Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 biri bana bu adamın şaka olduğunu söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 niche marketing falan ne dayı türkçesini söylesene. türkçesini bilmiyorum demeye utanmışın cahilliğinden bide adam şaka mı diyorsun hadi bays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://tinyurl.com/3rc3zkq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 abi algılama da sorun mu var? ne alaka google linki falan? akşam akşam iyi güldürdün >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Phorum'da tekrar mesajlarını görmek istemediğimiz birini nasıl engelliyoruz? profil sayfasında öyle bi ayar bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ingenious said: Phorum'da tekrar mesajlarını görmek istemediğimiz birini nasıl engelliyoruz? profil sayfasında öyle bi ayar bulamadım... şurdan http://tinyurl.com/cok-ayip edik/mum: logout linkleri vermiyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 akşam oldu, sokakta top oynama filan bitti ergenler doluştu yine başlıklara... akıl fikir ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hem kullandığın terimlerin türkçesini bile bilmiyorsun ve yetemiyorsun birde gelip artislik yapıyorsun bide üstüne alakasız şekilde link falan veriyorsun sonra da tipik bir yetersiz olarak millete ergen falan diye laflar ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hamsipilav sus. lütfen. senin gibi andaval ve beyinsizler yüzünden sokağa çıkmaktan tiksiniyorum, insanlardan soğudum, sinir sistemim çöktü. noolur sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 hop bilae yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 lpg yi de ekle dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 onu da düşündüm fakat o zaman "benzin fiyatları" adı altından çıkmış olmaz mı site içeriği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Zaten doğrusu akaryakıt fiyatları olacak. Benzin fiyatları diyorsan oraya benzin koyarsın, motorin koyamazsın. Motorin bir benzin türü değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 olay keyword'lerin aylık aranmasıyla ilgili. millet google'a girip "benzin fiyatları" yazıyor, akaryakıt fiyatları %2 - %3lük bi kısmını kaplıyo aranma hacminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 o zaman LPG koymanda da bir sakınca yok yani. Fuel-oil bile varken orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ingenious said: Phorum'da tekrar mesajlarını görmek istemediğimiz birini nasıl engelliyoruz? profil sayfasında öyle bi ayar bulamadım... Yapsana öyle birşey kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 güzel bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 basitliği güzel olmuş,dasaaa nın dediği olay çok daha güzel yapabilir olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ingenious said: hamsipilav sus. lütfen. senin gibi andaval ve beyinsizler yüzünden sokağa çıkmaktan tiksiniyorum, insanlardan soğudum, sinir sistemim çöktü. noolur sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bunun app. ini yapsana süper olur bak, herkes kullanır direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 evet app baya iyi olur dasaa'nın dediği kompleks bişi gibi görünüyor ama onu da yapabilsen tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Abi Full, stratejik yerlerde bir iki istasyon daha alsın buna gerek kalmayacak, her yerde en ucuz ,stasyon o olack çünkü, arkasındaki hükümet desteğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 site yapıp, tanıtacağım diye başlık açıp, beğenmeyenler olunca da laf yarışına girmek efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ingenious said: Tenekeadam said: dasaa'nın dediği gibi olsa, telefonumdan baksam ilerideki benzincide daha ucuzmuş diye oraya gitsem yardırır o program. hatta arabaya bi A.I. monte etsek, kara şimşek gibi "abi 20 metre ötede benzin 8 kuruş daha ucuz, ben oraya çekiyorum aracı" diyip kendi kendine kontrol etse arabayı... hadi bakalım forumda inovasyon fırtınası estiriyoruz!!! inovasyon değil bu, rotayı yol üstündeki benzin fiyatlarını dikkate alarak en az yakıt masrafıyla gidicek şekilde çizen navigasyon cihazları var avrupa'da (ör tomtomda var bu özellik) ama TRde çalışmıyo bunlar ilgili servis olmadıı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar