Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Art said: Silphatos said: değişik mapler lazım yalnız. 1 haftadır oynuyorum ona rağmen baydım klasik haritalardan oilring tundra falan yokmu? fanmade vardır belki bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Kaede said: HikmetHoroz said: Arkadaşlar oyunda çok heycanlandığım için arada ff yapıyorum, canını yaktıklarımdan özür dilerim. Özellikle kharon ve kaede ye her gördüğümde vuruyorum bir tane =< sen neyse amonyak awp ile hs atıyor ff hurricane'di sanirim nicki, o da cok temiz ff yapiyordu fjskdfjsd. her el 2 3 mermisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dun tylean a tuftufle cok agır patlattım ff i. cok keyifliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ben de sana patlattım geçen ya, bi de çok sevinmiştim haritanın bir ucundan diğer ucuna DE ile hs cektim diye, sonra sen bana bağırınca farkettim kabahatimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şöyle modlar eklense arada güzel olma mı ki. http://www.youtube.com/watch?v=G6Xw828zrNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Silphatos said: değişik mapler lazım yalnız. 1 haftadır oynuyorum ona rağmen baydım klasik haritalardan DUY SESİMİZİ KHARON map lazım map. aim map falan lazım awp map lazım. LAZIM AGA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 babalar yok map falan, bulun getirin bug i bahcesi olmayan map, yukleyip deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ya bu valve ne ayak hakkaten 2012 yılında sadece dast das2 ile kantır cıkarıyorsunuz yeni map yapın bişi yapın.adamlar assaultu falan bile koymamış bırak yeni mapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bozuk olmayan vardır illaki 2 3 tane http://gamebanana.com/csgo/maps?mid=SubmissionsList&vl[sort]=desc&vl[order]=rating&vl[filters][age]=fortnight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 kaç map var totalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 var gariban haritalar calisan da, server da ff on, collision on oynuyoruz. Ozellikle ff neyse bi sekilde alistik da, gameplay olarak collision a alismadi serverda bi cok kisi, dar yerlerde naber panpa diye falan yanyana yuruyen oluyor, strafe yapip kacilabilecek yerlerde oluyor millet falan. O haritalarda iyice eziyet. cubble falan gibi dengeli haritalar oldugu gibi koyariz zaten. map isini takip eden varsa da kendi bilgisayarinda denesin lokal aciliyorsa koyalim hemen. Herseyi devletten beklemeyin asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 oynanmıyor fanmade olan mapler fazla. açıyosun ya server boşalıyor yada map change diye millet isyan çıkarıyor. bakkalbey le estate yüklü sanırım serverda. 1 kere oynandığını gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 3-5 map yuklu yani, yuklu degil degil. Ben acmiyorum hatta bi ara serverdan bile sileriz. Silp falan saka yapiyor arada skor kotu gidince adfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 niye oynanmadigini anlamadim ben ya. ne kadar bug'li olabilir ki. estate fena degildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Sunun gibi dengeli, adam gibi texture lari 1990 halflife1 terk olmayan harita bulun , deneyelim. http://www.csgmaps.com/details.php?file=789 mesela ben bunu hayli sevdim. Bakacagim birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 assaultu da koymuşlardı kaldırdılar.ben oynadım gayet iyiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 italy? office? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 cs mapleri sevmiyoruz, de map ler daha dengeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Mesela cbble neden yapmamışlar gayette başarılı bir map.sonra sonra prodigy olabilirdi yada clan1_mill (cok severim) olabilirdi.Gay valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 assault ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ben de assault seviyorum mesela. ne güzeldir orada t olup pusmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 KHaRoN said: 3-5 map yuklu yani, yuklu degil degil. Ben acmiyorum hatta bi ara serverdan bile sileriz. Silp falan saka yapiyor arada skor kotu gidince adfadsf iyiki bi estate açtık ha adhg, ben göremedim gerçi downloading diyodu 10 dk bekledim ama takıldı falan sonra dusta dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ben de estate de kaede bicaklayip insanlar quit atinca dust acip ciktim. sdadfsd asiri kotu yalniz hakkaten. onceki sayfada kaldi galiba,su de_greenlight a bir baksaniza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Milita, cıbıl ve asült gelmeli. Fang docks falan da gelsin gelmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Art said: italy? office? italy keske gelse ya pavarottili falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar