Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Eh, şirket sağolsun bilet verdi, geçen sezon GS'nin izlemeye değer futbol oynamaması sebebiyle pas geçtiğim TT Arena açılışını GS'yle değil milli takımla geç de olsa yapıyorum. Türkiye aday kadrosu GS-FB karması gibi: 1- Volkan Demirel (Fenerbahçe) 2- Sinan Bolat (Standard Liege) 3- Fehmi Mert Günok (Fenerbahçe) 4- Gökhan Gönül (Fenerbahçe) 5- Sabri Sarıoğlu (Galatasaray) 6- Serdar Kesimal (Fenerbahçe) 7- Gökhan Zan (Galatasaray) 8- Servet Çetin (Galatasaray) 9- Hakan Kadir Balta (Galatasaray) 10- Çağlar Birinci (Galatasaray) 11- İsmail Köybaşı (Beşiktaş) 12- Mehmet Ekici (Werder Bremen) 13- Tunay Torun (Hertha BSC) 14- Selçuk İnan (Galatasaray) 15- Mehmet Topal (Valencıa) 16- Emre Belözoğlu (Fenerbahçe) 17- Selçuk Şahin (Fenerbahçe) 18- Arda Turan (Galatasaray) 19- Gökhan Töre (Hamburger SV) 20- Burak Yılmaz (Trabzonspor) 21- Kazım Kazım (Galatasaray) 22- Semih Şentürk (Fenerbahçe) 23- Cenk Tosun (Gaziantepspor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ne maci bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 dostluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bi tane beşiktaşlı var onuda düzgün yazmamışın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bence o bile fazla. onu da çağırmasınlar. bize gelen milli takımdan oluyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 stadın keyfini cıkaramıcan TÜRKİYE TÜRKİYE 1-2 bağırırlar sonra susarlar 90 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ustu kapaniyomu o stadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 tribünler tamamen kapalı zaten sahanın da üstü bu sezon kapanacaktı. biletler çok iyi ya 20 lira en kral yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 tv vercek mi bu maçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 kanal d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 of hiç izlenmez o zaman. ntvspor falan verse hazırlık maçı bi derece çekilir olurdu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Emre'yi çok güzel ıslıklıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 aptal mı taraftarlar niye emreyi ıslıklıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Sadece Emre değil tüm Fenerliler gibi, iyice cılkı çıktı şu takım taraftarlığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 vermeyin abi 3 büyüklerin stadına işte.her zaman aynı mallığı yapıyorlar.verin anadoluya hem kent kazansın hemde burunları sürtsün 3 büyüklerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 net gerizekalı şu ıslıklayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 milli maçta emre belezoğlunu ıslıklayan beyin özürlü galatasaraylılara allahtan şifa diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Günahım kadar sevmem Emre'yi ama niye bu kadar dolmuş GSliler anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu takım taraftarlığının nedenlerini biraz da olsa yazmaya çalışmıştım blogda, dileyen bir göz atsın. http://07harfli.blogspot.com/2011/03/milli-maclardaki-renk-cumbusu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 İZlemeyenler için, maçın başında baskılı başladık ama 15. dk itibariyle Estonya baskıyı attı üstünden. Demin de bayaa tehlikeli geldiler. Şu Estonya'ya karşı şu oyun rezalet bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Estonya ceza sahamıza hapsetti şu an bizi, şaka gibiyiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 emre'nin cimbomlulara bu derece acı verdiğini tahmin etmiiyordum.attığı gol gözlerine girsin.emreden ölesiye nefret eden ben bile deliye döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 şaka gibi bir maç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 mac hangi kanalda ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar