Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Maçını nerden izleyebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 link istemek yasak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bence kanal soruyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Evet ya kanal.Maçın başlığı da açılmamış ben açmış bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Akhlaur said: Maçını nerden izleyebilirim ? aha güncellesen de yandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Link istiyorsam jürgen gibi olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Hiç mi internetten yasal yayın yapan yok? Niye link yasakmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 3-2 kazanmış Almanya, kadroları nasıldı tam bilmiyorum ama Dortmund'un gençleri de eklenince iyice sağlam takım oldu adamlar. Götze'nin golü varmış mesela. Çok geniş havuzları var, değerlendirebilirlerse 2012 ve özellikle 2014'te estirirler. Goller falan video olarak düşmemiş sanırım henüz ama böyle highlight tadında bişeye denk gelen olursa paylaşsın merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 http://www.metacafe.com/watch/6928508/germany_3_2_brazil_friendly/ belki izlemisinizdir de izlemeyenlere gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 almanyanın 3. golünde saçmalayan andre santos mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Kaspar said: 3-2 kazanmış Almanya, kadroları nasıldı tam bilmiyorum ama Dortmund'un gençleri de eklenince iyice sağlam takım oldu adamlar. Götze'nin golü varmış mesela. Çok geniş havuzları var, değerlendirebilirlerse 2012 ve özellikle 2014'te estirirler. Goller falan video olarak düşmemiş sanırım henüz ama böyle highlight tadında bişeye denk gelen olursa paylaşsın merak ettim. Marko Marin, Müller, Mesut Özil, Götze. Hatta Nuri Şahini de ekle. Röh. Wonderkide doymadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Mesut ve Nuri hariç gayet düz adamlar hepsi, izlemesi zevkli adamı heycanlandıran bi topçuları yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar