senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 dinan gel guzel yazi dersi ver hocam bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yazı harika ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ahahahhaha dinan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sorceress : bu narin kız aslında hic de göründüğü gibi degil asşlhikaskdlşhisşalkh,lişsadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 yazı süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Myshkin said: Ben şahsen yazdığım yazıyı kendimden başkası okuyabildiğinde kendimi iyi hissediyorum. Kendi yazımı okuyamadığım zamanlarda da normal karşılıyorum olayı, oluyor çünkü genelde sdfsdf ahahah tam olarak ayni durumdayim dsdfgfdh. abi dynun'in ortaokuldaki yazisi benim simdiki yazimdan 2-3 kat daha iyi ya gdfgfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Dinan ülkenin başına gelmek istese direk ona oy veririm. Adeta bir Cemuzan ışığı var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dinan karı gibi yazıyorsun valla. defterine bakıp bakıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dinan dün sorduğum kız değilsin dimi sorusu hem üstteki espri içindi(samimi değilim diye yapmadım :D ) hemde kız gibi yazın var demek içindi.bana biri gelip şu yazıyı gösterse kız yazısı derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 anladım abi açıklamaya gerek yoktu eyv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ooo aciklama epic olmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Böyle savaşan kız görmedim :) Oyunun çıkış tarihine az kaldı. Heyecan dorukta ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ahah çok iyiymiş bu ya görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 diablo 3 için de inceleme bekliyoruz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 dinan bu review'larından sonra pc gamer'da yazar olmuştu amerika'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 nox incelemesindeki el yazısı çok güzel 2001 e doğru bozmuşsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ahaha günün anlam ve önemine yakışır bir uplama olmuş. saat 10 nasıl gelicek bekleyemiyorum ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar