Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Buğ var galiba giremiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 2 gündür spordan oyuna giremiyok ake. yarın off gün kafaları hazırlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Omuz mu calisiyosun abi :P giremeyecek kadar yorgun olamazsin ! Ayari alacagindan korkuyosun. Busted ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 dün fena sıçtım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 K/D king title'ı istiyorum ya. Bi oyunda da k/d oranım 1'den büyük olsun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sunucu competitive ama istatistik yükleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 SITAT KASICAM diyen bir iki tip çıkar oyunlar fok olur bence salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bomba koyup çözme de stat kasma işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 çok gerek yok bence de ya zaten biz bize eğleniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 yok sonra bazıları çıkıp, ben çok iyiyim ya diyo, ayarı alıp gidiyolar sora foruma editli screenshotlar falankoyuluyo. olmasın oyle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 oynarken keyif alıyoruz gerisi hikaye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Daha fazla map olmalı ama ya, bu oyun CS nostaljimi körüklüyor. Valve otursun bütün mapleri yapsın gelmiş geçmiş! Docks, Backalley, Siege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ya ekliycem de, ported maplerde sıkıntı var. bi kaç haftaya eklicem. arabstreets backalley bile koymayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 siege ne efsane zor mapti ya counterlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 istatistik yukleyelim top 10 1. sine adminlik verelim haftalık asdasds Stats olmasn bencede ama şöle bişey mumkun mu bilmiyorum 1.6 da /me yazınca kac vurdugunu nereye isabet aldıgını falan gösterirdi adamı vuracakken ölüyoruz insan merak ediyor kac vurmusum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 konsolda yazıyo kaç vurduğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 assault, militia, filistin fln iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 aldım indiriyorum şu an. dolu oluyor mu pati server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 backalley yukluyorum sunucuya simdi, mirage ve prodigy de yukluyorum. ama cok bişi beklemeyin bu maplerden (= yani custom made, hataları olabilir. ama zevklilerdi işte. siege bulamadım , militia da yok. ama official olarak assault, militia ve prodigy gelecek diolar. dlc ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 CthuLhu said: aldım indiriyorum şu an. dolu oluyor mu pati server? akşamları full. yetmiyor bile server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mapler otomu iniyor map pack falan indirmek lazımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 7.1'de bile mapi servera bağlanırken indiriyordu ya bunda da öyledir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 otomatik iniyor console u açarsanız o sırada görürsünüz neyi indirdiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Esh said: backalley yukluyorum sunucuya simdi, mirage ve prodigy de yukluyorum. ama cok bişi beklemeyin bu maplerden (= yani custom made, hataları olabilir. ama zevklilerdi işte. siege bulamadım , militia da yok. ama official olarak assault, militia ve prodigy gelecek diolar. dlc ile... official gelecek mapleri yuklemeyesin sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Esh said: dlc ile... kırk yıllık cs ye dlc mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar