Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paralı kanalda kalça-meme bulanıklaştırma olayı

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Az önce D-Smart'ın SİNEFEST kanalında Bruce Willis'in GECENİN RENGİ filmini izledim. Yalnız ne zaman göğüs, kalça gösterilse tam memeye-kalçaya karşılık gelen yerler bulanıklaştırıldı. Normal kanallarda zaten doğrudan sansür, tamam, hadi ona alıştık. Peki bu paralı kanallarda bu sansür ne iş? Ramazanla mı ilgisi var acaba dedim ama o daha da saçma. Siz de rastlıyor musunuz bu türden sansür olaylarına ya da Ramazana özel bir durum mu, yani siz de eğer rastladıysanız ramazan içerisinde mi böyle şeylere rastladınız?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi ara öyle değildi.sanırım baskı yaptılar

sinema kanallarında sigara vs sansurluyorlar bir süredir.ama sevişme sahnelerinde sansure denk gelmedim

hden de falan spartacus vs pata küte açık seçikti

ha film sahnelerinin kesildiğini gördüm.direk kesiyorlar yani sansur görmedim
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

çok üzülüyorum o memeyi kalçayı görüp kızışan insanlara.

onlara ergen diyoruz

bu saatte ne blur'u tv'de ya.
abi tv'den discovery kaldırıldığından beri iyice koptum yalnız.
nation açtım "farklı buz tipleri" gibi bi belgesel vardı.
bi 30sn falan kendimi toparlayamadım.
sonra kapattım tv'yi dışarı çıkıp yağmur altında koşarken bağırdım.
tv ne ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Ergen mergen dameyin abi o film ağır seks sahneleri içeren bir film, bulanıklaşmasa niyeti bozardın çok fena. Biz bir kere wow oynarken arkada açık kalmıştı, bir ara gözümüz takıldı noluyo lan diye bakakaldık. Gerçi bu dediklerimi yazarken farkettim ki o zaman demek ki bulanıklaştırma yomuş, 3 sene önce falan bu dediğim.

o paralı kanallarda bulanıklaştırma olayı çok saçma ama gerçekten. İşin komiği Nilüfer Turizm ile gelirken bir film izledim, baya herşey ortadaydı, digiturk neden bulanıkşatırıyor çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

kalça-meme kalitesine bağlı biraz

mesela 1. örnek

http://1.bp.blogspot.com/-57IniIFReOY/TV0H6rHy6hI/AAAAAAAAAz0/xEvksgvD7Yo/s1600/Kate_Upton_see_through_Sports_Illustrated_2011_Swimsuit.jpg

blur olmamalı

2.örnek

http://2.bp.blogspot.com/_GyySME1Kyfc/TEhMBlfh-OI/AAAAAAAAArY/nQs5h6Qnmws/s1600/man-boobs2.jpg
cizızkırayz kör oldum

blur olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

pogodi said:

çok üzülüyorum o memeyi kalçayı görüp kızışan insanlara.

onlara ergen diyoruz

bu saatte ne blur'u tv'de ya.
abi tv'den discovery kaldırıldığından beri iyice koptum yalnız.
nation açtım "farklı buz tipleri" gibi bi belgesel vardı.
bi 30sn falan kendimi toparlayamadım.
sonra kapattım tv'yi dışarı çıkıp yağmur altında koşarken bağırdım.
tv ne ya...

discovery nereden kaldırıldı?
benim tvde var d-smartta.
kabloluda da var sanırım...yok mu artık yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim yazdığımı bazı arkadaşlar yanlış anladı, sevişme sahnesi yok.
bruce willis eve geliyor, bir bakıyor sevgilisi mutfakta sürpriz yapmış, yemek hazırlıyor yalnız yemek hazırlaması değil sürpriz. kadın önlük giymiş, arkasını dönüp fırına eğilince o ne lan?! kadın çıplak, işte o sırada bu buğulama mevzusu devreye giriyor ve kadının eğildiği an tüm kalçalar buğulanıyor...
Bir başka sahnede kadın giyiniyor, memeler doğrudan buğulanıyor...Bu ne lan?Bu ne abi?Sevişme yok, görüntü var sadece ve bu da buğulanıyor!Ve bunun gibi daha başka sahneler de var film de hep buğulanan. Sevişmeler değil yani sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...