Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suriye'ye saldırmasın Türkiye


cetintas

Öne çıkan mesajlar

Amaç belli, Türkiye'nin Suriye'ye saldırmasını istiyor birileri ve hükümette buna dünden razı.Askerin zaten kafasına ne çoraplar ördüler,adamlar dertlerine düştüler,sesleri çıkmıyor.Şimdi her haber bülteninde Suriye şöyle oldu,Suriye böyle oldu.Haberler zaten açık açık söylüyor,Türkiye'nin müdahalesini dillendiriyorlar.İstemiyorum müdahale falan.Kendi terör sorununu çözsün Türkiye.Başkasının iç işlerine karışmak ne demek?Ne diyorsunuz?Haksız mıyım,öyleysem sizin düşünceniz nedir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@asinanyavuz
Ah be kardeşim.
Bu ülkenin en büyük ticaret hacmi olan ülke Irak'tı. 14-15 milyar Dolar'dan fazla bir ticaret hacmiydi ki bunun 11-12 milyar Doları bizim ihracatımızdı.1. Körfez Savaşı ile bu kapı kapandı.Özellikle tekstilciler o gün bugün o sıkıntıyı atlatamadı.O zamanlar bizim tonton başbakanımız da elinden geleni yaptı Irak'a saldırtmak için Türkiye'yi.Çekiç Güç'ü getirdi koydu Türkiye'ye ve zaten bugün Kuzey Irak'taki Kürtleri'de,Suriyedekileri de,İrandakileri de,Türkiyedekileri de (ayrılıkçı Kürtleri kastediyorum) azdıran o Çekiç Güç oldu.Daha çok yazacak şey var da,özetle bindiğimiz dalı kesmek konusunda Nasreddin Hoca'dan ders almayan bir milletiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye tek taraflı müdahele yapamaz, NATO bile Libya'ya dalmadan önce BM Güvenlik Konseyi kararını bekledi; BM'den karar çıkmadan bişey olmaz. Meğer ki Suriye bize dalmasın, onlar da o kadar salak değiller. Merak etmeye gerek yok. BM'den karar çıkarsa o zaman bizi jandarma olarak görevlendirmeleri lazım, o da uzak bir ihtimal. Velev ki oldu, Hava Kuvvetleri Suriye'nin işini 2 haftada bitirir. Masrafları da Suudiler çekerse tabii.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

saldiralim suriyeye, aha bunlar ogrenci diyip polisi salsak ustlerine sabah kahvemizi samda iceriz

öğrenci dersen iki gün beklersin biber gazı kokusu çıksın diye ama
işçi dersen her santimetre karesi su görür suriyenin. işçi deyin.

pkk'lı dersen bişi yapmazlar, futbol topu falan verirler anca.
aman pkk lı demeyin de. en iyisi işçi bak. mahsül artar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...