Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağrıkesici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Undisclosed said:

Abi çoğunuz keşsiniz, aspirinden başka ilacınız yok denecek kadar az. Her sinüzit patlatma aktivitesini buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. doktora gitme kültürünüz yok. eczane kültürünüz yok. eczacı hanım tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, ilaç çeşitliliğine hazır değilsiniz.
apranax fort kullandım diyeniniz de tatava, bazınız ara sokakta bir esnaf bakkalından ağrı kesici almamıştır mesela. Duyulmuş ilaçları almıştır.

fixed
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Hohahaha lan beyinde tümor olmuş diyorum adam leblebi gibi ağrıkesici kullanıyorsun diyor bana eşşek herif sen hayatında sinüzit ağrısından yol ortasında bayıldığın oldu mu da konuşuyorsun oradan liseli ergen :D

doktora gitsene ağrı kesiciden başka şeyleride var onun.Bende sinuzitten sıkıntı yaşıyorum ama her basım götüm ağrıdığında ağrı kesici içmek yerine shaman gibi doğanın gücünü kullanıorm Frost shock atıom bi geçio asd
Mesaj tarihi:
senko said:

ahah
gozunde deniz gozlugu varken yapma ama

suratim dagildi zannettiydim ben.

NolaxThensbane said:

@Laorx

En haklısı sensin bakalım tatile gidince 2-3metre falan yavas yavas dalıp patlatmayı düşünüyorum. Çok acıyor mu peki ne oluyor?

Laorx said:

biraz kaos oluyor tabi bir anda maske kan olunca skldfsd

2-3 metre az, suya atlasan zaten 2 metre iniyosun. dalabildiğin kadar dal işe yarayabilir.

hatta her gün parça parça ilerleterek dal, 1 hafta sonunda 5-6 metreye inebilirisin belki.

korku filmi gibi.
  • Yeni Oluştur...