cimbomlular genelde real madridi...buyrun beyler, atış serbest. B)- cimbomluyum barçayı tutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 yarı troll yarı gerçek abi ciddi barcelonayı hiç sevmiyorum.ne çirkef topcusunu seviyorum ne forma rengini ne stadını.ne oynadıgı futbolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://a.yfrog.com/img738/3945/es0gq.jpg abi şu resimden meme çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Red said: abi madridde galatasarayı görüyorum ya futboldan uzak fenere nasıl yeniliyorsak adamlarda öyle kaybediyor AAHAHAHAHAHAHAHAHAAH futboldan uzak fener = barca oluyor sanırım AHAKAKHAKHDLOOHOHOHOHOHOHOH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://1.bp.blogspot.com/-SEkrhnaYAiI/TZ16jvA34QI/AAAAAAAADQc/bUsLmrlScgQ/s1600/5-buts-barca-real-classico.jpg http://www.independent.co.uk/multimedia/dynamic/00453/pg-56-messi-getty_453117t.jpg PROBLEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 neyse ya cnn yeniden verecek şimdi maçı, skor söylemeyin bari, anladım barcelonanın kupayı aldığını da, skoru bilmeden izlerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 3-2 barça aldı.88de messi attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ahmedinejad said: http://a.yfrog.com/img738/3945/es0gq.jpg abi şu resimden meme çıkar ahahah arkadaki amcam direkt ortaokul müdür yardımcısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 arkadaki adam türk direk mesutun amcası falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Red said: yerde yatmaktan başka yaptılları bişi yok messi sütünü içsin kemikleri gelişsin öyle gelsin hakem madridi katletti ayrıca ilk maç verilmeyen penaltı bu maçta he rpozisyon faul çaldı.resmen barça fanboy cıktı adam hahah ulan realin ilk gol ofsayt bi kere be. fanboy diyene bak. hala da zeytinburnu deri atölyesi işçileri kadar hırslı TOP GEÇER ADAM GEÇMEZcilerle dolu reali savunuyosunuz, oyunu katledin diyen morinyoyu seviyosunuz daha kaç tokat yemeniz lazım bilmiyorum ki. çok değil üç ay önce reali tutup tutup elenince BEN ZATEN MANU- BARÇA FİNALİ İSTİYODUM:)))) diyodunuz, sonra noldu %75 topla oynama 3-1 skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Messi'yi elime versinler iki tane olarak geri veriym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Red said: yarı troll yarı gerçek abi ciddi barcelonayı hiç sevmiyorum.ne çirkef topcusunu seviyorum ne forma rengini ne stadını.ne oynadıgı futbolu real çok efendi oynuyor zaten, hep hakemler hep kaç maçtır katlediyor reğali ulan tam kadro maç bitiremiyo adamlar pepe desen zaten default sarı kartla çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://www.gifflix.com/files/406ba00134cb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hayır ilk 5-0lık maçtan sonra bile çamur çamur savunmalar yaptınız artık 5-6 maç olunca tokatlar trollüyoz ki fanboyları ihi modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 goldbären said: hahah ulan realin ilk gol ofsayt bi kere be. ofsayt yok bir daha izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ya barcelona 10 tanede atsa futbolunu sevmiyorum real 10 tanede yese keyifli maçları ben hızlı futbol seviyorum. ayrıca farkındaysanız bu 2 maçta barça resmen kontradan attı golleri.ama onlar yapınca otobus çekti olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Nasıl yendi "YİNE" Barça Real'i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 hahaha pas yapmayı beceremeyen real madrid'in fanları pas yapamadıkları için, hızlı oyun sevdiklerini söylüyorlar. dağlara taşlara vurmayı sevdiklerini falan sanıyorlar halbuki. amma velakin futbol bu değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 benjani said: goldbären said: hahah ulan realin ilk gol ofsayt bi kere be. ofsayt yok bir daha izle ben de ilk yok diyodum, ama ters açıda kediradan sonra ronaldo dokunuyomuş. öyle olunca pek bi ofsayt gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 http://img1.loadtr.com/b-291622-komik_emzik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 goldbären said: benjani said: goldbären said: hahah ulan realin ilk gol ofsayt bi kere be. ofsayt yok bir daha izle ben de ilk yok diyodum, ama ters açıda kediradan sonra ronaldo dokunuyomuş. öyle olunca pek bi ofsayt gibin khedira dokunmuyor orda, gösterdi güzel bir açıdan, yakın mesafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar