di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Oyunu rahatca oynadiginiz minimum donanim nedir acep ? Notebook ile oynayabilir miyim diye merak ediyorum. HD3000 + 4GB ram + i7 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 unut abi. gt550 ile 70-80 fps alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Peh. Gerci internet baglantim zaten kotu. Burdan TR sunucusuna baglaninca daha kotu olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ultrabook mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Evet. Diger notebook'ta 1GB'lik GT220M var aslinda ama dedigim gibi, ping'den agzima agzima vurursunuz bence. Noob'um, kabul ama kesin ping'den olur bence. adsasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 100 ms altı oynarsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Bence de oynarim da, simdiden yerini yapiyorum iste. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5229062_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 OFFFF HEM 9FAG HEM CODFAG direk ban ya bu arada bizimkiler maç serverı alacak, competitive kılancı 5vs5 takılmak isteyen varsa ve yaşı 30 üzereyse bana başvursun kılan piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 30 yaş ne ya boş mezar alın siz zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 gene freeze oldu ya. tatile gittim geldim, sorun kendiliğinden çözülmemiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Donmalarin altinda bircok sorun yatiyor olabilir. Etraflica bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ben de son oyunda yanlışlıkla start'a bastım windows'a döndü ve 3. parti mod yüklü değil muhabbeti peş peşe yüzlerce açıldı. kapanmadı da. oyundayken 15 sn'de bir bi tane daha çıktı arka planda ve anlık takılmalar yaptı. çok salakça bir şeydi. normalde de oyuna katıl dediğimde o uyarıyı veriyor ok diyip 2. kez gir dediğimde sorunsuz giriyordu. ama start tuş kafayı yedirtti. 3. parti mod mu var bizim server'De varsa nasıl yükleyeceğiz kendi de yüklemiyor. saçma bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 valla sourcemod var metamod var ama bişi deil onlar. alt tab da sıkıntı yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 alt tab bende de sıkıntı yok. döndüğün de 1-2 sn içinde normale dönüyor. start ile gidince patladı o şekilde. ya da denk geldi her zaman olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 3rd party mod dan kasit server uzerindeki panellerle alakali degil , bizzat steam in oyunu standalone paket degilde mod olarak goruyor olmasindan dolayi var. Hala beta oyunu oynuyoruz adindan beta kalkmis olsa da, birsuru problemi var yok degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 battlefieldda ısınmayıp csgo da ısınıyo cpu. oc yi kaldırdım bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 alt tab'de bende de sorun var. gitmek cok uzun suruyor, donmek eh iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 quad core desteği açık da ondan ısınıyor cpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 source engine cpu sever, acimaz yuklenir. Gereksiz o.c varsa ve agir stress test den gecmemisse source yeteri kadar stress yapar o islemciye =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 girişe intro konuldu, hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ahahahaha müzik çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 pm fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 intro süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 yav valla deli oldum şu oyunu oynarken. nasıl bir sinir harbidir her ölüşte alınan ve verilen damagelere bakma... mesela eshreffi görüyorum uzakta. 3 kere tam aimi adamın üstüne koyup, sabit durup ateş ettim. tek bi kan bile çıkmadı. aynı uzaklıktan biri bana daha düşük bir silahla ateş ettiğinde öldürüyor, sabit durmasına gerek yok koşsa da oluyor. ya da df mesela. anlamıyorum ben, bu adam köşeden zıplayarak çıkıyor, benim orda olduğumu bilmiyor, ama milisaniyenin onda biri sürede beni farkedip tam üstüme ateş edip headshotu koyuyor. sanmıyorum df'nin aimmaster olcağını, yoksa isveç turnuvalarında koşturuyor olurdu bizle oynayacağına. ancak ben df'yi görüyorum. çömelip tam kafasına nişan alıyorum. adama ateş ediyorum, kan da çıkıyor kafasından görüyorum, ama konsolu açıp baktığımda sadece 1 hit, o da 25 damage oluyor. ya da mesela birisinin kamerasından izledim. adam rakibin tam olarak beline ateş ediyor, ama oyun headshot sayıyor. ben ne boyundan ne kafadan headshot yapamıyorum millet belden headshot'u nasıl yapıyor... açıklasun biri bana şunu. mesela df gel sen açıkla. nedir yani silahların özelliğinden midir, random hit chance'dan mıdır anlamıyorum bu mevzuyu. sistematiğini çözemedim neden vurmaz neden vurur... hayır eskiden hitboxlar kötüydü. adama ateş ettiğinde o an orda olmayan hitboxa ateş ettiğin için bir türlü öldüremezdin. bazıları da adamın sağ tarafına, modelin orda olmayan yerine ateş edip headshotlar çekerdi. sonradan hitboxları düzelttiler denildi. bu oyunda hitbox problemi olcağını sanmıyorum. 400 ping'li, aşırı packet losslu bir serverda da oynamıyoruz attığımız kurşunlar yokolsun, ya da düşmanı onun bizi görmesinden 1 saniye geç görelim. battlefield 3 betasındaki gibi hit detection sorunları da yok oyunda. e öyleyse nedendir bu problem? tamamen sanş ve tesadüf müdür yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar