NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Kendisi iyi çocukta, arkadaş çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ardeth said: o da var evet. hele bu iyi milletle bu güzel din birleşince şahaneliklere yelken açıyoruz resmen çikolata sosu ile hot dog gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben her zaman demişimdir silah taşımak ve insan vurmak serbest olmalı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ya sizin kız karde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 evet ramazanda şort giydiği için vururdu o zaman, tam olurdu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Texas kuralları, tetiği hızlı çeken kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/61/dust-kuruyom-panpa_146477_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 escape gözümde aynı bu tipe benzer birisin sen asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ahaha abartma lan o zamnan sende busun hacut http://g.mynet.com/exys/152/131331-bymc-7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 benim fotom var hacı sen düşün you win or you death böylemiydi neydi bilemedim de tam asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bende foto koydum olm. ya varya elinize bi malzeme geçti ya 10 sene kullanırsınz artık dfsd orda öğreticeğinze dalga geçtinz gerçiek bi forum arkadaşı dalga geçmez öğretir!'!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 escapeciğim death değil die diyeceksin çünkü hedehödö.. gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kız üzgündür şimdi, antrenmanına gidip teselli etmek lazım. gerçi çirkin olmasa dövmezlerdi, dövseler bile biri kurtarırdı. çirkin olduğu için kimse yeltenmemiştir korumaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kadın mı kız mı belli değil, uzatmış ayaklarını toplu taşıma aracında... zaten mübarek ramazan ayında giymiş utanmadan 1 karış şort. hakketmiş. az bile yapmış döven eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 DoruK said: kız üzgündür şimdi, antrenmanına gidip teselli etmek lazım. gerçi çirkin olmasa dövmezlerdi, dövseler bile biri kurtarırdı. çirkin olduğu için kimse yeltenmemiştir korumaya. http://www.hurriyet.com.tr/_np/8082/14108082.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Red said: sinirlendim yapanı getirseler işkence yaparım buarada yapandan çok kadına uzatma diyenler dayaklık bence. hadi 10da bir böyle denyolar çıkıyor, geri kalanlara noluyor? o 10 kişiden 9u zaten o adama tepki gösterse o adam bir daha öyle bir şey hayatta yapmaz ama 10 kişiden 9u adamı desteklediği için adam bir daha başına böyle bi şey gelirse yine aynısı yapar. bizim halkımızın da ne kadar dar ve kısa görüşlü olduğunun bir kanıdı bu. onlar "toplumdan böyle insanların temizlenmesi için tepki gösterilmesi gerekir" demek yerine "evime gideyim şimdi polis molis gelirse yarım saat ifade vermek zorunda kalırız" demeyi tercih etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Saeros said: her zaman 1-2 manyak çıkar da, asıl otobüstekilerin tepkisi beni çok ürküttü hani artık "onca insan var, public ortamdayım güvendeyim mmh" falan da diyemeyeceğiz ne güzel otobüstekilerin tepkisi bence "mmh olay çıkmasın evime gideyim" tepkisi informal ahlak polislerimiz var artık. bu tarz hayvanlıklar toplumda normalleştirildiği için yasal bir kurum gibi kabul edebiliriz. sonuçta ülkemizin başbakanı ve eşi bile danseden ponpon kızlar çıkınca "eiiiyh cıblak gız" diye içeri kaçıyorsa ne beklersin ki sokaktaki adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Ego tatminini ancak tek başına duran savunmasız kızlar üzerinde yapabilen kaburgasız adam, o kadar kalabalık gruptan 2 kişinin tepkisi görse bir şey yapamaz. İnsanlar bildiğin daha kaburgasız veya destekliyorlar böyle şeyleri. İki durumda da bu tip hastalıklı adamların eylemlerini daha kendinden emin biçimde gerçekleştirmesi için motive ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 iftar saatine yakindir bugun gene gozlemledim insanalr iftar yaklastikca teror estirmeye basliyorlar, trafikte ozellikle kabus gibiydi, adam sahil yolunda 30 la gidiyor yuru diye korna calinca durdu direk HADI GEC HADI HADI GECSENE HADI diye bagirmaya basladi (bijon anahtari ile arabadan agircana inince tiris tiris yurudu gitti gerci), bitanesi ustume surdu, yayanin teki istifine bozmadan kirmizi isikta kufrede kufrede agir gair onumden gecti enistem omrunde ilk defa ikea gorucek diye hevesle gule oynaya goturduk, manyak olarak geri donduk sinirden o derece lesti hayir anlamadigim orucluyum diye etrafian teror sacicaksan bosuna ne diye kendine iskence ediyorsunki, ibadet yapicam diye 322332 tane gunah isliyosun, bu nasil perhiz bu nasil lahana tursusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 fark etmez ki o ezberlediği şeyleri yapsın cennete gideceğinden emin. işte vatan sevgisi olsun din olsun yoruma açık bırakılmadan ezberletince adam da konuyla ilgili bir mantık zinciri oluşmuyor. boş yere kavga çıkardım -> ...(dinle ilgili bir mantık zinciri)..-> dolayısıyla günah işledim gibi bir mantık zincirini kuramıyor. ancak tek adımlı şeyler var adamın kafasında oruç tutmadım->günah işledim, domuz yedim->günah işledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Saeros said: her zaman 1-2 manyak çıkar da, asıl otobüstekilerin tepkisi beni çok ürküttü hani artık "onca insan var, public ortamdayım güvendeyim mmh" falan da diyemeyeceğiz ne güzel 4 sene önce babam tuzlaya gidiyor trenle, trende 3 tane serseri çocuğun birinin telefonunu gaspediyorlar, 60 yaşında babam kalkıp "napıyorsunuz siz?" diye olaya müdahil olmaya niyetleniyor etrafındakiler "aman amca/dayı/abi dur yapma bulaşma" diye engelliyorlar korkak ve aptal bir toplumun ferdiyiz dediğimde eleştirenler de yarın öbürgün o aptal toplumun güruhlarından birinin içindeyken gaspedildiğinde, darpedildiğinde "yardıme decek bir allahın kulu yok mu!" diye feryat ederken ne kadar haklı olduğumu görecekler işte bu adamlar tayyip ve onun tiranlığını hakediyorlar ki benim tuzum kuru zerre umurumda da değil artık, bin beter olsunlar ki belki nerede hata yaptıklarını anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 amk sonra "türk vatandaşlığındna çıkmayı düşünüyorum" dediğimde uzun uzun anlatmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 BabacumMostors said: ...60 yaşında babam kalkıp "napıyorsunuz siz?" diye olaya müdahil olmaya niyetleniyor etrafındakiler "aman amca/dayı/abi dur yapma bulaşma" diye engelliyorlar... of gerizekalı sürüsü. gerçi tv ve gazetelerin büyük etkisi var bu işte bence. bu tür olayları yayımlama şekilleri evlere şenlik çünkü. arkaya for whom the bell tolls falan koyarlar haberi gösterirken. gazetede de mal mal "emekli maaşını çeker çekmez kaptırdı / trende dehşet / bir telefon için" falan gibi iyice "edebi" bi manşet falan atarlar 3. sayfada. bu tür haberler de bu aralar iyice sıklaştı zaten. birileri birilerini rahatsız etmek için uğraşıyo sanki. ortalığı karıştırmak için dürtüklüyolar. ya da ortalık karışmasa bile "bakın şortla gezerseniz böyle dayağı yer oturursunuz" gibi bi mesaj veriyolar. belki de ikisi birden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Şu memleketteki "aman abi şahit yazarlar" kafası ölmedi gitti cidden. Biz mi aptalız yanlışlığa laf söylüyoruz yoksa onlar mı aptal onu da çözemedim. Herkes bi rahat, "aman bana bişey olmasın" kafasında lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 BabacumMostors said: yardıme decek Sunay Akın stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar