Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 mapcycle dan yeni mapleri çıkarttım cs_estate cs_backalley_go de_prodigy_csgo_b1 de_mirage_csgo cs_assault_b8 bunları oynamak isteyen oylatsın, 10 tane admin var biri denk gelir. sm_votemap cs_estate cs_backalley_go ... şeklinde..
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 pati server'ındayken bi anda şu ekrana atıyor bazen oyun. kapayıp açıyorum ardından, tekrar server'a bağlanmaya çalışıyorum yine bu ekran.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 download ediyo mapi. " tusuna bas konsoldan bak
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Esh said: download ediyo mapi. " tusuna bas konsoldan bak hay. salak salak kaç kez oyundan çıktım bu yüzden.
df Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 harita oylatma nasıl oluyo? ana menüdeki kapalı heralde. 1-2 tuto verseniz iyi olur.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 admin online'sa rica ediyorsun, oyluyorlar :>
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 öyle bi durum olursa serverda admin olmazsa bana steam üzerinden mesaj atarsanız genelde boş bir adam olduğum için gelir vote açarım felan ben. çağırıyorsunuz tam spora denk geliyor ben geliyorum server boş oluyor bi denk gelemedikç
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ben hala ısrarcıyım. bu yeni yuklenen mapler 1 ker oynanır, 2. ye oynanmaz. dün gene backalley açtılar server boşaldı. gelicekse official gelicek mapler gelsin.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Cylcle da yok abi zaten, ille ac diyen olursa acariz. Herifler butun mapleri sunmadilar ki official Olarak. Ne zaman gelecegi de belli degil. Ben de orjinalden yanayim. Ama gunun 8 saati dustiki oynamak bayabiliyo yalan deil.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Vote olayi da soyle, ya tamamen acilabiliyo ya da tamamen kapatiliyo. Tamamen acinca millet kik ban votelayabiliyo ki aslinda o da lazim ama demokrasi bize fazla , bol buldugunda sacmalayan bi milletiz (: Vote sistemi ozellestirilebiliyor mu bUgun iyice arastiracagim.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 yok abi hala locked cvar olarak geçiyo. şöyle saçma bi bilgi buldum, bunun için bi autoexec mi yazmak lazım bilmiyorum: böyle bir saçmalık var
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 sunucuya girince manuel olarak girmek lazım. cfg ye girince olmuyor. teker teker bunları giricez işte. her restart attığımızda ayarlanması lazım. sm_rcon sv_allow_votes 1 sm_rcon sv_vote_issue_changelevel_allowed 1 sm_rcon sv_vote_issue_kick_allowed 0 sm_rcon sv_vote_issue_nextlevel_allowextend 0 sm_rcon sv_vote_issue_restart_game_allowed 1 sm_rcon sv_vote_issue_scramble_teams_allowed 1 sm_rcon sv_vote_issue_surrrender_allowed 1 sm_rcon sv_vote_issue_swap_teams_allowed 1 sm_rcon sv_vote_kick_ban_duration 10
df Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 tek başıma 20 dk takıldım gelen giden yok. =(
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 abi gidip dandik serverda detmeç oynuon sen sdfs gel serverda var adam asult açık
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ezaltın rehineleri buglımıdır nedir gelmiyorlar peşimden biyerlere takılıyorlar surekli vs. onun dısında beğendim :)
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 bilmiyorum girdiğimde asult açıktı ama gavur dolmuş ya baydım cıktım 2 tane gavur her el hostıç evinde yatıp bekliyordu fiks.
Öne çıkan mesajlar