senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 cok dogru da en guzel kitle yonetim silahi din iste. istedigin gibi yonlendiriyorsun, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 türkiyedeki müslüman geçinenler müslüman değil ki. davranışları uymuyo tanımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Dennis said: Siz dinler olmasa savaş ve katliamların biteceğini mi sanıyorsunuz ya? Hiçbirşey olmasa ben beyazım sen biraz daha koyu gibisin diye olur. Herkes aynı olsun, sen niye benimle aynısın birader diye olur. Amerika da Iraka özgürlük götürmek için girdi zaten. Çıkar peşinde olan gruplar emellerine ulaşmak istedikten sonra din, özgürlük, renk....vb. bahane çok bulunur. iyi de bunun zorla türklerin müslümanlaştırılmasıyla ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mr_Hand said: yalnız din olmasa savaş olmazdı diyen yok burda. ben görmüyorum yani en azından öyle şabalak birini. insanlar salak çünkü. savaş illa olur. savaş salaklık değil ki. aksine bence çok mantıklı. kendini koruma içgüdüsüyle birilerini başka birilerinin üzerine salmanın nesi salakça ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 inananla inanmayan aynı yerde yaşayamaz çünkü bin inanmayan on bin inananı yok edebilir ama etmez, çünkü inanmayan adam da insandır, satanist değildir teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ateistlerle en kral, en huzurlu, en ermiş adam gelse bile uğraşamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 inananla yaşanır heralde de, fanatikler hiç çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fitbol fanatikleri de çekilmiyor ha. haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa paticik abisi ihalesini kapmış belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 2gün yokken huzuru buldum. size de tebliğ etmeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ihaleden hiç haberimiz olmadı bizim. bilsek katılırdık. 1 sene milli görüş yurdunda kaldım lan üniversitenin ilk senesi. yoktu başka çare. ya o yıl gitmeyecektim üniversiteye ya bu seçenek. radikal islam fuck yea 1 yıl stajyer eğitim belgem var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fak mak yok bi kere artık. sileyim istersen o fakı. radikal de değil, uyumluyuz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yaşıo abi zaten? eet yaşayabilio np. erasmustur ne bıleyım yurtdısı projesıdır, bi kamptır felan birileriyle kalmak zorunda kaldıgınızda dert etmıonuz bole seylerı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Her şeyin aşırısı, fanatikliği kötü. Ancak fanatiklik olmasa da bazen farklı görüşler, inançlar problem yaratıyor, hatta bazen değil genellikle. Zamanında, siyasi görüşümüzün tamamen zıt olduğu biriyle birliktelik yaşadım, başta bilinmiyordu tabi görüşlerimiz, ilerleyen zamanlarda ortaya çıktıkca, sorun olmaya başladı. Sonunda ayrıldık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 onun domuz yemiş elleri ile hazırladığı yemeği yiyebilir misin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 lol nie yiyemeyesin ki? hem şe var, yemiosan kendin hazırlarsın bu kadar basit. adapteyşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yerim np. yıllardır içerde sallandırıp, ellerini yıkamayıp gelen, kokoreç veren tiplerden yiyorsunuz nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 harama el uzatılmaz bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 çatalla yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 o tavada domuz eti dönmüşse, çatala domuz değmişse alev yutmuş sayılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 chagy said: Her şeyin aşırısı, fanatikliği kötü. Ancak fanatiklik olmasa da bazen farklı görüşler, inançlar problem yaratıyor, hatta bazen değil genellikle. fanatiklik olmasa sağda solda insanlara sataşıp, öldüresiye dövmezler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 alevde bizi yutmus sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 o öbür tarafta yutuyor. bi daha bırakmıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bana huri demişlerdi sen alev diosun kafam karıştı. Ben en iyisi mi bi bilmeyene sorayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar