Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Aiko said: evet kharon kardeş ban atmış bana. sebebi ise ona hoşnutsuz davranmammış, oyundan düştüğünde ona yer vermememmiş. oyunun ortasında 1 saatliğine ban yedim. şaka gibi. akşamları 1 2 saat zevkimiz var saçmasapan insanların ego oyunlarına alet oyun oluyoruz. Su ana kadar xaenin olsun, desqpio olsun daha milyon kisi olsun oyun veya baglanti yuzunden yasadiklari problemlerden sonra geri donduklerinde onlarin yerlerine giren insanlar ya ricayla ya da zorla disari cikartildi. Ben once ben ve benimle ayni anda oyundan dusen desqpio nun yerine girdigin icin duzgunce soyledim; 20dk insanlik namina herhangi birsey goremeyince barzoluga da barzolukla cevap verdim. Zira server 14/14 dururken steam chatte min 5-6 kisi sira beklemekten yakiniyor oluyordu, hak edene verdim. Yoksa cogu kez biri yer sordugunda yabanci biri yoksa kendi yerimi vermisimdir gocunmadan. Hesap vermek zorunda oldugum icin degil de, mevzu seffaf olsun millet bilsin diye yaziyorum. Adi da egoysa ego olsun. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Cons said: soktum çıktım okeeÇok iyi oynadın abi. Muck ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 KHaRoN said: Aiko said: evet kharon kardeş ban atmış bana. sebebi ise ona hoşnutsuz davranmammış, oyundan düştüğünde ona yer vermememmiş. oyunun ortasında 1 saatliğine ban yedim. şaka gibi. akşamları 1 2 saat zevkimiz var saçmasapan insanların ego oyunlarına alet oyun oluyoruz. Su ana kadar xaenin olsun, desqpio olsun daha milyon kisi olsun oyun veya baglanti yuzunden yasadiklari problemlerden sonra geri donduklerinde onlarin yerlerine giren insanlar ya ricayla ya da zorla disari cikartildi. Ben once ben ve benimle ayni anda oyundan dusen desqpio nun yerine girdigin icin duzgunce soyledim; 20dk insanlik namina herhangi birsey goremeyince barzoluga da barzolukla cevap verdim. Zira server 14/14 dururken steam chatte min 5-6 kisi sira beklemekten yakiniyor oluyordu, hak edene verdim. Yoksa cogu kez biri yer sordugunda yabanci biri yoksa kendi yerimi vermisimdir gocunmadan. Hesap vermek zorunda oldugum icin degil de, mevzu seffaf olsun millet bilsin diye yaziyorum. Adi da egoysa ego olsun. np adı mehmet olsun lütfen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 o da olur. adi egoysa mehmet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 abi atara gerek yok bazen ben bile bekliyorum, her akşam güzel oyun dönüyo, kasıntı olan sadece 1 saat falan, sonra genelde 6v6 ya dönüyo maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 o ilk cikan koylu hep bozuyor duzeni fdjkfjsd. birden 2v2'ye kaliyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 daev bugun seni öldürdükten sonra attığın reyc gözlerden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 awp tüftüf accuracy over 9000 gerisi -5, o kadarı da yetiyo gerçi bizim servera ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Red said: daev bugun seni öldürdükten sonra attığın reyc gözlerden kaçmadı oyunu sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Silphatos said: awp tüftüf accuracy over 9000 gerisi -5, o kadarı da yetiyo gerçi bizim servera ahah ben mermi beleş diye bütün kutulara sıkıyorum sıkmıcam bundan sora sdklbms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ahah ulan esh o nasi bi server ya, beynim dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 aboo biz ezilince oyun bitmeden cıkmıyoruz millet patır patır reyc atıyor shjdkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 köylü hepsi, 2 ezildi mi hemen /kuit Cons said: Silphatos said: awp tüftüf accuracy over 9000 gerisi -5, o kadarı da yetiyo gerçi bizim servera ahah ben mermi beleş diye bütün kutulara sıkıyorum sıkmıcam bundan sora sdklbms beleş buldun diye sıkmayacan tabii öyle kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ben de bir saat falan bekledim bu akşam. iki kere oto retrydan menüye döndüm. adamlar eskidir yenidir diye ayrım yapmıyor kim girdiyse onu oynatıyor. hani sitese yapar, adamlar parasını vermiş almış serverı. hani çok bi meblağ değil ama PATİ SERVERI AÇILDI!!11 diye kim kaparsa o götürüyor sonuçta. ister atar ister satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 HAYDI OYUNA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 KHaRoN said: Aiko said: evet kharon kardeş ban atmış bana. sebebi ise ona hoşnutsuz davranmammış, oyundan düştüğünde ona yer vermememmiş. oyunun ortasında 1 saatliğine ban yedim. şaka gibi. akşamları 1 2 saat zevkimiz var saçmasapan insanların ego oyunlarına alet oyun oluyoruz. Su ana kadar xaenin olsun, desqpio olsun daha milyon kisi olsun oyun veya baglanti yuzunden yasadiklari problemlerden sonra geri donduklerinde onlarin yerlerine giren insanlar ya ricayla ya da zorla disari cikartildi. Ben once ben ve benimle ayni anda oyundan dusen desqpio nun yerine girdigin icin duzgunce soyledim; 20dk insanlik namina herhangi birsey goremeyince barzoluga da barzolukla cevap verdim. Zira server 14/14 dururken steam chatte min 5-6 kisi sira beklemekten yakiniyor oluyordu, hak edene verdim. Yoksa cogu kez biri yer sordugunda yabanci biri yoksa kendi yerimi vermisimdir gocunmadan. Hesap vermek zorunda oldugum icin degil de, mevzu seffaf olsun millet bilsin diye yaziyorum. Adi da egoysa ego olsun. np bu bağlantı sorununu ilk defa duyuyorum ben, nedense benim başıma gelmedi hiç ve ayrıca iki kişinin yerine aynı anda nasıl giriyorum onu merak ettim. Sen bana oyundan düştüğünü söylediğinde bunun "oyundan çıkar mısın yerimi kaptın" anlamına geldiğini nerden bilebilirim ben?adam akıllı birşey söylemedinki bana. kimin ne sorun yaşadığını vs. takip edecek değilim. benimle birlikte dün 6 7 kişi retry kasıyordu.20 25 dk retry kasıp oyuna girdikten 10 dk sonra durup dururken "payback is a bitch" açıklamasıyla ban yememin mantıklı bir açıklaması olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Red said: aboo biz ezilince oyun bitmeden cıkmıyoruz millet patır patır reyc atıyor shjdkfs ezilme yoktu lan. asagi yukari ayniydi skor. ben kendime sinirlendim. onceki map'te de rezil oynuyodum. gittim cizgifilm izledim rahatladim fsdjkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liv Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Aiko said: KHaRoN said: Aiko said: evet kharon kardeş ban atmış bana. sebebi ise ona hoşnutsuz davranmammış, oyundan düştüğünde ona yer vermememmiş. oyunun ortasında 1 saatliğine ban yedim. şaka gibi. akşamları 1 2 saat zevkimiz var saçmasapan insanların ego oyunlarına alet oyun oluyoruz. Su ana kadar xaenin olsun, desqpio olsun daha milyon kisi olsun oyun veya baglanti yuzunden yasadiklari problemlerden sonra geri donduklerinde onlarin yerlerine giren insanlar ya ricayla ya da zorla disari cikartildi. Ben once ben ve benimle ayni anda oyundan dusen desqpio nun yerine girdigin icin duzgunce soyledim; 20dk insanlik namina herhangi birsey goremeyince barzoluga da barzolukla cevap verdim. Zira server 14/14 dururken steam chatte min 5-6 kisi sira beklemekten yakiniyor oluyordu, hak edene verdim. Yoksa cogu kez biri yer sordugunda yabanci biri yoksa kendi yerimi vermisimdir gocunmadan. Hesap vermek zorunda oldugum icin degil de, mevzu seffaf olsun millet bilsin diye yaziyorum. Adi da egoysa ego olsun. np bu bağlantı sorununu ilk defa duyuyorum ben, nedense benim başıma gelmedi hiç ve ayrıca iki kişinin yerine aynı anda nasıl giriyorum onu merak ettim. Sen bana oyundan düştüğünü söylediğinde bunun "oyundan çıkar mısın yerimi kaptın" anlamına geldiğini nerden bilebilirim ben?adam akıllı birşey söylemedinki bana. kimin ne sorun yaşadığını vs. takip edecek değilim. benimle birlikte dün 6 7 kişi retry kasıyordu.20 25 dk retry kasıp oyuna girdikten 10 dk sonra durup dururken "payback is a bitch" açıklamasıyla ban yememin mantıklı bir açıklaması olduğunu sanmıyorum. Benim de bu konu ile ilgili birkaç sözüm var.. Kharon demişin ki 14/14'ken Steam chatte 5-6 kişi sıra beklemekten yakınıyor oluyordu diye.. Ben,Aiko ve Snaru'da servera girebilmek için 20 dakika retry kastık..Bunu bilmiyorsun tabi sen çünkü sana steam chatten söylemedik..(Söylememizde gerekmiyor tabiki) 20 dakka bekleyip servera girince,sen bizim ne kadar kasarak veya uğraşarak girdiğimizi bilmedin diye başkasının servera girmesi için 20 dakkalık uğraşıyı(Steamde sana yakınan 5-6 kişi) "Payback is a bitch" sebep olarak banlamak bana tamamen mantıksız ve çocukça geliyor.. Aiko Desqpio'nun oyundan düştüğünü bilmesi(insanın servera girdikten sonra "ulann acaba kim düştü de onun yerine girdim,kicklenirmiyim? düşüncesinde olacak değil) ve onun yerine gireyim düşüncesinde olması zaten imkansız ki sen bunu yaparsa "Barzoluk" olarak tanımlıyorsun o da ayrı bir komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ahahahahah nereden hatirlattin sunu ya. su ses kaydinin en can alici noktasi, pik yaptigi replikteki iki elemanin da disaridan mudahil olmasi bence. hani konusma sirasinca bunlar da kapissa komik olmazdi da, bu hali bambaska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Uzatip gereksiz cevap vermek istemedim de kanka kotasindan avukatlar geliyorsa yazayim, ne olacak. Gerci benim seninle bir problemim yok liv ama arkadasinin anlattigi taraftan savunman nispeten normal karsilanabilir. Snaru gayet mesaj atti , hatta gelsin kendisi mesajini yazsin lutfen. "Oyuna girebilince sevindim de senin dustugunu gormemistim, hevesim kursagimda kaldi" gibisinden gayet duzgunce biseydi. Ayni anda goldbaren, osmaniac, +x kisinin bekledigini bizzat biliyorum. Ben ve desq bi sekilde crash yedikten sonra oyuna girmeye calisinca silp o surecde 2 kisiyi dusenler giricek diye atti. 3-4 bile olabilir hatta bu. O sirada o slot a da desq ve aiko girebildi. Ben aikoya benim yerime girdigini soyledigimde " 20dkdir ugrasiyorum valla hic cikamam =PPP" tarzinda bi cevapla karsilastim. Gayet o anda kicklenedebilirdi. Zira genel olarak dusen birisi icin hep o uygulamayi yaptik. Ving, xaenin hatta serverdaki herkes sahittir. Aksamlari 1-2 saat eglencesine geyik vs yapilan yerde cocuk gibi dolmusta yer kapmaca oynayip, sonra alinmaca yapan adamlar gelip egodan falan bahsetmesin. Oyuna girmek icin herkesin patiden olmasina ragmen tanidik falan farketmez kickle birini gitsin diyen adamlar gelip ben niye kicklendim hic demesin. Gayet de paybacks are a bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 5:28 de, hani hepsini dinlemek istemeyenler için =P olm 18 e çıkartıcaz sunucuyu bu sefer dinamikler bozulacak. amma talep varmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 bir oyun için kavga etmeyin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aman abi 18'e cikarmayalim. herkes yaticak bi' kosede, round'un yarisi ilk olen adami beklemekle(veya ilk olen olmakla) gecicek. nedir bunun aylik masrafi? 5 10 biraksa herkes 2. server'i acsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yavaş yavaş arttıralım bence, nerde kırıldığını rahat görürüz bu sayede 16 yapalım verebilenler de para versin bide bana steamden mesaj atın sıra bekliyorsanız. 30-60 dakika arası oynadıysam büyük ihtimal yer veririm isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar