Çok iyi ama kapmasınlar patentini ya da daha önce yapan va mıymış bakmışlar mı? Benim kapak projem gitti öyle T_T
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Bisikletçiler bi bakın buraya
patiye yazayım diye acele ettim tam okumamışım yazılarını, ürünü patent pending olarak kaydettirmişler ya, sadece üretime geçmek için bütçeye ihtiyaç duyuyorlarmış.
pille mi çalışıyor?
dinamo gibi alsaydı keşke gücünü.
dinamo gibi alsaydı keşke gücünü.
pille çalışıyor, ampuller led olduğundan çok fazla harcayacağını sanmıyorum. ilerde belki dinamo ile şarj olayını falan ekleyebilirler, şimdilik şu hali bile heyecanlandırdı beni :)
pille çalışması sorunu harici güzel olmuş,beğendim baya konsepti
- Admin
guzel gorunuyor epey. kullanimi yayginlasir ise kazalari azaltir iyice.
led aydinlatmalarda pil sorun degil de bunun sanirim biraz daha gelistirilmesi lazim. 4 saat gidiyormus 1000 mAh pil. Biraz az geldi acikcasi.
led aydinlatmalarda pil sorun degil de bunun sanirim biraz daha gelistirilmesi lazim. 4 saat gidiyormus 1000 mAh pil. Biraz az geldi acikcasi.
yalnız neye benzetiyorum diyodum.. TRON gibi bu yea =)
Gayet güzel olmuş, gerçi ben yine kullanmam öyle ışıklı aparatlı ciuv ciuv şeyleri sevmiyorum ama trafikde gece görünürlük açısından çok güzel.
tonla farklı çin işi şey var aynı işi gören
- 2 hafta sonra ...
Çok iyi ama kapmasınlar patentini ya da daha önce yapan va mıymış bakmışlar mı? Benim kapak projem gitti öyle T_T
Şimdi şöyle birşey var patent olayı her ülkede kendine has çalışıyor bu adamların yaptığını başka ülkede patent olarak alabiliyor ve orada hertürlü üretimi yapabiliyorsun. Worlwide patentler çok çok büyük firmalar tarafından alınabiliyor çok sağlam paraya ihtiyaç var o iş için.
Ya ben onu yazdığımda biraz karışıklık olduydu. Topiği açan arkadaşın arkadaşları yapmış sandıydım o ara çok meşgul olduğumdan tam bakamamıştım o yüzden patentini almasınlar demiştim ama elin yabancısı yabmış negzel falan dedim geçtim sonra ^^
Öne çıkan mesajlar