Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ömrüm boyunca bir kere böyle kıldan tüyden bi sıkıntı cekmedim ilk defa başıma geliyo. illa bunu yardırmam falanmı lazım napmam lazım ilacı kremi falanı filanı varmı geçirebilicek çok ufak şu anda ama içi dolu yani sıkmaya falan calıstım çok küçük bi uç vermiş o patladı içi hala full dolu varmı başına gelen daha once kremi mremi bişeyi varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Koltuk altını bilmiyorum başıma gelmedi ama genel olarak bölgenin temiz tutulması kıldan yünden arındırılması gerekiliyor batikonla sil her böyle sıktığında falan içinden kıl çıkarmaya bak ayrıca en yakın zamanda doktora göster ilerlemeden müdahale edilirse başına iş almazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 batikon sürdüm daha önceleri milyonda bir suratımda sivilce çıktıgında sürerdim sabaha şak diye geçerdi de bu öyle geçicek bi kıvamda değil sanırım. eyw saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 dediğin gibi içerde büyümüş beze yapmışsa bezeyi çıkartmadan bitmez o baticon falan sadece büyümesini yavaşlatır engeller o yüzden doktora gidip göstermen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 1 metre olmuştur o paçalardan bi yerden cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Yok en fazla kemiğe dolanır ben hastaneye yattığımda benden önceki hastanın kuyruk sokumuna dolanmış kuyruk kemiğini dahil bütün götü kazımışlar :D ashasha kusura bakma seninde morali bozduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Çok pis birşey ya kıl dönmesi devamlı tekrarlayabiliyorda, benim arkadaştada kuyruk sokumunda kıl dönmesi vardı.Ameliyat oldu tekrarladı, tekrar ameliyat oldu, en son tekrarlamaması için açık ameliyat diye birşey varmış, yarayı açık bırakıyorlar birkaç ay hastanede kalıyorsun anca öyle tekrarlamayabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Yooo yara zaten hep açık kalıyor götünün ortası olmadan 1ay dolanıyorsun sonra kendi kendine kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya permatiğin kafasını kırıp incecik bi açiyim ordan akıtırım diye düşündüm parmağı kestik baş parmağın bütün etini metini herşeyini söktüm 23 ünite kan aktı resmen ufacık kesikten eh arkadaş ne kan varmış. neyse operasyon yarına kaldı anneme kestiririm artık kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 geçmiş olsun, uyuz bir yerde çıkmış gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 aman diyim pek bilgim olmasa da koltuk altında damar mı vardı neydi ,hassas bi bölge öle jiletle yarim filan ..zati belli sakarsın elin kayar cart diye gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Doktora git hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Geciktirmeden git doktora ol ameliyatını. Bu işin kolayı yok malesef. Kaynak: götüm (2001'de götümden ameliyat oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Abi doktorların da işi zor be, 1 kıl uğruna görmedikleri göt kalmıyor. Hastanın işi daha zor tabi, hem hasta hem gösteriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 gösterdiğiyle kalsa, elletiyor bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 burnundaki siyah noktaların fazlasını al mesajlarına serpiştir seni değilse de bizi rahatlatacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ordaki kıl dönmesini abartmana gerek yok. Aynından sakal traşı olduğunda yüzünde de olabiliyor. Kılı dışarı çıkartman yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 öyle bir şey olduğunda iğneyle kılı dışarı çıkartıyom ben. jilet milet naptın abi kendi kendine ameliyat havası yaratmışsın. o kadar önemli bi olay değil bu. sadece koltuk altında hafif bi ağrıya neden oluyo sızlıyo falan oralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Eğer büyük ise doktor küçük ise dediği gibi işin ehli biri iğneyle çıkartsın kılı sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 iğneyle falan uğraşıcak şahısı düşünemiyorum :D stres ve acıda olacak üstünede ter.. Pff klimayı 18 al yakın bi yerınde operasyona başlayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Kıl dönmesinde uzayan kıllardan falan bahsedilmiş de, kıl dediğin nasıl 1 metre uzar ki öyle olsa bütün vücudumuzu düzenli olarak tıraş etmek zorunda kalırdık. Yoksa belli bir uzunluktan sonra düşüp tekrar çıkmaya başladıkları için mi bize uzamıyorlarmış gibi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Benimki de sivilce kadardı, ağrı sızı hiç bişe yoktu gittim doktora 15cm x 15cm kare şeklinde et aldılar, içerde büyüyorda büyüyor yani boşu boşuna kendin kesip daha da beter etme. edit: @Nigger abi kıl bu kırılıyor dökülüyor yani, saç gibi sağlam değil, ki saç bile kırılıp dökülüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar