kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 takım elbise. hatta yazın bile kravatları çıkarmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 BabacumMostors said: hayır deno, senin içindeki saç tasarımcısının, sanatçının alt benliğindeki çığlıkları o koyu renk seçimler kendini kuaför oalrak kabul et ve dünyanın en iyi en güzel en uçuk saç tasarımalrını yap, bırak elidor, l'oreal, vs. kapına köpek olsun hepsi seninle sponsorluk yarışına girsin en ,iyi ol en mükemmeli yarat! içindeki kuaförü serbest bırak seni saçımla döverim sevgili ildeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yazin secenek yok maalesef surekli uretimde oldugum icin polo yaka t-shirt kot giyiyorum. Kisin elimden geldiginde spor suit seklinde gitmeye ozen gosteriyorum. Bu sicakta gomlek cekilmez uretim en iyi gunde 45 derece falan oluyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 @deno mesaj kutun doluymus.. bi zahmet iletisebilirmiyiz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 -Deno- said: staja gidiyorum, ama geçen ay sabancıda şu an da coca-cola'da staj yapıyorum ve işe gidermiş gibi giyinmem gerekiyor dolayısıyla. pantolon olarak dockers takılıyorum. 2-3 farklı renkte dockers aldım, onları değişimli giyiyorum. gömlek olarak da biraz bolları tercih ediyorum, malum yaz. fakat şöyle bir durum var ki, giyim kuşamda koyu renkleri seven biriyim ve daha önceki stajlarım da kılık kıyafet çok önemli olmadığı için açık renk gömlek ve pantolonum yok. kravatım zaten hiç yok. bu stajlara başlarken açık renk bir şeyler alıyım diye alışverişe gittim, gene koyu şeyler aldım.pepside calisiyorum kot ustu polo alta newbalance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 reyou said: i$e derken ordaki dolar isaretinin iste kazanilan parayi vurguladigi ayrintiyi unutmayalim. NolaxThensbane said: işsizim evde don aTlet oturuyorum. T burada atletin tipini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ha bide dockers da duzgun koyu renk siyahdan baska yokki abi.. koyu fume bisey ariyorum hep acik gri veya lacivert.. lacivert de siyah ayakkabi kemerle igrenc duruyor ya. gidip paso siyah aliyorum bende igraanc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kumas pantol, gömlek ve o gün müsteri ziyareti varsa kravat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 staj yapıorm su anda. kot tişort gidiorm direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kot tisort spor ayakkabı veya sort tisort spor ayakabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yürüyerek gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 olmadı bu ingenious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 LuNiZ said: ha bide dockers da duzgun koyu renk siyahdan baska yokki abi.. koyu fume bisey ariyorum hep acik gri veya lacivert.. lacivert de siyah ayakkabi kemerle igrenc duruyor ya. gidip paso siyah aliyorum bende igraanc.. lacivert pantolona kahverengi ayakkabı denemedin mi hiç? lacivertin gideri o :D kahverengi sevmiyosan bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Kanvas pantolon üzerine kısa kollu spor gömlek veya polo tshirt giyerdim eskiden. Artık kot üstüne ne denk gelirse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 @kozalak yok abi, kahve tonlarindaki herseye allerjim var benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 -Deno- said: olmadı bu ingenious. e ama öyle, çalıştığım ofis 3 sokak ötemde çünkü... ha "işe giderken nasıl giyiniyorsunuz" diye sorulsaydı o zaman lakin ki; o şuşegil giynir öbürü şujegil bu buşekil. ha buna kimse karışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 -Deno- said: BabacumMostors said: bişeyler demişim hayır deno, senin içindeki saç tasarımcısının, sanatçının alt benliğindeki çığlıkları o koyu renk seçimler kendini kuaför oalrak kabul et ve dünyanın en iyi en güzel en uçuk saç tasarımalrını yap, bırak elidor, l'oreal, vs. kapına köpek olsun hepsi seninle sponsorluk yarışına girsin en ,iyi ol en mükemmeli yarat! içindeki kuaförü serbest bırak seni saçımla döverim sevgili ildeniz. saçını çekerim kııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kot, kısakol gomlek / polo yaka t-shirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 BabacumMostors said: -Deno- said: BabacumMostors said: bişeyler demişim hayır deno, senin içindeki saç tasarımcısının, sanatçının alt benliğindeki çığlıkları o koyu renk seçimler kendini kuaför oalrak kabul et ve dünyanın en iyi en güzel en uçuk saç tasarımalrını yap, bırak elidor, l'oreal, vs. kapına köpek olsun hepsi seninle sponsorluk yarışına girsin en ,iyi ol en mükemmeli yarat! içindeki kuaförü serbest bırak seni saçımla döverim sevgili ildeniz. saçını çekerim kııı komplo tag'i yiyebilecek fotoğrafların mevcut elimde, geçmiş yıllarda yaptığım 'ilerde komplo amaçlı kullanabilecek user fotoğrafları' sağolsun. fede'nin karaya vurmuş resmi kadar sansasyonel resimlerin var. çekerken tekrar düşün. yani saçımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 hepsi sanat içindi!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 @deno CocaCola icecek demisin dudulluda? yoksa merkezdemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 is olsa da gitsek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 umarim hevesini kirmayacak bir is bulursun senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kısa kollu gömlek ne yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Valla sadece donla bile gitsem karışabilecek bir mercii yok ama değişiyor kravat gömlek ve ceket zaten ofiste var lazım olursa diye genelde tshirt ya da gömlek keyfimize göre altına ister keten ister kot (karışmıyorum pantul olduğu sürece) çok absürt olmayan ayakkabılar falan keyfimize göre takılıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar