Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

ben de son oyunda yanlışlıkla start'a bastım windows'a döndü ve 3. parti mod yüklü değil muhabbeti peş peşe yüzlerce açıldı. kapanmadı da. oyundayken 15 sn'de bir bi tane daha çıktı arka planda ve anlık takılmalar yaptı. çok salakça bir şeydi. normalde de oyuna katıl dediğimde o uyarıyı veriyor ok diyip 2. kez gir dediğimde sorunsuz giriyordu. ama start tuş kafayı yedirtti.

3. parti mod mu var bizim server'De varsa nasıl yükleyeceğiz kendi de yüklemiyor. saçma bir şey ya.
Sosyal ağlarda paylaş

yav valla deli oldum şu oyunu oynarken. nasıl bir sinir harbidir her ölüşte alınan ve verilen damagelere bakma...

mesela eshreffi görüyorum uzakta. 3 kere tam aimi adamın üstüne koyup, sabit durup ateş ettim. tek bi kan bile çıkmadı. aynı uzaklıktan biri bana daha düşük bir silahla ateş ettiğinde öldürüyor, sabit durmasına gerek yok koşsa da oluyor.

ya da df mesela. anlamıyorum ben, bu adam köşeden zıplayarak çıkıyor, benim orda olduğumu bilmiyor, ama milisaniyenin onda biri sürede beni farkedip tam üstüme ateş edip headshotu koyuyor. sanmıyorum df'nin aimmaster olcağını, yoksa isveç turnuvalarında koşturuyor olurdu bizle oynayacağına.
ancak ben df'yi görüyorum. çömelip tam kafasına nişan alıyorum. adama ateş ediyorum, kan da çıkıyor kafasından görüyorum, ama konsolu açıp baktığımda sadece 1 hit, o da 25 damage oluyor.

ya da mesela birisinin kamerasından izledim. adam rakibin tam olarak beline ateş ediyor, ama oyun headshot sayıyor. ben ne boyundan ne kafadan headshot yapamıyorum millet belden headshot'u nasıl yapıyor...

açıklasun biri bana şunu. mesela df gel sen açıkla.
nedir yani silahların özelliğinden midir, random hit chance'dan mıdır anlamıyorum bu mevzuyu. sistematiğini çözemedim neden vurmaz neden vurur...

hayır eskiden hitboxlar kötüydü. adama ateş ettiğinde o an orda olmayan hitboxa ateş ettiğin için bir türlü öldüremezdin. bazıları da adamın sağ tarafına, modelin orda olmayan yerine ateş edip headshotlar çekerdi.
sonradan hitboxları düzelttiler denildi. bu oyunda hitbox problemi olcağını sanmıyorum.
400 ping'li, aşırı packet losslu bir serverda da oynamıyoruz attığımız kurşunlar yokolsun, ya da düşmanı onun bizi görmesinden 1 saniye geç görelim.
battlefield 3 betasındaki gibi hit detection sorunları da yok oyunda.
e öyleyse nedendir bu problem?

tamamen sanş ve tesadüf müdür yoksa...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...