cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Az önce D-Smart'ın SİNEFEST kanalında Bruce Willis'in GECENİN RENGİ filmini izledim. Yalnız ne zaman göğüs, kalça gösterilse tam memeye-kalçaya karşılık gelen yerler bulanıklaştırıldı. Normal kanallarda zaten doğrudan sansür, tamam, hadi ona alıştık. Peki bu paralı kanallarda bu sansür ne iş? Ramazanla mı ilgisi var acaba dedim ama o daha da saçma. Siz de rastlıyor musunuz bu türden sansür olaylarına ya da Ramazana özel bir durum mu, yani siz de eğer rastladıysanız ramazan içerisinde mi böyle şeylere rastladınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 tv'de film izlemek so 90's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 çok üzülüyorum o memeyi kalçayı görüp kızışan insanlara, insanların kızışacağını düşünen insanlara, sana, bana, hepimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kalca meme gorunce dislerimi gicirtatip yumrugumu sikiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ya bi ara öyle değildi.sanırım baskı yaptılar sinema kanallarında sigara vs sansurluyorlar bir süredir.ama sevişme sahnelerinde sansure denk gelmedim hden de falan spartacus vs pata küte açık seçikti ha film sahnelerinin kesildiğini gördüm.direk kesiyorlar yani sansur görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 len olm cidden sordum ya, daha baştan yavşatmayın konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 pogodi said: çok üzülüyorum o memeyi kalçayı görüp kızışan insanlara. onlara ergen diyoruz bu saatte ne blur'u tv'de ya. abi tv'den discovery kaldırıldığından beri iyice koptum yalnız. nation açtım "farklı buz tipleri" gibi bi belgesel vardı. bi 30sn falan kendimi toparlayamadım. sonra kapattım tv'yi dışarı çıkıp yağmur altında koşarken bağırdım. tv ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 elalemin götüne göbeğine ne bakıyorsun!!11birbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 senko said: kalca meme gorunce dislerimi gicirtatip yumrugumu sikiyorum ben. abi senin aileni kalçe meme öldürdü. intikam duygusu ayrı bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 senko said: yumrugumu sikiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Ergen mergen dameyin abi o film ağır seks sahneleri içeren bir film, bulanıklaşmasa niyeti bozardın çok fena. Biz bir kere wow oynarken arkada açık kalmıştı, bir ara gözümüz takıldı noluyo lan diye bakakaldık. Gerçi bu dediklerimi yazarken farkettim ki o zaman demek ki bulanıklaştırma yomuş, 3 sene önce falan bu dediğim. o paralı kanallarda bulanıklaştırma olayı çok saçma ama gerçekten. İşin komiği Nilüfer Turizm ile gelirken bir film izledim, baya herşey ortadaydı, digiturk neden bulanıkşatırıyor çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kalça-meme kalitesine bağlı biraz mesela 1. örnek http://1.bp.blogspot.com/-57IniIFReOY/TV0H6rHy6hI/AAAAAAAAAz0/xEvksgvD7Yo/s1600/Kate_Upton_see_through_Sports_Illustrated_2011_Swimsuit.jpg blur olmamalı 2.örnek http://2.bp.blogspot.com/_GyySME1Kyfc/TEhMBlfh-OI/AAAAAAAAArY/nQs5h6Qnmws/s1600/man-boobs2.jpg cizızkırayz kör oldum blur olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ikincisi spoiler olsun ne olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 LAORX BAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 goldbären said: LAORX BAN!!! Katılıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 laorx, olm midem bulandı, naptın yaaaaaa?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ban gelsin artık.Haketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 diyorum işte blur olmalı http://th05.deviantart.net/fs70/150/f/2011/109/b/2/fuck_that_shit_by_fuckthatshitplz-d3eecs1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 dasaaa said: pogodi said: çok üzülüyorum o memeyi kalçayı görüp kızışan insanlara. onlara ergen diyoruz bu saatte ne blur'u tv'de ya. abi tv'den discovery kaldırıldığından beri iyice koptum yalnız. nation açtım "farklı buz tipleri" gibi bi belgesel vardı. bi 30sn falan kendimi toparlayamadım. sonra kapattım tv'yi dışarı çıkıp yağmur altında koşarken bağırdım. tv ne ya... discovery nereden kaldırıldı? benim tvde var d-smartta. kabloluda da var sanırım...yok mu artık yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 turkiyeye ozel bisi degil yalniz sevisme sahnesi bugulanmasi yurtdisinda direk kesip atiyolar lan bazi yerlerde. teyzem norvecten bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Norveçte devlet orgi çadırları kuruyormuş yardım amaçlı ondan kesik orada görüntüler zaten hergün gördüğünüz şeyler boşuna izleyip yorulmayın diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ya benim yazdığımı bazı arkadaşlar yanlış anladı, sevişme sahnesi yok. bruce willis eve geliyor, bir bakıyor sevgilisi mutfakta sürpriz yapmış, yemek hazırlıyor yalnız yemek hazırlaması değil sürpriz. kadın önlük giymiş, arkasını dönüp fırına eğilince o ne lan?! kadın çıplak, işte o sırada bu buğulama mevzusu devreye giriyor ve kadının eğildiği an tüm kalçalar buğulanıyor... Bir başka sahnede kadın giyiniyor, memeler doğrudan buğulanıyor...Bu ne lan?Bu ne abi?Sevişme yok, görüntü var sadece ve bu da buğulanıyor!Ve bunun gibi daha başka sahneler de var film de hep buğulanan. Sevişmeler değil yani sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 reyou said: turkiyeye ozel bisi degil yalniz sevisme sahnesi bugulanmasi yurtdisinda direk kesip atiyolar lan bazi yerlerde. teyzem norvecten bildirdi. nasıl ya?sen teyzenle bu mevzuları mı konuşuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 wastyrx said: goldbären said: LAORX BAN!!! Katılıyorum! içim kalktı öeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar