Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

OsManiaC said:

Silphatos said:

edslmi bağlayamadı mal telekom ya keşke telefonla abone olsaydım, yalın adslde böyle bokluk çıkaracakları belliydi

ezilmeyim diye gizli gizli başka accounttan günde 8 saat botlarla oynuyorum demiyor da bıdı bıdı bahane.

daha alamadım ki oyunu, vodafone store.steampowered.com'u banlamış ne alakasysa ama client ve community sorunsuz duruyor ahah.

ezen olabilir ama sana ezilmem osman!, snn 6.1 çocuğuyum ben.

http://steamcommunity.com/id/silphatos/screenshots/?tab=&showdate=1&filter=app_730
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

daha alamadım ki oyunu, vodafone store.steampowered.com'u banlamış ne alakasysa ama client ve community sorunsuz duruyor ahah.

ezen olabilir ama sana ezilmem osman!, snn 6.1 çocuğuyum ben.

http://steamcommunity.com/id/silphatos/screenshots/?tab=&showdate=1&filter=app_730

sandwaves/nitrogamer elitistiyim ben boner kankamla ölümüne proyuz. Lathspelle dikkat et sen

ayrıca,

Access to this site is restricted regarding to information security policy.

This Websense category is filtered: Games.

URL: http://steamcommunity.com/id/silphatos/screenshots/?tab=&showdate=1&filter=app_7 30

o yüzden yalan söylüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki recoil çok problemli abi ya

çok yalan hs'ler oluyor adam zıplayarak çıkıyor hareketsizim kafası crossda tıtık yapıyorum saçmasapan yere gidiyor mermiler adam ATATATATA diye hs atıyor havada.
desertle tam kafaya nişan alırım atarım mermi gitmez herif köşeden çıkar adam crossumun içinde bile değildir tak yaparım hs yer falan bi acaip anasını satıyım.

1.6 source falan oynamadım nasıl bilmiyorum ama 1.5 ve öncesinde recoil daha farklıydı sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi güzelde oyun bu ya ahah.

skill le şans ın arasında bi uçurum olması lazım yani sen aim alıyosun o kadar kafaya hareket etmiyosun bişey yapmıyosun recoili arttırcak bişey yok adam köşeden zıplayarak desertla panik olup rasgele sana doğru dan yapıyor hs yiyorsun.

ha eskidende oluyordu ama eskiden binde bir olan şey bunda yüzde yirmi gerçekleşiyor kafayı yedirtiyor adama.

ben bide oyundan kopuyorum böyle olunca üst üste 3-4 kere öyle hs yedim mi tamam direk demoralize olup iyice sıçmaya başlıyorum ve bu oyunda o hs den üst üste 3-4 el yiyebiliyosun yani.

bi map 30 kill 10 death öbür map 10 kill 15 death sonra anelor oyna biraz sdf.

aslında olayın özeti fizban'ın OĞLUM BİRİNCİYİM LAN AHAHAHAH haykırışları sdfgf
Sosyal ağlarda paylaş

keles bitmis, bitmis. tdm'de 150 kill calistim, 1% fayda etmedi aim alma olayinda fdskfsdjkfjsd.

30. mermi headshot gelir kurali devam ediyor ama hala. o kadar yasarsan tabii.

benim gordugum eksiler, deagle hs olayi azaltilmali, m4 damage'i artmali(o kadar para veriyoruz), bi' de awp cost 500 falan artmali(obur silahlara gore dusuk kaliyor fiyati). bunlarin disinda skin'ler berbat. alman helmet yapicaz diye uzakdoguda ciftcilerin giydigi sapkadan koymuslar oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...