Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Cebitin yolları taştan oohoohhhoh ank ist otobanı :) Bendeniz Thalion :) cebit resimleride yakında[signature][hline]Dragger.Org
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 resimler çıkmamış...[signature][hline]tuana...
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben de tam onu diyecektim.. link olarak ver direk yazınca adres çubuğuna çıkıyor.. http://www.dragger.org/cebit/cebit1.jpg http://www.dragger.org/cebit/cebit2.jpg[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 Eylül 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Holy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben nası görüyorum?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 nasıl çıkmamıs :)[signature][hline]Dragger.Org
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 valla ben resimlerin adreslerini yazdım yukarı anca çıkıt :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 JPG idi jpg yaptım hosttan :)[signature][hline]Dragger.Org
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Standımız[signature][hline]Dragger.Org
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Thalion ben geldigimde mesguldu, ama Ragnar la biraz oturduk konustuk iyi oldu en azindan cebit e gelmemin bi anlami oldu bi de baska bi arkadasimi gorunce her gecen sene kotulesiyo cebit ya, ilgincligini kaybediyo, eskiden beles dagittiklari seyler doluydu, simdi sadece bi radyo alabiliyosun onda da scan ve reset tusu var sadece heahea Ragnar tanistigimiza memnun oldum :P[signature][hline]too much, too young
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bende fazlasıyla :)[signature][hline]Dragger.Org
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 [signature][hline]Dragger.Org
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende paticik albümüne ekleyeceğim resimleri, biraz sabır[signature][hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 efem eklendi resimler, öncelikle küçük bir giriş yapayım olaya. mexinth sabah cnn türk bölümünden ragnar'ın iletisini okur ve yerlerini öğrenir. Eline aldığı dijital foto. makinası ile direk dalar 1. salona. Böyle işadamları görür janjanlo janjanlı. Burası 350 mi? der. Orta yaşlı 2 adam evet randevunuz mu vardı der? Şimdi mex düşünür ben bu adamlara nasıl pati diyeceğim diye sonra bakar masada meraklı bakışlarla onu süzen 2 genç olası pati adayı görür. Direk gelir ragnar paticik diye olaya girer =) neyse işte o andan sonra olanlar ama önceee bizim salonda ki görülesi manzara evet aynen öyle üstelik dijital can simidiniz ibaresi ile satılıyor. neyse işte thalion, mexinth ve ragnar... bir patiye kavuşmanın sevincini yaşayan 2 mutlu pati 2 mutlu patiye kavuşmanın sevincini yaşayan mutlu pati mutlu 3 patiyi görünce mutluluklarına mutluluk katan mini mini 8'ler fedakar muhabiriniz mexinth olay yerinden bildiriyor, thalion ve ragnar'ın bölümünden bir teknolojik eşyayı test ederken...[signature][hline]sonunda yeniledim.[Bu mesaj mexinth tarafından 04 Eylül 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 giriş ücreti biraz tuzlu geldi İstanbula yabancıyım şahsen otobüs fiyatları bile tuzlu geldi ama girdik işte :) üstünde no fear siyah bi tshirt olan gözlüklü eblek eblek gezen bi adam görmüşseniz dün o bendim :)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 foruma yazmış mıydınız tüh çarşama mı ne biz de cebitteydik, buluşurduk :( Urza ile karşılaştık hatta.. Cebit de muhabbet ortamı vardı İshino saolsun, onun dışında boştu, biliştik ama bi işe yaramadı. Böyle pek bi testesteron hücumu gibi yorum olacak ama doğruya doğru şimdi edit gibi kişiler vardı bazı standlarda, oha dedik. cebitte bile CS oynadım ya ehe öle de bi gamer kişiliğim hani :)[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ehueuhe pati basmis cebiti ya bisey olmadi allahtan yoksa oldu mu yrn gaztede gorupte utanmayalm =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Cassie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 salon 4 ile 5 arasındaki koridorda yol tarif etmekten tükenmiş bir kız gördüyseniz o da bendim :) yrn yine oralardayım bana uğrarsanız ne olur 7. salonu sormayın bıktım
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 insan söler bea davetiye dilenirdim bilsem :D ahahahaha bu arada bende 7. salonu sormusyum 6. salondayken bikac kez hehe belki sana sormusumdur :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 04 Eylül 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Cassie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 2 adet davetiyemi tüketmiştim zaten ama bu sabah alabilirdim geç kaldınız maalesef :P yrn alnıma yapıştırmayı düşünüyorum 7. salonun yol tarifini
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ses kaydı yeterli olur kanaatimce :) Hatta ortama uygun 3d holografik animasyon of of :)[signature][hline]Üzüldüm...
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yanlış tahmin ama sanki gördüm seni gibi gibi hafiye demiyorlar boşuna[signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 04 Eylül 2004 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Yarın kim fuarda şimdi?[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Yarın gidecektim tekrar; ama son anda değişen bir plan ile vazgeçtim. Birinci ve üçüncü günler gittim. 5. salon bayağı bi tanıdıkla doluç. Özellikle Fujifilm standında arkadaşlarla bayağı eğlendim. Vega Bilgisayar standında ise sürekli CS turnuvası düzenliyorlar. Bi gidin oynayın. Arcane bile tişört kazandı; o derece yani (ah, tamam... dur vurma kafama). Aslında, şu fuar daha insanî bir yerde yapılsa ve daha mantıklı bir mevsimde yapılsa herşey daha güzel oalcak; ama maalesef pişe pişe bi hal oluyoruz. Bu arada, ilk gün Kadıköy'den servise bindim. Şoför amca (dede de diyebiliriz) yolu bilmiyordu. Beylikdüzü sapağını kaçırdık ve Büyükçekmece ve Küçükçekmece göllerini geçtikten sonra geriye dönebildik. Çok eğlenceliydi. Bir ara kuzenime telefon açtım. Şöyle dialog geçti: -Abi sapağı kaçırdık. Tekirdağ'a gidiyoruz, bişey lazım mı? -Gitmişken bi 35'lik kap bari. -Oldu, sorun değil. Köfte de yaptırayım mı? Çok maceralıydı. Serviste İzmir'den gelenler de vardı; Edirne-İstanbul karayolu'nu görmüş oldular. Yahu bu arada 7. salonu hiç göremedim. Nereye sakladılar acaba? Neyse, zaten "edit"lere bakmaktan standların kendilerine pek dikkat edemedim ya, neyse... Herkese iyi bilişimler... Bilişmezseniz para yok! :)[signature][hline]Berkin Bozdoğan Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı rokettir. -Ziyâ Paşa, Q3 Sunucu Kayıtları
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 o sapak olayını ilk gün bende yaşadım, mimarsinan'ı da geçip bir sapak bulabildim 15 km daha gitsek tekirdağ =) bu arada bugün gelenler yazsın bir ara toparlanırız thalionların standının orada, editler bolmuş orada öyle diyorlar =) görüşmek üzere patiler, bugün biraz edit resmi çekme gayretinde olacağım, siz fuara gelemezseniz de fuar size gelecek dadadadann az sonra .........
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Çarşambaya kadar eğitimler için İstanbulda olucam ama sonrasında, ankaraya döndüğüm zaman bayaa bir resim koyabilirim... CeBit'den sevgilerle....[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Öne çıkan mesajlar