Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 su skinleri bi' toparlasalar daha da iyi olacak oyun. ya cirkinliklerinden, ya da environment'la ayristiramamaktan kor olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 dün bir roundda 5 kişi kestim, bilim adamları halen araştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 aynı olaydan ben de dertliyim dün Kaede ydi sanırsam adama sıktım bir tane ah dedim kendi adamıma vurdum gectim gittim sonra adam öldürdü beni :) meğersem terormus. Çözünürlük falan mı düşürsem naapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 aztek yine iyi ya. office fln çok kötü. terör ile cs aynı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 office cam arkasi disinda cok problem degil, sonucta duvarlar falan beyaz. aztec kahverengi/yesil karisimi. kamuflaj bildigin goz yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 cs mapler izdirap direk. gerci baska adam gibi plant/defuse disinda oyun modu olmamasi da cok kotu. 10 senedir iyi kotu bildigimiz haritalarin high res texture li hallerini dondurup dondurup oynuyoruz. secure the vip falan bile daha iyi olurdu cs_ maplerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 as_tundra ve oilrig <3 thunder ve vertigo da gelse keske. adamlarin ellerinde bu kadar malzeme var ve sadece grafik gelistiriyorlar, bari sunlari da yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 takim map maker i halletse geri kalan bug lar gozumuze bu kadar gelmeyecek, community geri kalani halleder. Team fortress daki gibi community mapler official olarak pushlanir hatta da, map maker gelene kadar baymazsak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 betadan beri bi susturucu ekleyemediler, ya yeto ya da tembel bu csgoyu yaptırdıkları takım OsManiaC said: Silphatos said: bi ara patladı pc o ara duran adamı mı kestin, ayıp :( tam da 15-1'den 15-15 yapacaktık dün 15-0 yapamadık ya sizi üzüldüm :( dedim takım rezil olmasın bi round alayım bari, sonra astım awpmi duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 radar icin ozellikle koymuyor olabilirler, gameplay i degistirecegi icin. csgo sonucta casual ve pro arasina oturmasi beklenen bi oyundu. Beta alimlarini bile ona gore yapmislardi. Kesinlikle koymalilar bence de o ayri, ama heralde en az oncelikli olan olabilir. 1 metreden basili m4a4 ile 0 hit cekebildigimiz bi oyun sonucta su an aimpunch yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 iidi dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 az once 98 in 8 hits yaptim ak47'yle, sonra altf4 bastim. keske sadece m4'un vuramamasi olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 geçen gün aynısı oldu bana. dedim 8 tane ayak parmağını vurdum heralde. dengesini kaybedip düşmesi lazımdı halbuki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 8 kere yumruk vursan oldurursun adami fsdjkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Oyun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 geldimmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 her köşeyi dönüşünüzde bıçak korkunuz olacak.sağa sola bakmadan gidemiceksiniz sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 freddy krueger adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 kelime icinde kelime espirisi geldiii. yalniz anladim ki minimap bakmiyo' kimse abi. arkandaki adamin pipisini kesiyolar, orada hala onune donuk savasiyosun fsdjkfjsd. insan bakar en azindan neyle oldurdu diye. bicagi gorunce ekstra dikkatli olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 server çok seviyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 haydi kizlar okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aug muthis olmus. keşke diger sihalara da bu kadar ozen gosterselerdı. m4 cok fecı mesela. keleş de berbat. cok detaysız duruyorlar. awp de sukela olmus. ama m4 cok fecı cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 bi silahtan ne beklediğine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 aug'un dps baya düşük deli ediyor beni. kısa mesafede karşılaşıldıysa yandın. uzak mesafede dürbün sayesinde biraz avantaj sağlıyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar