Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynı olaydan ben de dertliyim dün Kaede ydi sanırsam adama sıktım bir tane ah dedim kendi adamıma vurdum gectim gittim sonra adam öldürdü beni :) meğersem terormus. Çözünürlük falan mı düşürsem naapsam.
Mesaj tarihi:
cs mapler izdirap direk.

gerci baska adam gibi plant/defuse disinda oyun modu olmamasi da cok kotu. 10 senedir iyi kotu bildigimiz haritalarin high res texture li hallerini dondurup dondurup oynuyoruz.

secure the vip falan bile daha iyi olurdu cs_ maplerden..
Mesaj tarihi:
takim map maker i halletse geri kalan bug lar gozumuze bu kadar gelmeyecek, community geri kalani halleder. Team fortress daki gibi community mapler official olarak pushlanir hatta da, map maker gelene kadar baymazsak iyi.
Mesaj tarihi:
betadan beri bi susturucu ekleyemediler, ya yeto ya da tembel bu csgoyu yaptırdıkları takım

OsManiaC said:

Silphatos said:

bi ara patladı pc o ara duran adamı mı kestin, ayıp :( tam da 15-1'den 15-15 yapacaktık

dün 15-0 yapamadık ya sizi üzüldüm :(

dedim takım rezil olmasın bi round alayım bari, sonra astım awpmi duvara
Mesaj tarihi:
radar icin ozellikle koymuyor olabilirler, gameplay i degistirecegi icin. csgo sonucta casual ve pro arasina oturmasi beklenen bi oyundu. Beta alimlarini bile ona gore yapmislardi.

Kesinlikle koymalilar bence de o ayri, ama heralde en az oncelikli olan olabilir. 1 metreden basili m4a4 ile 0 hit cekebildigimiz bi oyun sonucta su an aimpunch yuzunden.
Mesaj tarihi:
kelime icinde kelime espirisi geldiii.

yalniz anladim ki minimap bakmiyo' kimse abi. arkandaki adamin pipisini kesiyolar, orada hala onune donuk savasiyosun fsdjkfjsd. insan bakar en azindan neyle oldurdu diye. bicagi gorunce ekstra dikkatli olmak lazim.
Mesaj tarihi:
aug muthis olmus. keşke diger sihalara da bu kadar ozen gosterselerdı. m4 cok fecı mesela. keleş de berbat. cok detaysız duruyorlar. awp de sukela olmus. ama m4 cok fecı cok.
Mesaj tarihi:
aug'un dps baya düşük deli ediyor beni. kısa mesafede karşılaşıldıysa yandın. uzak mesafede dürbün sayesinde biraz avantaj sağlıyor anca.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...