Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 patiden içeri adam sokup bütün dandik f2p oyunlardan kurtulabiliriz tek seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yasaklamaya karşı olsam da bugüne kadar çocuğunu karşısına alıp "bak yavrum, gta 4 gibi gerçekçi şiddet sunan oyunlar ruh halini kötü etkileyebilir" benzeri konuşma yapan birini de görmedim. internet kafeye gidenler görmüşlerdir demek istediğim manzarayı. anne ve babanlar denetim yapmıyo diye gelecek nesil psikopat mı olacak? hani çok bilinçli bi toplum olsak "devlet karışmasın ebeveynler halleder" diyebiliriz rahat rahat. ama al devleti vur millete. olan kurunun yanında yaşa oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 CryMeARiverfix said: födörösyön u baslarina yikarim onlarinnnnn ! Yapamazlar oyle bisi +18 Oyunlar olcak +31 , +21 lerde olcak Oynanamaz.... sayının başına değil de sonuna + işareti konulduğunu bilmeyen bir gençlik yetişti, yapsalar nolur yapmasalar nolur. etrafta bakıyorum artık herkes +18 diyor. +1 to this post hesabı. filme +18 veriyorum, repler film şirketine. gibin. o değil tabii de işin önemli kısmı şu zaten dünyada pegi gibi yaş sınırlandırmaları belirleyen gruplar var. bu adamlar ise yaş sınırlandırmasından ayrı olarak, içinde vahşet olan oyunları tümden yasaklayacaklar. dediklerinden o çıkıyor adamın. eğer 12+ bir oyunsa içinde şiddet vardır, kan vardır, vahşet vardır. yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 oyunlarmı pikopat yapıcak bi nesli? yok öle bişi. eskiden oyun yoktu piskopattamı yoktu? gırlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Knight Online ve Metin 2 yi kaldıranın heykelini dikerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 gençlerin şiddetten uzak durmalarını istiyorlarsa önce tarikatları yasaklasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 marksman said: Knight Online ve Metin 2 yi kaldıranın heykelini dikerim.o oyunlar kalkarsa tayfası başka oyunlara akar sıçarız. metin2'ye falan donation yapmak gerek ki ayakta kalabilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 desteklerim, tabi ne olacgını bılmıorm ama desteklerım kuzenım, velet gunde 3424 saat metin oynuyor. Hani bizde uo oynardık oke, ama anamız laf geçirirdi, ne bileyim kontrol ederdık kendımızı. bişiler olurdu yani. Bide şey var abi, insanların sıkılması lazım; biz sıkılmadıkça bişi üretemiorz. Oyunlar bildiğin neo silah yani, herhangi başka birşeyde çok daha fazla zarar veriyor bir ülkeye. dedi çok oyun oynayan,oynamış ve çok kaybetmiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 seraphiel said: yasaklamaya karşı olsam da bugüne kadar çocuğunu karşısına alıp "bak yavrum, gta 4 gibi gerçekçi şiddet sunan oyunlar ruh halini kötü etkileyebilir" benzeri konuşma yapan birini de görmedim. internet kafeye gidenler görmüşlerdir demek istediğim manzarayı. anne ve babanlar denetim yapmıyo diye gelecek nesil psikopat mı olacak? hani çok bilinçli bi toplum olsak "devlet karışmasın ebeveynler halleder" diyebiliriz rahat rahat. ama al devleti vur millete. olan kurunun yanında yaşa oluyo. geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Allah razı olsun oyunlar gayet insanları etkileyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 iyiki bizim zamanımızda denk gelmedi,uo yu falan büyü yapıyolar yasaklayalım mantığıyla yasaklardı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Suark said: desteklerim, tabi ne olacgını bılmıorm ama desteklerım kuzenım, velet gunde 3424 saat metin oynuyor. Hani bizde uo oynardık oke, ama anamız laf geçirirdi, ne bileyim kontrol ederdık kendımızı. bişiler olurdu yani. Bide şey var abi, insanların sıkılması lazım; biz sıkılmadıkça bişi üretemiorz. Oyunlar bildiğin neo silah yani, herhangi başka birşeyde çok daha fazla zarar veriyor bir ülkeye. dedi çok oyun oynayan,oynamış ve çok kaybetmiş adam. iyide, o zamanlarda senın kuzen gibi 7/24 up oıynıyan vardır, şimdide senın gibi daha ayarlı metin 2 oynıyan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 senin kuzenin iradesiz, ailesi de sorumsuz diye oyun yasaklansın he mi? çogiyi valla. durmak yok yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yok yok, örnek ters geldi. Bir nesil, mesela ben arkadaşlarım ne bileyim belki burada ki birsürü insan, potansiyellirinin altında iş yapmıştır bu tarz şeyler yüzünden. Erişilebilirliğin kolay olması, gerçek dünyadan (?) seni uzaklaştırması vs bakımından oyunlar bu konuda baya başarılı. Yani wow'a kaptırıp hayatının belkide 4-5 ayını kaybeden insanlar var sonuçta ( belki daha da fazla ). Bu konuda, en azından 18 yasına kadar bı önlem falan konulabilir. Drug boyutunda olay çünkü. - ha tabi aslında ideolojik olarak muabbete girersek, farklı sonuçlar çıkar. Evet ben de çok seviyorum oyun oynamayı, evet kendimi kontrol edebiliyorum ( bir nebze ) ama yine hayatımda ki sorunlardan kaçmak için kullandığım dönemler oluyor. Bütün bi ulusun - genç nüfusu yüksek olan - yattığını düşünsene böle. Tabi sadece oyunlar deil aslında başka şeylerde var futbol vs gibi ama girmicem çok taş yerim =) - nese, bireyci olarak bakılınca yasak kötü ama toplumsal bakarsak olaya desteklerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ha tabi bi yandan da bneefitleri var oyun oynamanın ben bg2 oynamasaydım lisede ünide hzırlıgı atlayamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Aluriel said: seraphiel said: yasaklamaya karşı olsam da bugüne kadar çocuğunu karşısına alıp "bak yavrum, gta 4 gibi gerçekçi şiddet sunan oyunlar ruh halini kötü etkileyebilir" benzeri konuşma yapan birini de görmedim. internet kafeye gidenler görmüşlerdir demek istediğim manzarayı. anne ve babanlar denetim yapmıyo diye gelecek nesil psikopat mı olacak? hani çok bilinçli bi toplum olsak "devlet karışmasın ebeveynler halleder" diyebiliriz rahat rahat. ama al devleti vur millete. olan kurunun yanında yaşa oluyo. geçiniz geçmeyiniz. geçinizler yüzünden böyle bi ortam var. geçmeyip üstüne gidiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 18 yaşına kadar olanlara önlem alırlarsa sorun yok. Ama insanın aklına 18+ ya karışacakları geliyor, sorun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 sözlük liberalleri yazmadan ben yazayım. ehe mehe 30'larda 40'larda chp tek partiyken internete nasıl yasaklar koymuş açın bakın ehe mehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Roqq said: 18 yaşına kadar olanlara önlem alırlarsa sorun yok. Ama insanın aklına 18+ ya karışacakları geliyor, sorun orada. demek istediğim bu. 18 yaş altı için gençliğin kaderini şansa ve sorumsuz ebeveynlere bırakmamak adına +18 uygulaması olabilir. sonrasına karışmamaları gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 O ZAMAN AYAKLANMA VAKTİ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Youtube vergisini versin demelerinden anlıcaktınız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 google vergi vermeli zaten ama steam böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 aksine o mantığa göre steam daha öğle. hem reklam veriyo hem ürün satıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 HighSelf said: O ZAMAN AYAKLANMA VAKTİ GELDİ böyle şeyle deme şimdi siteyi kapatacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Cuce said: aksine o mantığa göre steam daha öğle. hem reklam veriyo hem ürün satıyo. Ustelik bu konuda Aral Ithalat'in lobi yapma ihtimali de var. Steam, Aral'in satislarini ciddi etkiliyordur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar