Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

HikmetHoroz said:

Arkadaşlar oyunda çok heycanlandığım için arada ff yapıyorum, canını yaktıklarımdan özür dilerim. Özellikle kharon ve kaede ye her gördüğümde vuruyorum bir tane =<

sen neyse amonyak awp ile hs atıyor ff

hurricane'di sanirim nicki, o da cok temiz ff yapiyordu fjskdfjsd. her el 2 3 mermisi var.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

değişik mapler lazım yalnız. 1 haftadır oynuyorum ona rağmen baydım klasik haritalardan

DUY SESİMİZİ KHARON

map lazım map. aim map falan lazım awp map lazım. LAZIM AGA!
Mesaj tarihi:
ya bu valve ne ayak hakkaten

2012 yılında sadece dast das2 ile kantır cıkarıyorsunuz

yeni map yapın bişi yapın.adamlar assaultu falan bile koymamış bırak yeni mapi
Mesaj tarihi:
var gariban haritalar calisan da, server da ff on, collision on oynuyoruz.

Ozellikle ff neyse bi sekilde alistik da, gameplay olarak collision a alismadi serverda bi cok kisi, dar yerlerde naber panpa diye falan yanyana yuruyen oluyor, strafe yapip kacilabilecek yerlerde oluyor millet falan.

O haritalarda iyice eziyet.

cubble falan gibi dengeli haritalar oldugu gibi koyariz zaten.

map isini takip eden varsa da kendi bilgisayarinda denesin lokal aciliyorsa koyalim hemen. Herseyi devletten beklemeyin asdfasd
Mesaj tarihi:
oynanmıyor fanmade olan mapler fazla. açıyosun ya server boşalıyor yada map change diye millet isyan çıkarıyor. bakkalbey le estate yüklü sanırım serverda. 1 kere oynandığını gördüm ben.
Mesaj tarihi:
Sunun gibi dengeli, adam gibi texture lari 1990 halflife1 terk olmayan harita bulun , deneyelim.

http://www.csgmaps.com/details.php?file=789

mesela ben bunu hayli sevdim. Bakacagim birazdan.
Mesaj tarihi:
Mesela cbble neden yapmamışlar gayette başarılı bir map.sonra sonra prodigy olabilirdi yada clan1_mill (cok severim) olabilirdi.Gay valve
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

3-5 map yuklu yani, yuklu degil degil. Ben acmiyorum hatta bi ara serverdan bile sileriz. Silp falan saka yapiyor arada skor kotu gidince adfadsf

iyiki bi estate açtık ha adhg, ben göremedim gerçi downloading diyodu 10 dk bekledim ama takıldı falan sonra dusta dönmüş.
Mesaj tarihi:
ben de estate de kaede bicaklayip insanlar quit atinca dust acip ciktim. sdadfsd
asiri kotu yalniz hakkaten.

onceki sayfada kaldi galiba,su de_greenlight a bir baksaniza...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...