Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Gizemli,sürükleyici sarıcak bi dizi arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 x-files fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 izlediklerini de yaz da izlediklerini tavsiye etmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 breaking bad gizemli derken böyle olağanüstü falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 fede said: x-files fringe fringe güzel mi ya? breaking bad izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 fededen inciler var live yayınlıyor fatih, izliyorum ben ara ara pek eğlenceli oluyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 eğlenceli sormamış abi gizemli filan sormuş dlkfşs fringe güzel değil abi, harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 kurtlar vadisi pusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 abartma lan fede said: eğlenceli sormamış abi gizemli filan sormuş dlkfşs fringe güzel değil abi, harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 ben bayıla bayıla izliyorum valla alıntıyı alta yapınca öm gelmiyomuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 fede said: eğlenceli sormamış abi gizemli filan sormuş dlkfşs fringe güzel değil abi, harika Bi iftar neyim yapalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yapalım hacım. ankara rakı buluşmasıyla aynı güne denk getirelim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 The Vampire Diaries, henüz 2 sezon bitti, eylülde 3. sezon baslıyor, yakalamak icin cok gec degil bide ne tür gizem, x-files gibi falan mı, uzaylılar antik çağlar ne tür arıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Başbaşa kalalım diye mi öyle dedin lan. İhihihi abfasgfdghasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Fringe indiriyorum beğenmezsem ensendeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Dartanian said: Gizemli,sürükleyici sarıcak bi dizi arıyorum he izlemiş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Dartanian said: Fringe indiriyorum beğenmezsem ensendeyim. Oha köyde internetsiz miydin bi süre tolga cidden izlemedin mi fringe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 0ne said: The Vampire Diaries, henüz 2 sezon bitti, eylülde 3. sezon baslıyor, yakalamak icin cok gec degil bide ne tür gizem, x-files gibi falan mı, uzaylılar antik çağlar ne tür arıyosun? ya vampir, uzaylı gibi değil de daha çok lost tarzı ama baymayan. O yüzden fringe olabilir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 mini dizi kabulünse, the lost room var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gizemli, sürükleyici, saracak dizi bir tek damages var piyasada şu an. lost falan filan hikaye yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 fringe ve lost room (kısada olsa,gayet güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Firefly http://i2.listal.com/image/93307/600full-firefly-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Fringe ilk sezon bayağı bayağı iyi, ikinci sezon iyi, üçüncü sezonu rezalet, kepazelik bir dizi. klasik abrams olayı süper başlayıp sonra batırmak. aliasta da aynısını yapmıştı, gül gibi ajanlık dizisini fantaziye çevirmişti, lost zaten meşhur, çok bozdu, şimdi de fringe. Neler izledin bilmiyorum, ama şöyle bir düşünürsek: Dexter (acayip sürükler bu) Prison Break (bu da sonlara doğru sıkıntı) 24 (8x24 bölüm var idare eder, belli bir seviyenin üstünde, aksiyon) X-Files (kült zaten) Lost Room (3 bölümlük mini dizi, ama aradan çıkar mutlaka) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 3. sezon rezalet değil kesinlikle. konuyu çok fazla işlediler 3te o yüzden size öyle gelmiştir. ilk 2 de alıştınız tabi her bölüm konusuz harala gürele bilime, değişik gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar