OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Silphatos said: edslmi bağlayamadı mal telekom ya keşke telefonla abone olsaydım, yalın adslde böyle bokluk çıkaracakları belliydi ezilmeyim diye gizli gizli başka accounttan günde 8 saat botlarla oynuyorum demiyor da bıdı bıdı bahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Akşam girerim bakalım asdf. Yalnız ciddi sote yer çok azaltılmış, bir de uzaktaki adamlar seçilmiyor doğru dürüst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hala ölüyken admin menusunu kullanamıyoruz yalnız, onu fixlememiş olmaları inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Yetemeyen atminlik yapmasın demişler. Gayet mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 oluyken konsoldan bamlayabiliyoruz insanlari. Benim 2 lesim var simdiden asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 OsManiaC said: Silphatos said: edslmi bağlayamadı mal telekom ya keşke telefonla abone olsaydım, yalın adslde böyle bokluk çıkaracakları belliydi ezilmeyim diye gizli gizli başka accounttan günde 8 saat botlarla oynuyorum demiyor da bıdı bıdı bahane. daha alamadım ki oyunu, vodafone store.steampowered.com'u banlamış ne alakasysa ama client ve community sorunsuz duruyor ahah. ezen olabilir ama sana ezilmem osman!, snn 6.1 çocuğuyum ben. http://steamcommunity.com/id/silphatos/screenshots/?tab=&showdate=1&filter=app_730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 baya güzel değişiklikler var bence. x-ray'i merak ediyorum. Cuma günü ve son 1 saat. ne kadan güzel bol bol oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Silphatos said: daha alamadım ki oyunu, vodafone store.steampowered.com'u banlamış ne alakasysa ama client ve community sorunsuz duruyor ahah. ezen olabilir ama sana ezilmem osman!, snn 6.1 çocuğuyum ben. http://steamcommunity.com/id/silphatos/screenshots/?tab=&showdate=1&filter=app_730 sandwaves/nitrogamer elitistiyim ben boner kankamla ölümüne proyuz. Lathspelle dikkat et sen ayrıca, Access to this site is restricted regarding to information security policy. This Websense category is filtered: Games. URL: http://steamcommunity.com/id/silphatos/screenshots/?tab=&showdate=1&filter=app_7 30 o yüzden yalan söylüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Şu award muhabbetini anlamadım ben ya nerde görüyoz hangi award ne award'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 oyundaki recoil çok problemli abi ya çok yalan hs'ler oluyor adam zıplayarak çıkıyor hareketsizim kafası crossda tıtık yapıyorum saçmasapan yere gidiyor mermiler adam ATATATATA diye hs atıyor havada. desertle tam kafaya nişan alırım atarım mermi gitmez herif köşeden çıkar adam crossumun içinde bile değildir tak yaparım hs yer falan bi acaip anasını satıyım. 1.6 source falan oynamadım nasıl bilmiyorum ama 1.5 ve öncesinde recoil daha farklıydı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Evet recoil sorunlu, bir enteresan. Benim bildiğim CS:GO'da recoil "random". Önceki versiyonlarda bir "pattern"i vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 her versiyonda recoil daha farklı ama bence güzel ya silahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 keleş ultra random gerçekteki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 tsk'nın keleşleri mi çok yalama bilmem ama cidden çok random silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi iyi güzelde oyun bu ya ahah. skill le şans ın arasında bi uçurum olması lazım yani sen aim alıyosun o kadar kafaya hareket etmiyosun bişey yapmıyosun recoili arttırcak bişey yok adam köşeden zıplayarak desertla panik olup rasgele sana doğru dan yapıyor hs yiyorsun. ha eskidende oluyordu ama eskiden binde bir olan şey bunda yüzde yirmi gerçekleşiyor kafayı yedirtiyor adama. ben bide oyundan kopuyorum böyle olunca üst üste 3-4 kere öyle hs yedim mi tamam direk demoralize olup iyice sıçmaya başlıyorum ve bu oyunda o hs den üst üste 3-4 el yiyebiliyosun yani. bi map 30 kill 10 death öbür map 10 kill 15 death sonra anelor oyna biraz sdf. aslında olayın özeti fizban'ın OĞLUM BİRİNCİYİM LAN AHAHAHAH haykırışları sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 keles bitmis, bitmis. tdm'de 150 kill calistim, 1% fayda etmedi aim alma olayinda fdskfsdjkfjsd. 30. mermi headshot gelir kurali devam ediyor ama hala. o kadar yasarsan tabii. benim gordugum eksiler, deagle hs olayi azaltilmali, m4 damage'i artmali(o kadar para veriyoruz), bi' de awp cost 500 falan artmali(obur silahlara gore dusuk kaliyor fiyati). bunlarin disinda skin'ler berbat. alman helmet yapicaz diye uzakdoguda ciftcilerin giydigi sapkadan koymuslar oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 hadi gelin de keleş öğretelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kehkeh, bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 server tarihinin en hızlı satışlarından birine tanıklık etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 deagle ogrettim o da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 awp battle'a donmeyeydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Var bir gariplik, birde kaşılıklı mermi atmaya başladığınızda sabit olsan bile gitmiyor mermi gibi bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 aimpunch yuzunden oluyor o , miktarinin ayarlanmasi lazim. positioning, team play ivir zivir , dikkatli oyuna sebep oluyor neyse de, random recoil yuzunden sansa donuyor cogu zaman karsilikli catismalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bal önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 şu configdeki komutlar adam ediyordu biraz oyunu betada şimdi bilmiyorum ama bence bi bakın http://www.cadred.org/Media/Download/174301/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar